Måndag 31 dec.

Så när man tittade ut genom fönster vad ser man? jo snö såklart. Jag vet att många längtat efter snö men jag är inte en av dem. Snön är bara jobbig, det är kallt, blött, jobbigt att gå i och bara allmänt irreterande. Snö betyder förseningar av tågen och bussar. Speciellt pendel tågen. Nej jag är inte förtjust i snön. Snart ska jag åka in till stan med bella, jag ska inte köpa någonting det är hon som ska :) Jag har precis klätt på mig och fönat håret. Jag vet inte hur det blir ikväll, jag vill verkligen inte vara hemma jag vill göra någonting kul men jag vet att det inte är säkert att det blir det om jag är med bella och dem andra. Vi får se vad jag väljer att göra.

Nu ska jag gå ut i köket och äta varma mackor. Ha en bra dag!


Imorgon efter midnatt blir det 2008

Ännu en dag som slösats hemma, fast en sak har jag gjort bra och det är att jag har läst en bok. Jag har inte läst klart den men börjat på den, jag är väldigt seg när det gäller böcker. Imorgon ska jag åka in till city med bella, hon ska väl antagligen köpa någonting. Jag har runt 200kr? usch det är inte mycket. Ska försöka spara så mycket pengar som möjligt nu, om ca en månad åker jag till Egypten, en veckas sol ska bli skönt. Det kommer inte vara så varmt i vattnet men vårat 4stjärniga Hilton hotell som vi ska bo på har både uppvärmdpool och jacuzzi, det låter super skönt. Jag tror att jag aldrig har bott på ett sånt 'fancy' hotell. Det är lite jobbigt eftersom att det är mitt i terminen men det blir en veckas lugn bara, fast såklart med plugg också.

Kanske gör någonting imorgon, antingen eller. Kanske gör någonting men bella&rasmus för dem skulle träffa några andra, antagligen från klassen eller nått. Men jag vet inte riktigt ännu om jag vill det, vill jag inleda det nya året på det sättet? Vi får se vad som händer i alla fall. Måste bara säga en sak innan jag slutar, jag saknar sommar, och då menar jag inte den svenska sommaren utan verkligen sol och bad. Den om aldrig kommer numera.


Nyår imorgon, wohoo?

Hallådär!
Minst sagt så var det ett tag sen. Har precis ätit mig mätt och belåten. Jag tänkte faktiskt att det skulle bli ganska okej att vara hemma imorgon på nyår, men sen fick jag reda på att min syrra inte ens kommer att vara hemma. Då vill jag verkligen inte det! jag, mamma&pappa och min moster & hennes fyllegubbe(ursäkte ordvalet) till man. Nej det tänker jag inte, så nu måste jag komma på någonting roligt att göra imorgon annars kommer jag dö av uttråkning. Jag önskar att amanda var här för då kunde vi fira nyår tillsammans :/ Kom hem nu mandie!

Ikväll ska jag bara vara hemma, min stora kärlek kommer på tv så jag kommer sitta bänkad framför den. Idag har jag bara chillat, som alla andra dagar, jag vaknade till min stora fövåning runt tolv. Mycket ovanligt för mig. Nej nu måste jag se med mina tillgängliga kompisar om dem har någonting roligt på gång imorgon :)

image1716

bio



Vi bytte film till stranger inside/the brave one med jodie foster och den var sjukt bra :) Ska inte skriva mer är jätte trött.

Skridskor & bio



Good luck chuck blev det men innan det, skridskor :) Ska snart gå till tåget men ni får ha det bra.

Fredag 28 december

Hejhej

Ännu en slapp dag har gått förbi, fast än är dagen inte slut. Dagens planer blev lite röriga vi skulle gå på bio fast sara kunde inte så då skulle vi åka skridskor men nu kan sara i alla fall ;d Vi ska nog åka in till kungsan runt 18.00 sen gå på bio i stan efter det. Jag ska inte säga nu hur det blir för ingenting är säkert än så länge. Jag skriver kanske senare när jag vet säkert hur det blir :) Ha en trevlig kväll!

