Fredag 29e februari, skottdagen

Jag blir glad av rosa :) Av att titta på min blogg, av att vara i mitt rum, sova i min säng. Om man matchar rosa väggar fint så kan det bli riktigt snyggt. På söndag tar jag och mamma en tripp till IKEA och bolagret för att inhandla lite saker till mitt rum, det kan veeeerkligen behövas. Mitt rum har stått oklart i flera år. När jag äntligen tog steget till att gå från blåa tapeter till babyrosa väggar så tog det ett bra tag innan jag började 'designa' rummet. Just nu vill jag bara krypa ned i min mysiga säng och sova. Min nybäddade, gosiga och mysiga säng. Innan jag kan göra det så måste jag borsta tänderna, stänga av datorn och lyfta ned sheba som ligger högst uppe i min garderob alltså ungefär vid taket, hon älskar att ligga där och titta ned på mig ;)

Ser ni mitt gulliga rosa snobben påslakan med hjärtan på?
Det är köpt för kanske 3år sedan om inte mer.. ;)
image1915


Jag älskar min säng, märks det? :)

Jennifer med en kändisfrilla..

Vilken kändisfrilla skulle jag passa bäst i?

image1914

Björn Gustafsson

Jag bara ääälskar Björn Gustafsson, han är ju för rolig!

image1913

Visste du att..

Visste du att..

  • ...om man krockar i 50 km i timmen utan bilbälte så är det som att hoppa från tredje våningen på ett hus
  • ...alkohol har samma effekt som morfin
  • ...var tredje person i Sverige har en egen dator
  • ...skärmsläckaren på datorn inte sparar energi
  • ...elefanter inte kan hoppa
  • ...fulla myror ramlar alltid åt höger.
  • ...hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag
  • ...kuk betyder "liten utväxt"
  • ...det är fysiskt omöjligt för en människa att ha ögonen öppna när de nyser
  • ...igunaödlan har två penisar
  • ...stadsmänniskor har längre och tjockare näshår än de som bor på landet
  • ...många kineser begår självmord på grund av world of warcraft
  • ...det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp i himlen
  • ...var tjugofemte person är homosexuell.

Fredag 29e februari, skottdagen

Nu har jag precis skickat iväg en order på gratisgodis.se, dock är det 487st före mig i kön men jag hoppas att det går snabbt. Det är otroligt hur lätt det är att få ihop ett antal godisar på den hemsidan helt gratis, klicka bara på länken som jag har ovan så kommer du direkt till deras hemsida. Du behöver bara samla ihop 11st godisar eller mer för att kunna skicka hem de till dig frakt och portofritt(altlså de står dem för) Jag har ingen aning om vad som händer ikväll, jag ska bara ta det lugnt tror jag. Just nu är det bara jag och mamma hemma.

Imorgon måste jag nog städa lite i mitt rum med tanken på att släkt kommer senare. Sen om jag hinner och kan så ska jag kanske träffa några gamla kompisar :) Mamma sitter och tittar på lets dance, kanske går och gör henne sällskap.

P.s uppmärksamma min nya omröstning till höger :)


image1912

Fredag 29e februari

Min dag har varit väldigt lugn och skön :) Jag & sara vaknade hemma hos amanda runt halv tio då hon skulle till tandläkaren, vi tittade på john tucker must die samtidigt som vi åt frukost. Jag tog bussen hem och kom innanför dörren runt ett och då hann jag bara duscha, tvätta håret och klä på mig snabbt för att sedan hinna med nästa buss. Jag, amanda, isabella och julia åkte ner till centrum för att sola. Efter det åkte jag & amanda hem till mig och tittade på hajar som hajar och sedan gjorde vi en skoj film på windows movie maker, hahah! Tyvär kan jag inte lägga in den här för den är tyvär lite för pinsam för det :)

Jag har nog inga planer för imorgon på dagen, men imorgon kommer det lite släkt hit och vi ska fira min syrra, men efter middagen ska jag nog vara med flicksen, hoppas jag :)

image1911

Tjejsnack v.9

Veckans tjejsnack med ämnet Djur [LÄNK]

Har du några djur, ras och vad heter de?