Torsdag, 27 dec

Hejhej!
Just nu är jag otroligt uttråkad, tror att jag ska lägga mig i soffan och läsa en tidning. Jag tittade på en film nyligen men orkade inte titta klart på den, så det får bli någon annan gång. Var i skärholmen idag, inte särskilt länge kanske lite mindre än 2 timmar. Jag köpte allting till amandas ena julklapp men jag hittade inte det jag skulle köpa till henne & sara, men jag får ta det någon annan gång. Om ett tag ska jag ställa mig och göra köttfärssås som ska bli kvällens middag, men spagetti eller nått hoppas jag. Ikväll så ska jag träffa sara, vi ska nog bara ta det lugnt, hon ska komma hit så ska vi hyra en film eller nått. Jag har en film som jag köpte idag men den kanske hon inte vill se. Jag hyrde film igår och det blev Vänner för livet, faktiskt en ganska bra film, mysig lugn film. Skönt att se sådana filmer speciellt när man är själv. Åt svenska natur chips(tror att dem heter så?) dem är sjukt goda, en stor favorit. Imorgon ska jag gå på bio med bella & sara, ingen aning vad vi ska se än men det ska bli kul :)

Nej ska inte tråka ut er mer. Måste städa undan lite i mitt rum , en klädhög håller på att bildas på min pall. Later!

(vart är snön förresten?)
image1715

dagens outfit

image1709


svarta jeans, cheap monday
vit t-shirt med tryck, gina tricot


Good morning

Godmorgon alla http://jennifewr.blogg.se läsare

Jag har precis fixat mig och eftersom att mitt hår hade det där perfekta svallet så gick det ovanligt fort. Orkar inte vara så speciellt fixad idag. Jag tänkte åka iväg till skärholmen idag och köpa lite julklappar. Bara jag och en iPod själva. Jag hoppas att det inte är så mycket folk där idag, men det kommer det väl antagligen vara. Hur ser eran dag ut? Mitt ljud på datorn funkar fortfarade inte, det är otroligt irreterande. Våran kompis ska komma hit någon dag och fixa min dator för den är förövrigt otroligt konstig. Han får väl starta om hela datorn och så får jag börja om på nytt helt enkelt. Allting kommer försvinna.

Nej nu ska jag gå och klä på mig, ska se om jag lägger upp en dagens outfit, det var somsagt ett tag sen. ha det bra alla läsare. Puss


Protect your hair

Hejhej :) Har precis sjungt lite singstar och ätit samt duschat. Jag tror att mitt hår börjar återhämta sig efter allt slitage som det har varit med om allt från blekning 4ggr till plattång och intensiv sol i malta. Mitt hår var en katastrof förut och bara av att tona det brunt från blont såg det mycket fräschare ut, även fast det fortfarande var slitet. Jag har använt speciell inpackning, schampoo och mycket skyddande hårprodukter som har gjort så att mitt hår har fått liv igen.

Det finns en tjej i min skola som har färgat håret blont och det är verkligen tragiskt för att håret ser ut som att det har eldats upp eller nått, det är riktigt tunt och kort sedan ligger det i tjocka slingor. Jag tror att några vet vem jag pratar om. Man måste ta vara på håret och skydda det, vem vet nån dag kanske det trillar av? Nej då jag skojar bara.

Dagens planer - finns inte. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra resten av dagen. Jag vet att vi kanske skulle åka skridskor senare om det nu blir av. Imorgon eller någon annan dag måste jag i alla fall åka iväg och köpa lite saker till julklappar till mina vänner :) Ni får ha en trevlig dag.