Jag har 2st katter, en långhårig en korthårig, halv norskskogskatt, sheba och saga


Är det nåt djur du skulle vilja ha, vad?
jag nöjer mig med mina kissemissar


Är det nåt djur du INTE skulle vilja ha, varför?

Ja det finns många av de


Om du fick vara ett djur en dag, vilket, varför just det?

En fågel kanske, flyga runt och bara njuta av utsikten


Finns det något djur du är rädd för, vilket?

Jätte stora hundar som jag inte känner.


Torsdag 28e februari

Det blev en mysig dag idag, jag och sara åkte in till stan runt ett och åt på pizza hut, muums. Sen efter det tittade vi lite i h&m och åhlens city där en hår- och glans spray från got2b fick följa med mig hem och den luktar underbart :) Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll.. Jag ska sätta på lite musik och bara ta det lugnt nu, ha en trevlig kväll!'

Torsdag 28e februari

Sitter hemma hos sara nu och jag väntar på att hon ska bli klar, vi ska till bussen för att åka in till stan och äta på pizza hut :) Mumsigt. Annars vet jag inte vad som händer ikväll, hoppas att det händer någonting roligt för det är ju lov nu. Kom precis på att jag missade top model igår så jag får ta och leta reda på repris tiden och inte glömma bort att titta på den. Solen skiner idag, vilket häärligt väder :) :) :)

Vi ska snart gå, så jag ska ta mina saker och så. Ha en bra dag!


Onsdag 27e februari

Fram till nu har jag suttit och tittat på hajar som hajar, vad gör man inte när man har tråkigt? :) Om ungefär en kvart ska jag gå till bussen för att åka hem till min sånglärare och ha lektion i en halvtimme, och amanda följer med mig. Sen kanske vi åker hem till amanda eller nått. Senare idag så 'tvingade' sara mig att åka till tyresö och vara med henne, david hennes pojkvän och hans kompis dogge, så jag gav med mig. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar väl på någonting, typ bara chillar. Sara ville spela kort, tecknet haha! Det var ett tag sen man körde det. Vi kommer inte vara där så länge eftersom att det tar ett tag att åka dit, sen åker jag hem eller så sover jag hos sara(hon föreslog det)

Nu måste jag samla ihop mina saker och klä på mig så att jag inte missar bussen!

Onsdag 27e februari

Godmorgon! Jag är pigg som vanligt, har väl sovit 9-10 timmar inatt och det duger bra för mig :) Runt halv tolv går min buss till stationen och därifrån kan man gå till min sånglärare. Jag var tvungen att ringa och väcka amanda för ett tag sen. Nu tänkte jag gå och äta frukost och kanske titta på en film eller nått :) Jag behöver inte stressa för jag är nästan helt fixad.

xoxo
jenfer

Tisdag 26e februari



Jag har suttit och tittat på centralskolan avsnitt på youtube. Det är fett roligt, men nu ska jag gå och lägga mig. Går väl upp runt nio-halv tio imorgon :) Sen så åker amanda med mig till min sånglärare runt halv tolv och sen runt fyra-fem ska jag vara med sara, hennes pojkvän och hans kompis.

Godnatt

Tisdag 26e februari

Jag pratade med amanda i telefon förrut i minst en timme. Hon erbjöd sig att följa med mig hem till min sånglärare eftersom att min mamma svek mig..  Kände inte för att gå dit ensam helt enkelt, tyckte att min mamma kunde följa med för att jag tror att min sånglärare ville prata med henne eller tyckte att det kunde vara kul om hon kunde komma. Aja nu ska jag äta lite choklad tårta. Jag är ganska trött så jag ska nog slagga snart.