God fortsättning

God fortsättning :) Jag hade en underbart trevlig julafton igår, hade ni det? Den bästa på länge faktiskt och vare sig ni folk tycker att det är fult med vita jeans eller inte så hade jag det på mig och sen en svart t-shirt och en svart tröja över. Idag blir det lugn antar jag, min mormor och morfar kommer snart över och dem ska äta middag här. Maten igår var jag inte så förtjust i eftersom att jag inte tycker om julmat särskilt mycket. Efter maten var det paket öppning och jag fick några saker i alla fall, i våran familj hade vi bestämt att inte köpa så mycket julklappar i år eftersom att vi ska åka till egypten men jag fick fina saker som jag ville ha. Fick playstation2 och singstar, 2st skivor till, sedan fick jag även en t-shirt, ett doft ljus, telescopic mascara, concealer från loreal och sf presentkort. Så jag är nöjd :) Efter paket öppningen så sjöng alla singstar i säkert 4timmar, när vi äntligen kom hem runt tolv så sjöng jag och min syrra ännu mer och tittade lite på tv. Jag somnade kanske runt två så jag känner mig rätt sliten idag.

Min familj och jag har redan nu börjat planera en resa inför nästa jul, till thailand, jag har varit där en gång och det är så sjukt fint dessutom har dem jätte billiga saker att köpa där. Jag hoppas att ni hade en riktigt god jul och har en trevlig fortsättning. Kram



Bilder 1-6 bara vimmelbilder.
7. julgranen
8-10. sjunger singstar
11. Min kusin med sin julklapp

GOD JUL!

Ja nu är det verkligen jul igen! Jag kom på en sak imorse, i kina så är det ju några timmar frammåt nu eller ganska många faktiskt så då borde amanda logga in på msn lite tidigare eftersom att hon skulle göra det på kvällen. Idag blir det väl till å göra ingenting, vet inte riktigt vilken tid vi ska åka till min moster men det bli väl runt sex eller nått. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig faktiskt. Kan man ha svarta och vita kläder? ;d Tänkte ha mina vita jeans och sen en shorta och en tröja kanske. Det funkar väl, man måste ju inte ha rött på julafton eller? Vi får se vad jag kommer fram till, ha en jätte super duper bra julafton alla läsare. Puss&kram och en god jul till er alla från mig. /jemps


Nu är det julafton

Japp nu är det julafton :) Precis nu när jag tittar på klockan är den 00:01. Jag skulle egentligen gått och lagt mig för ca 40min. sen men jag kände mig inte trött och kunde inte sova. Jag tänkte på en sak. När man var liten så räknade man dagarna tills julafton och dagarna innan gick jätte sakta och man bara väntade. Sen kvällen innan julafton kunde man knappt sova men tänkte 'jag går och lägger mig tidigt så vaknar jag snart då är det julafton' sedan vaknade man jätte tidigt och så gick man till vardagsrummet och tittade på tv, sen när mamma vaknade så gjorde hon egen gröt som hela familjen sedan åt. Hela dagen gick man och väntade på att få öppna sina julklappar, man åt jätte snabbt och sa 'ska vi öppna julklapparna nu?' hela tiden. Sedan när man skulle öppna klapparna ville man bara dela ut dem och sen öppna alla på en gång, medans föräldrarna ville ta varje present för sig och så tittade alla på varandra när dem öppnade sina julklappar. Själv ville man bara slita upp sina egna paket och struntade i om mormor fick en servis med tallrikar etc.

Känner ni igen er? Så är det knappast för mig nu. Visst man tycker att det är mysigt med julen men det är ingenting man räknar dagar för. I alla fall inte för mig. Så vaknar man på julaftonsmorgon runt 10-10.30 kanske och går upp trött som en jag vet inte vad och bara slänger sig i soffan så ropar mamma 'kom och ät gröt nu innan den kallnar' då har resten av familjen redan ätit gröt, man slänger in gröten i micron och när den värmts så sätter man sig framför tvn med den.