Tisdag 26e februari

Jodå mitt dåliga humör håller i sig. Mamma vill tydligen inte skippa några timmar från jobbet för att höra mig sjunga. Jag ska på sång imorgon och saken är inte den att jag ville att hon skulle följa med mig 'och hålla mig i handen' för att jag inte vågar själv utan det faktum att min sånglärare faktiskt bjöd med henne, inte jag. Kunde hon inte offra en halvtimme för att skjutsa mig hem till min sånglärare och vara lite social? Osociala människa! Ja det verkar som om den här kvällen inte blir bättre än såhär.

Om en kvart ska jag ta lite tårta och sätta mig och titta på vänner sen gossip girl, jag lovar att det kommer bli tjaffs från min familjs sida. Men helt seriöst vem i våran familj tittar minst på tv? Jag och bara jag! Jag vill bara titta på två st program idag, det är de enda jag begär. Jag vill inte ens vara med dem.

Tisdag 26e februari

Det börjar bli en vana det här nu. Jag orkar inte med min familj, speciellt min pappa. Han är en riktig 'pain in the ass', men nu tänker ni säkert 'det är många som gör det' Men ni förstår inte han är otroooligt jobbig och han ska alltid hålla på bara för att jävlas. ååh! Det enda jag åt till middag idag var några riskorn, jag var inte på humöret för att äta och jag var inte hungrig. Mitt humör kan sjunkas från 10-1 på bara en sekund pga av min pappa. Om han pratar med min syrra och jag börjar prata med mamma då lägger han sig i och säger vaddå självklart svarar jag att jag inte pratar med honom men han bara tjaffsar med mig hela tiden för att jävlas.

Snart ska vi äta tårta för att min syrra fyller 17år idag, lite choklad kanske kan få mig glad igen? Tveksamt men jag kan ju alltid prova. Ha en trevlig kväll.

Tisdag 26e februari

Nu är jag helt klar med min blogg och ska inte ändra någonting, jag tog bort lösenordet men vet inte om jag vill ha det så. Det är lite jobbigt att vemsomhelst kan läsa egentligen. Men jag har det såhär i några dagar eller så och ser hur det känns, annars sätter jag tillbaka lösenordet.

Lägg märket till min lilla omröstning här på sidan till höger, så där kan ni rösta. Jag tror att jag kommer att ha en ny fråga varje vecka :) Mitt "tema" på bloggen blev typ jag-svävar-på-rosa-moln-genom-livet tema. Jag är ganska stolt för att ha gjort det själv, annars brukar det inte gå så bra. Men det är väl roligare att ha en design som man är stolt över och har gjort själv eller att ha en hel komplicerad som någon annan har gjort? :) Min pappa & syrra bråkar lite och skriker som vanligt, åh jag orkar inte med dem.

Nu ska jag i alla fall äta mat, ha en bra kväll!

Tisdag 26e februari

Jag har fixat & trixat med bloggen ungefär hela dagen och nu är jag nöjd. Bilden uppe på min header ser lite 'mobbad' ut, haha. Men wtf vem bryr sig egentligen :) Jag har egentligen ingenting att skriva så jag skippar den där tråkiga delen, ska ta någonting att äta.

Från the notebook - Fix you


Tisdag 26e februari

Nu är det lov förfan! Då orkar man inte sitta här och skriva så ofta. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Gårdagen var ganska lyckad! Jag och mamma åkte iväg till skärholmen runt halv sju för att snabbt kika in i bolagret och se om min fåtölj fanns och det gjorde den! :D Jag kommer förmodligen köpa den någon dag i veckan. Sen ska jag tvinga med mamma till IKEA med mig så att jag kan titta om de har fått några snygga dekorationer och annat smått och gott. Just nu har jag cirka 100kr på mitt konto, men jag får väl barnbidraget om nån dag. Jag skulle behöva köpa nytt smink, men det orkar jag inte. Jag hatar att köpa smink det är urtråkigt, kanske lite ovanligt men jag gör det. Glömde skriva att min syrra fyller 17år idag, Grattis!