Haha okejs kanske inte precis så det är men jag kan tänka mig. Jag vet att mina föräldrar vaknar mycket tidigare än både mig och min syster. Det är mysigt att vara med familj och släkt på jul men på morgonen kanske det inte är så lyckat, kanske? Nej ska inte pladdra bort tiden utan nu ska jag gå och lägga mig. Here are some pics!


God jul allesammans

Nu är det jul igen, it feels. Hela veckan går det massa julfilmer etc. och det skapar verkligen julstämmning, tycker inte ni det också? Tittade på Kristian Luuk's tv program och gäst var Victoria Silvstedt, roligt att titta på henne faktiskt. Jag har träffat henne en gång, eller jaja jag gick förbi henne. Och loord vad lång hon var, hon såg ut som en docka och det kändes inte verkligt att se henne sådär 1 meter bredvid mig. Jag tänkte gå och lägga mig alldels strax. Har ni också sett Julfritt som gick på trean? trevlig film faktiskt. Imorgon är det julafton och jag hoppas att ni har det bäst tillsammans med nära och kära och äter god julmat samt julgodis, sedan får fina julklappar :) Jag hoppas att vi inte åker allt för sent imorgon för amanda kanske loggar in på msn imorgon och eftersom att jag inte ska fira jul hemma så kommer jag inte ha tillgång till dator under kvällen. Hoppas att hon loggar in tidigt. Saknar dig mandy.

Spela ett spel gjort av mig, med mig :)


skridskoåkning i kungsan

Ja, den här dagen har gått väldigt segt och jag har inte gjort någonting alls, absolut ingenting. Härligt va? inte precis. Saknar mandy jätte mycket och det känns som att dem här två veckorna då hon är borta kommer gå jätte sakta. Ikväll så ska jag åka in till kungsan med några kompisar b.la. isabelle&elin och åka skridskor. Jag tror att det blir av i alla fall :) Jag var i kungsan en gång förrut på kvällen när dem hade satt upp skridsko banan och det såg riktigt mysigt ut, med musik och allt :) Helt ärligt så är jag inte speciellt bra på att åka för det var ett tag sen jag åkte, haha (a) Förhoppningsvis går det bra.


UPDATE: det blir ingen skridskoåkning idag för att ingen kunde typ. Det blir förflyttat till en annan dag.

malta, armier beach <3

Vad ska man göra idag då?

image1692

Sweet home alabama

Har precis tittat klart på Sweet home alabama, så söt film :) Nu tänkte jag gå och lägga mig, är så sjukt trött. Har ju varit uppe sedan sju imorse. Jag har ingen aning om vad som händer imorgon, efter jul måste jag i alla fall åka iväg och köpa julklappar till mina vänner :) Det känns bäst att göra det efter jul så slipper man alla stressade irreterade människor, haha. Nej nu säger jag godnatt för mig, later!


Min egna utmaning

Tänkte starta en utmaning och den går ut på följande;

  • Ta kort på ditt rum
  • Lägg ut bilderna på din blogg
  • Skriv sedan vad du gillar och vad du inte gillar med ditt rum



Jag gillar.. att det lätt går att skapa den där mysiga känslan i mitt rum vilket det inte går i alla rum. Jag tycker också om att det är rosa på väggarna, är inte sådär himlans förtjust i rosa men det är mysigt på något sätt i mitt rum. Det jag inte gillar med mitt rum är att det är ganska litet vilket gör att det inte går att få plats med allt man vill ha i rummet, skulle gärna ha en mycket större säng men det går inte för att det är så litet.

Nu utmanar jag alla som läser det här och vill anta utmaning att göra det, kopiera bara texten där uppe och sedan skriver ni vart utmaningen kom ifrån och självklart så antar du den och lägger upp bilder :) Enjoy


Nu är det jul igen

Sådär, nu har jag precis ätit. Idag har jag fått ganska mycket gjort känner jag :) Jag har handlat, bakat, klätt granen och färgat håret. Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket men jag ska lägga upp lite bilder. Det jag bakade var rocky road, christmas cupcakes med white frosting och smörkola. Alla recept kommer från Leilas jul, klicka på länket så kommer receptet upp.

Jag färgade/tonade mitt hår idag och det blev väl bra, det är ju inte värsta förändringen men det känns fräschare. Det är bara mörkare just nu, men det kommer avta efter ett tag så det kommer inte hålla den här mörkbrun/svarta nyansen så länge. Håret suger upp färgen bättre också när det är slitet, vilket mitt är. Jag gillade min chokladbruna nyans men den kommer tillbaka :) Jag har funderat på en sak och det är att det skulle vara kul om ni kunde fråga någonting nångång, alltså nått som ni vill veta om mig eller nått ni behöver hjälp med. Vadsomhelst som jag kan tänka mig svara på :) Det är bara roligt för mig att kunna hjälpa till.

Före                    Efter




1. Våran fina gran som jag har klätt, okejs mamma och syrran gjorde också lite ;d
2. Rocky road
3. Christmas cupcakes
4. Smörkola
5. Jag vid datorn

Nu känner man att det är jul igen

Idag har jag varit uppe sedan klockan sju :| Jag har handlat julmat, julklappar, bakat och klätt granen mer julkänsla kan det inte bli? Såklart har hela dagen spenderats med familjen. Jag och mamma tog ett glas nypressad apelsinjuice och en ostfralla att dela på imorse på coffehouse by george det var gott må jag säga. Nu tänkte jag bara mysa och ta det lugnt, får se om det händer någonting roligt ikväll, tveksamt känns det som. Ska fortsätta pyssla med julklappar idag :) Hur ser eran lördag ut?

image1678
min, bara min mandy <3 Sedan tredjeklass tönt :)

presenterna som har en mening

Har suttit och pysslat med saras julklapp, jag hoppas att hon gillar den :) Den är inte klar än och det kommer ta ett tag att göra den helt ärligt så jag får lägga ner en del tid på den, sen måste jag fixa mandys present också. Jag hoppas att ni har köpt och fixat ihop roliga och bra julklappar till era nära och kära. Det här året ville jag inte ge någonting som personen vill ha som t.ex. nån hårprodukt eller smink för då köper man bara det för att personen vill ha det utan jag tänkte lägga ner lite mer tid på mina julklappar till dem närmsta så att dem fattar att presenten verkligen betyder någonting, för varför ska man inte ge en present som kommer från hjärtat till någon som står än väldigt nära.

Nu måste jag gå och lägga mig för jag är sjukt trött och jag ska upp jätte tidigt imorgon för att åka och handla med mamsen, sovgott :)


Jul stressen är här

Nu när jag har kommit på vad jag ska ge amanda i julklapp måste jag bara vänta tills jag får pengar, köpa sakerna och fixa ihop allting men jag har ju som sagt god tid på mig eftersom att hon inte är hemma förrens 5/1  kommer sakna henne så jävla f*ttigt mycket! :'/ En annan fråga är vad ska jag ge sara i julklapp? ^^ Jag måste tänka ut någonting så att det inte blir en hetsig julklapp som man bara köper sådär. Jag tror faktiskt att jag vet vad jag ska ge henne nu kom jag på, men undra om det verkligen kommer bli lyckad om jag gör det. Aja jag får tänka vidare på saken.

Sara handlade lite julklappar i skärholmen men jag köpte ingenting. Imorgon måste jag köpa hårfärg(eller ja toning), jag och mamma ska åka iväg och handla vid typ nio imorgon för att det kommer att vara jätte mycket folk i affärerna och eftersom att jag vill ha hårfärg så måste jag masa mig upp imorgon bitti, tidigt, och åka med henne. Alla är så hektiska & stressade nu inför julen, fast iofs så har dem mycket att göra. Usch det är jätte mycket folk nu innan julen.