Jag pratar lite med sara på msn just nu om vad vi ska göra imorgon och så, sen bestämde vi också att vi borde äta på pizza hut någon dag, vi tjejer, det är så hiimla gott där. Jag kommer ihåg när jag och isabella praoade där, fy sjutton vad jobbigt det var men det var en upplevelse i alla fall :) Ha en bra dag!


image1901

Måndag 25e februari

Skönt att för en gångs skull vara hemma själv :) Var på mattefördjupning(=lovskola) med isabelle idag och det var helt okej, vi gick från 9-14 men fick endast en halvtimmes lunch ;o lite snålt tycker jag. Det är bara imorgon sen är vi klara så det kommer nog kännas lite bättre efter :) Åkte till stan efter det, träffade amanda & amanda en snabbis, jag köpte bara en present till min syster och den där sjalen som jag pratade om. Ikväll ska jag hem till elin och chilla och ta det lugnt :) Jag tänkte sätta mig vid tvn nu.

Måndag 25e februari

Usch, jobbigt att vakna sådär otroligt tidigt. Jag ska gå till skolan lite tidigare än när vi ska vara där för isabelle skulle ta en tidigare buss också. Så har vi mattefördjupning 9-14, vi får säkert sluta lite tidigare, sen åker jag till stan direkt från skolan. Sen så ska jag väl göra något med tjejerna ikväll, men det tar jag då. Jag hoppas att ni njuter av erat lov för jag kommer vara i skolan på mitt lov. Fast bara två dagar :)

image1894

xoxo
jenfer

Söndag 24e februari

Nej jag åker nog till stan ensam imorgon, det blir nog bäst så. Dessutom så ska jag bara köpa en present till min syrra och kanske den där sjalen, om mina pengar räcker. Det blev lite sent, jag har suttit och pysslat med en sak det är därför. Jag ska snart gå och lägga mig, ska bara titta in på kicks hemsida och se om det finns nått som min syrra kanske kan vilja ha.

Godnatt!

Ursäkta aggressionerna

Vilket jävla crap! Vad är det för värld vi lever i? Jag hatar tullinge så hårt, det är en jävla skit håla och alla människor här är värre. De har gjort tullinge till det ställe som det är idag. Ursäkta mina aggressioner men jag står inte ut, när jag tänker efter så är det verkligen så farligt. Jag tänker inte på det bara för att jag har mina underbara kompisar som får allting att bli roligt :)

Söndag 24 februari

UPDATE; Jag måste åka in till stan imorgon för att köpa en present till min syrra som fyller 17år på tisdag. Sedan så funderar jag på att köpa en halsduk/sjal som jag hittade inne på h&m för endast 98:- den var jätte söt, blev lite smått kär i den :$ Jag får se om någon snäll person erbjuder sig att åka med, tråkigt att åka ensam. Gör det bara i värsta fall.

Söndag 24 februari

Min dag har varit ganska bra. Jag åkte till stan med elin och sara vilket betyder att jag inte hann städa mitt rum. Sara köpte jeans och elin en jeans väst. Jag hittade ingenting, var inte på 'leta-kläder' humöret. Jag skulle vilja ha några kläder i 'vitt-och-blått-båtinspirerat-sailor' tema. Än så länge ska jag försöka spara mina pengar lite. Någon dag i veckan måste jag hinna åka till skärholmen med mamma för att gå in på bolagret och titta om min kära fåtölj finns i svart, isåfall kommer jag köpa den. Tror att den kan passa bra i mitt rum, kanske. När mitt rum väl är klart. Jag ska skaffa lite svarta dekorationer till mina hyllor på väggen, några små svarta ramat som ska sitta på 'huvud väggen' och en lampa över min spegel. När ska man få tiden till att fixa det här? Jag har fasnat lite för svarta dekorationer temat. Det blir fint ihop med mina rosa väggar.