Varje dag i ditt liv är ett blad i din historia

Sitter och lyssnar på radio och snackar med mandy i telefon. Jag har precis planerat amandas julklapp och jag ska börja köpa allting när jag får min månadspeng. Om ett tag ska jag gå till bussen och åka till skärholmens centrum med sara för hon ska köpa julklappar. Jag har städat mitt rum idag och ni är det kliniskt rent. Jag måste skynda mig nu, skriver sen. Ha en trevlig fredag :)

Sex & the city

Nu ska jag dra mig mot tvn och titta på tv avsnitt av.. Sex & the city sedan går jag och lägger mig. Älskar Sarah Jessica Parker hon är verkligen söt och har sjukt fina ansiktsdrag, diggar hennes stil i sex & the city speciellt när hon går omkring med en mörk utväxt som täcker toppen av huvudet och bryr sig inte. Själv klarar jag inte av att ha utväxt usch så fult. Godnatt&sovgott


Morgondagens planer

Dagen har spenderats i stan och i tumba med amanda och nåra kompisar. Helt chill dag faktiskt och ganska rolig :) Imorgon ska dem här sakerna ske;

  • freshen up ordentligt! ansiktmask och hela kittet
  • städa sönder mitt rum, man it's so dirty in here
  • läsa en bok som papsen gav mig
  • träffa amanda en snabbis för att säga hej då inför hennes resa
  • göra någonting på kvällen, it kills me to just sit around at home

Ska ta och borsta tänderna, tvätta bort sminket osv. Får se vilken tid som jag lägger mig idag då, igår somnade jag runt ett tiden usch. kunde inte sova alls.

en glad jennifer med oranget hår och en glad sara(LÄS; jätte gammal bild)
image1677


oranget till blont

från oranget  till blont  

Tänk vilket bra jobb frisörer kan göra, jag har gått från oranget till blont och från blont till brunt hos frisören och båda ggrna blev jag super nöjd. Om du vill färga dig från blont till brunt eller från brunt till blont så rekomenderar jag verkligen att gå till en salong för resultatet blir så mycket bättre då, priset blir otroligt mycket mer men det är definitivt bättre.

Sedan är det mycket viktigt att vårda håret så att det håller sig friskt och fräscht så fråga alltid din frisör vilka dem bästa schampoo/balsam är för just ditt hår och inpackningar osv. Om det är en bra frisör så vet dem oftast bättre än vad du gör. Ta hand om ditt hår!

elfyourself

Såg att amandas pappa hade gjort en sånhär rolig grej med sin familj så jag testade med mig & mina vänner, haha. så här blev resultatet!

Nu ska jag snart dra till bussen och åka in till stan med amanda, ha en bra dag!


I 'heart' christmas <3

Ja, nu är det endast 4 dagar kvar till julafton, mysigt. Jag älskar julen det är så himla mysigt. I helgen ska jag&mamma baka en massa julgodis och det blir inte bara det vanliga för vi har fått en massa nya tips på julgodis som vi ska baka :) Jag och släkten ska fira jul hos min moster & hennes man i år så det blir ganska många eftersom att vi har fått 3 nykomlingar i släkten som nu är mina halvkusiner. Vart ska ni fira jul någonstans?

Idag ska jag åka till tumba med amanda och träffa några kompisar till henne. Jag vet att jag skulle städa i mitt rum idag men jag antar att jag får ta och göra det imorgon istället för jag hinner nog inte det idag. Jag gick upp tidiga 9.00 idag och har inte fått mycket sömn under denna natt. Så skönt att vakna upp i ett tomt hus, all alone!


Hur mycket skulle du kosta om du var till salu?