Imorgon ska jag till skolan ;/ Det är bara två dagar och jag är med isabelle så det ska jag nog stå ut :) Jag kommer nog att skratta när jag ser isabelle ett tag i framtiden, kan bara inte sluta tänka på gårdagen. Hahaha. Tycker att det här med blogg börjar bli lite uttjatat efter så många har det nu för tiden. Därför kommer jag nog att spara mitt lösen så får endast mina vänner läsa bloggen :) Med tanken på vänner så pratade jag lite med en gammal kompis från dagis och lågstadiet och det var jäätte länge sen vi sågs så vi och två andra av mina gammla kompisar från lågstadiet kanske ska ses nån dag på sportlovet. Det skulle vara jätte kul om det blev av för det var över ett år sen vi sågs sist. Funderar på att gå och lägga mig runt tio, jag måste trots allt masa mig iväg till skolan imorgon med ett glatt humör och en bra matte attityd. Två dagars mattefördjupnings kurs. Lovely!

Söndag 24 februari

Har inte så mycket att tillägga om gårdagen, haha. Det blev som de blev. Vi skapade lite nya kontakter eller hur elin? haha. Det var jätte roligt i alla fall, fast det kanske inte slutade så bra där. Vi får göra om det någon gång i alla fall, det var sjuuukt roligt. Tack för en lyckad kväll sötnosar <3 Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, jag måste nog städa upp lite i mitt rum för det ser förj*vligt ut helt enkelt.


Lördag 23e februari

Jag har haft en jätte rolig kväll flickor :) Det blir någonting att minnas, även fast det inte slutade så jätte bra.. Nu tänkte jag gå och lägga mig för jag är jätte trött och jag gick upp runt sju imorse.

Godnatt

Lördag 23 februari

Oj vilken kväll det blev igår :) Vi sjöng singstar från typ åtta till halv tolv-tolv. Sen satt jag och isabelle vid amandas bärbara dator och tittade på en massa youtube klipp. Vi somnade typ vid två och gick upp klockan sju. haha. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, det är jätte fint väder och jag skulle behöva åka till stan och det skulle vara jätte mysigt. Jag ska snart åka hem antingen så åker jag hem med mamma om typ en halv timme eller så tar jag bussen som går om en kvart.

Later

Fredag 22 februari

Hejhej! Sitter hemma hos amanda nu och vi har sjungt singstar i flera timmar. Det var sjuukt roligt. Jag orkar inte skriva så mycket, jag hoppas att ni har haft en bra fredag. Min dag börjde inte så jätte bra, var jätte trött och så. Nu ska jag umgås med mina kompisar lite. Jag är jätte trött och vi ska nog bara lägga oss och titta på en film :)

Fredag 22 februari

Jag ska snart gå till skolan och då blir det bild första lektionen, hoppas bara att amanda kommer i tid idag. Det är så himla tråkigt att sitta på bilden ensam. Sedan har vi prov på 1a världskriget, kort mentorstid och sista lektionen musik. Får se hur det går. Är ganska irreterad på en person i min grupp, får försöka att få det att funka. Idag slutar vi halv två så det blir en ganska tidig dag :) Sen på kvällen så kanske jag och flicksen ska göra något, vi får se hur det blir :)

image1886
jag vågade, jag har bevis och vittne!

Jag ska försöka gå om ungefär en kvart så att jag inte kommer allt för sent. Ha en bra dag!

xoxo
jenfer

Torsdag 21 februari

Så nu har jag beställt en skoltröja :) 340kr för en tröja med sitt namn på, fast jag skrev ruuska istället för jennifer eller något annat. Inte förrens vecka 14 får man de, I can't wait! Jag har en blå skoltröja också fast den börjar bli ganska sliten och dessutom så är det här våran sista termin och de här skoltröjorna är speciella :) Tänk snart är sommaren här och vi står där på skolavslutningen ;/ Det ska bli sååå skönt att slippa alla idioter i min klass men att lämna skolan som jag har gått i sen fyran känns lite konstigt.. Och att behöva lämna mina vänner :( Jaja no sad faces, ingen ska ju dö. Vi kommer säkert träffas ofta. Nu ska jag gå och lägga mig!

image1885

Torsdag 21 februari

Nu har jag tittat klart på exakt alla Oc avsnitt. Igår tittade på det allra sista på tv och idag tittade jag på det sista på tredje säsongen, den när marissa dör. Jag kan inte säga att jag inte fällde en enda tår, det var lite sorgligt allt. Nu ska jag läsa igenom alla instuderingsfrågor och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det sista dagen innan sportlovet, ska bli skönt att få en liten vila. Jag ser inte fram emot musiken imorgon, med tanken på att jag inte har hamnat i den grupp som jag kommer bäst överrens med men jag måste få det att funka. Vi måste få klart våran andra vers på låten över lovet, tore tycker att våran låt är riktigt bra. Men vi får se om den fungerar i helhet sen när den är klar och när vi har spelat in den.

Med tanken på musik så pratade jag en del med min sånglärare i onsdags, lite om min framtid och så. Jag berättade vilket gymnasium jag ville gå på och så. Sen sa hon att efter gymnasiet så kan jag fortfarande sjunga hos henne och "leka" lite, sen när jag blivit lite äldre tyckte hon att jag skulle gå musik folkhögskolan, jag tror att det låter som en bra idé. Om jag tycker det då alltså. Jag blev riktigt glad när hon sa att hon tyckte att jag var jätte duktig och att hon var jätte stolt över mig. De orden är som musik för mina öron, jag blev otroligt glad :) Det känns som att det är typ det enda som gör mig glad just nu, känner mig så himla nere men jag vill inte att det ska påverka mitt lov något. Nog pratat om det, för det vill ni förmodligen inte höra.

image1884

Nu måste jag ta tag i plugget!

Torsdag 21 februari

Är nästan klar med pluggandet nu. Resten av kvällen kommer jag sätta mig framför tvn tror jag. Även titta lite på Oc. Jag har ingen ork för att skriva saker här, inte ännu. Har inga krafter och absolut ingen ork. Som ni kan läsa nedan. Nu ska jag sätta mig vid tvn och bara ta det lugnt.

I've had enough!!

Nu har jag fått nog. Jag orkar inte med alla idiotiska människor, jag blir så trött på allas beteende. Kan ni inte bara bete er som normalt folk? Allt det här tjaffset har tagit slut på mina krafter, jag orkar inte mer! Jag kan gråta tårar för att mina krafter bara har runnit iväg, i alla fall så skulle ingen av er allihoppa vara förtjänta mina tårar. Så om jag gråter är det inte på grund av er. Jag är så trött på alla som klagar på allting och blir sura för småsaker, jag orkar inte med något tjaffs längre. Kan folk bara växa upp och inte vara så barnsliga. Barn klagar, gnäller och tjurar hela tiden precis som alla andra som går i våran skola och är typ 10år äldre. Jag vill bara lägga mig ner på marken och ge upp!

Allt det här har nått gränsen och jag kan inte ta det längre!!!!

image1883

Björn Gustafsson

hahahahah, jag kan titta hur länge som helst!


Torsdag 21 februari

Godmoorgon :)

Den här dagen blir nog ganska kort kan jag tro, endast några få lektioner. Jag ska försöka hinna öva till provet som vi har imorgon, det känns lite stressigt eftersom att jag inte har hunnit göra det något än. Kvällen igår blev lite sådär fast ändå bra, jag missade min buss så stressade som bara den för att sedan ta en annan, som tog feta omvägen, bara för att komma i tid men jag fick ändå sitta och vänta lite på tjejen innan mig.

Nu är det bara två dagar kvar sen är det sportlov. Även fast mitt lov inte riktigt börjar på Onsdag pga mattefördjupningen 9-14. Sen på Onsdag så har jag sånglektion klockan 12 hemma hos min sånglektion som också bor i Tullinge. That's it! Nu måste jag snart ta mig till skolan för att ha Projekt 1a lektionen.

Ha en bra dag!

Jag orkar inte med er, det är så töntigt

Nu måste jag bara ta upp en del saker här. Visst boys läs hur mycket ni vill här men ni verkar ju ändå inte fatta bättre. När jag skriver taskiga saker upprört då blir ni arga och då är jag jätte taskig och snacka massa skit, när jag försöker skriva lugnt och tydligt vad jag menar nej då "leker jag vuxen och mogen" Hur fan ska ni ha det? Jag har fått nog, jag orkar inte mer och det tar seriöst på mina krafter att tjaffsa med er för det är så himla töntigt. Att dessutom en person orkar ta upp någonting som hände för ett halvår sen om inte mer?