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[x] Annan - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[x] Blå - 1000 kr
[] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[ ] 160-200 cm - 1700 kr
[x] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[x] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[x] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[x] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[x] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[x] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd:
50.800:-

Ons 19e dec

Tänkte gå och hålla missen sällskap i sängen och eftersom att det är jullov nu så ska jag sova så länge som jag vill imorgon så att jag är uppvilad för även fast att det är lov så ska jag inte gå runt med pyjamas hela dagen och slappa. Nepp för det här ska göras imorgon;

  • Läsa en bok som jag fick av pappsen, Mvg i allt!(LÄNK)
  • Städa mitt otroligt stökiga rum, usch
  • Freshen up! alltså mig själv mitt hår är i kris
  • Fotografera både utomhus och inomhus

So far är det vad jag kan komma på, sen kommer jag kanske göra andra saker också men dem här fyra är bara måsten :) Godnatt och sovgott!



UPDATE: ändrade planer jag ska inte göra någonting av det där imorgon för jag ska åka till stan/tumba med amanda.

Jennifer som orangehårig

Sitter och tittar igenom lite bilder på kändisar och andra medans jag funderar vilken nyans jag ska färga håret eftersom att det måste göras snarast, ialla fall den här veckan. Vet inte om det ska bli ljusare brun eller mörkare. Amandas lillesyrra färgade sitt hår igår(hon var brunett) och då hade hon exakt samma färg som hade färgade mitt hår(blont) och det blev exakt likadan färg på håret, alltså oranget. Stackarn, både jag & amanda varnade henne. Sen efteråt sa jag att hon inte skulle prova att färga det blont själv eftersom att det bara kommer att bli lysande oranget som mitt blev så jag tycker att hon ska färga/tona det brunt för det kommer bli bäst då, om det ens kommer bli så jätte bra. Då är det bäst att ta en nyans med mycket röd i så att det inte blir för konstig grön nyans. Har faktiskt bilder på mig som orange hårig som ni kan få se när vi ändå snackar hårfärg haha. Det är oranget men heter man jennifer så kan man fortfarande se bra ut :) hahah (a)


Welcome back?

Jo vart ska jag börja? Det var kul att få kommentarer om att jag inte skulle sluta blogga så det kändes bra :) Min första tanke när ni skrev uppdatera, sluta inte blogga osv. då var det mest, 'men kan dem ta det lugnt jag ska inte ta bort bloggen eller nått det är bara en pause' men sen slog det mig att jag inte ska vara så negativ för det kan förekomma hos mig ibland. Jag blev faktiskt lite chockad av att folk skrev för jag hade ingen aning om att det fanns folk som faktiskt uppskattar min blogg så det var kul. Jag tänkte i alla fall inte ta bort min blogg eller nått så ni är medvetna om det :) Jag hade tänkt att göra om lite här i bloggen, ändra på lite saker. Jag vill inte att bloggen ska vara så ytlig och opersonlig så inläggen kanske inte blir exakt desamma, ska försöka fräscha upp det lite här.

Igår var det julavslutning och det var skit skönt. Jag, elin & bea övade typ 4ggr med tore för att vi skulle sjunga på avslutningen så jag kan ju inte säga att det gick sådär jätte bra. Jag kanske kan lägga in en video från det. Annars så kommer det två stycken små videos från elevkonserten, det gick bra förutom att lite text försvann på andra konserten men det fixade vi väl bra, right mandy? Jag tror att killarna tyckte att det var ganska roligt att vi sjöng den låten eftersom att dem var/är lite addicted av just den låten. Sen när vi kom av scenen så säger jonas; vad duktiga ni var, ni hade värsta allsången här bak. Aha?, säger jag, det hörde jag inte :) Så tro inte att det är jag/mandy som sjunger med så mörk röst om ni hör det för det är bara alla killar i klassen som sjunger med.


(amanda's video som hon skickade kom aldrig fram så ni får bara den här lilla snutten for so long)
haha man ser mig knappt men jag står till vänster om amanda, det är så mörkt ju


ingen kommentar

image1665

Vet inte hur jag ska göra med bloggen ändå det känns som att det inte fungerar riktigt som jag vill. Har ingen aning om hur det blir i framtiden men än så länge är den en pause för min del och när jag skriver igen kommer jag att lägga upp bilder från elevkonserten och julavslutningen :)

elevkonserten <3

image1664