Och seriöst typ tio killar från klassen gick på en enda tjej utan anledning och höll på med ren mobbning i tre veckor. VI ber er att sitta ner med oss i max 10 minuter och lyssna på vad vi har att säga, saker bara för att fixa situationen i klassen, men nej då 'går vi på' er killar och det är jätte taskigt med 9 tjejer mot en kille som bara pratar. Men vad är problemet är ni killar rädda för några tjejer som vill prata med er eller? Har ni inte kommit ifrån 'tjejbaciller-stadiet' Men då har jag en fråga. Vafan är det då om tio killar går emot en tjej? Är inte det taskigt eller? Det är fegt ska jag säga. Så finns det de som bara följer med alla andra och skrattar åt när de mobbar en tjej, och hallå? vi går i nian. Sluta bete er som om ni är fem år yngre än så. Vissa av er kan inte ens erkänna att ni har fel och det tycker jag är så himla dåligt. Skäms ni inte på något sätt? Helt ärligt så fattar jag inte hur ni kan leva med detta? Och inte ens be om ursäkt.

Det tar på mina krafter när alla håller på och det trycket orkar jag inte ta just nu, utan kom tillbaka när ni har mognat klart, om kanske sådär 10år? då kanske ni kan se tillbaka på det här och skämmas, för det är vad jag gör över er. Jag tycker det är så himla pinsamt. Och nu vill jag avsluta det här ämnet med detta inlägg, från och med nu blir det inga fler inlägg om det här.

Onsdag 20 februari

Vilken bra dag det har varit :) Jag ska alldeles strax iväg till bussen, pratar med amanda i telefon just nu. Men jag har bestämt mig för att fixa lösenordsskyddad blogg ett själ för att det är så många som läser jag orkar inte med det och för det andra så är det så många skit huven som kommenterar hela tiden det tar på min dyrbara tid nämligen. Men jag sätter på lösenordet ikväll om ni vill veta det så är det bara att fråga på pa (jjemps) eller ja jag säger till vissa ;)

Heeejdååå!

Onsdag 20 februari

Godmoooorgon :) Jag tittade precis på ett Oc avsnitt här på datorn. Idag börjar vi sena kvart över nio med engelska. Jag känner på mig att det kommer bli mycket plugg idag. Sen så slutar vi inte förrän klockan fyra. Idag får vi se på skoltröjorna, jag hoppas att de är fina. Jag kommer i alla fall köpa en sedan :) Idag blev jag klar redan åtta, med tanken på att jag bara har duschat, fönat håret och klätt på mig. Inget smink denna morgon. Jag måste komma ihåg att lämna min kvittens till SYV idag, får inte glömma bort det. Ja vad mer händer idag? Jag kommer hem ganska sent idag så får se om jag hinner plugga något för sen blir det middag och sedan iväg till sången :)

image1880
såhär ser jag ut idaag :)

Jag hoppas att ni får en bra dag! :)

Jag älskar dig bebis!

image1879

Jenfer goes happy :)

Vilken härlig dag! :) Jag var på topp humör som vanligt och hade en bra dag. Vi slutade tidigare så jag, isabelle, sara och amanda gick hem till mig och pluggade på första världskriget. Vi hann även baka en kladdkaka "á la issa" haha inte så lyckad precis. Det var hårt på toppen men sen så rann bara allting så vi satt är och åt med sked, och usch jag ångrar att jag åt för man mådde inte så bra efteråt hhaha. Jag hade en jätte bra dag i alla fall.

När jag kom hem pratade jag med amanda i hela en timme i telefonen, haha, inte för att vi pratar om allt för seriösa saker hela tiden men men. Sen har jag bara suttit framför tvn och sett Vänner och Gossip girl. Jag ska spana in lite bloggar nu. Lägger upp några bilder :)



Tisdag 19:e februari

Jag har precis tittat på ett avsnitt av oc. Det är ett tag kvar tills jag ska gå och jag har bytt kläder x antal gånger. Jag ångrar så att jag inte tvättade mitt hår idag för jag har så dålig hårdag. Jag vet inte alls vad jag ska göra med håret. Usch! Den här dagen kan nog bli lite hursomhelst. Jag ska försöka hålla humöret uppe hela dagen i alla fall :)

Jag hoppas att ni får en bra tisdag :)

Måndag 18:e februari

Nu är jag jätte trött, har suttit här vid datorn hela kvällen känns det som. Jag vet inte ens vad resten av min familj har gjort. Nej men jag har kollat in olika intressanta bloggar och bara funderat lite kring saker och ting. Imorgon ska jag upp sena halv åtta, och ja det är sent om man anser vårat schema. Det är bara för att jag ställde fram väckarklockan lite, jag är alltid så snabb på morgonen så jag kan lika gärna gå upp lite senare då och unna mig lite ytterligare skönhetssömn.

Jag tror att morgondagen kommer att bli intressant, stressig kanske en aning jobbig. Det är en sak bara som jag fortsätter tänka på, ingenting allvarligt utan bara en sak som fortsätter komma upp i mitt huvud. Den stora frågan som allt handlar om är respekt. Hur man kan ha olika mycket respekt för människor beroende på hur man beter sig mot dem. Ja det är en ganska stor fråga det där och jag ska tänka vidare på det.


Jennifer börjar bli lite trött nu så jag ska nog ta och krypa till sängs. Det blir bara vanligare och vanligare att jag lägger mig runt tio. Skönt! Pigg & glad sen när man vaknar :)

Måndag 18:e februari

Pratade nyss lite i telefon med Sara, känns som om jag har en del att prata med henne om. Eller ja, jag kan väl prata lite med henne senare. Om en halvtimme ska jag titta på Vänner, vi tackar gudarna för att det programmet finns.  ha ha! Roligare finns det? It makes me laugh more than anything! Min blogg börjar bli lite halv tråkig tycker jag, känns som att jag behöver tänka igenom det här lite. Ingen paus blir det för jag vet vart det slutar, efter typ en dag max är jag tillbaka här. Nej jag trivs på bloggen :) Min rygg måste få luta sig mot någonting mjukt så jag sätter mig i soffan och väntar på att Vänner ska börja!

image1874

Måndag 18:e februari

Det blev en ganska känslosam dag. Tur att vi tjejer har varandra i alla fall. Praktiskt taget så gick hela eftermiddagen åt att prata med killarna, fast endast tre av fyra var i skolan. Det var endast en som inte pallade trycket och gick ut. Det är ganska mycket som händer just nu och.. Skit samma! Jag ska i alla fall pallra mig iväg till köket och äta nu.

xoxo

Dröm sött!

Nej vet ni vad? Dags att besöka john blund för min del. Jag är jätte trött och jag måste orka upp imorgon(eller ja jag gör ju alltid det oavsett när jag går och lägger mig) rättare sagt om jag ska orka med skoldagen. Det kan hända att den blir lite dramatisk. Bara dagen startar bra så brukar det funka. Jonas kommer tillbaka imorgon och det känns som om jag är den enda som typ har längtat ihjäl mig på det här? Hahah okej lite att överdriva men jag tycker att han är en jätte bra lärare och dessutom så tycker jag att våra vikarier har varit lite halvtöntiga fran, sven? Det ska bli skönt att ha tillbaka honom i skolan, nu när vi ska jobba med Andra världskriget också.

Sängen var det, jag måste vila min otroligt trötta rygg. Imorgon blir väl en kanondag, hoppas jag :) Happy me! Godnatt alla läsare och bloggare där ute i stora vida världen, haha! love jenfer

Söndag 17:e februari

image1873

Jag har ont i ryggen jätte ofta nuförtiden, får ta och köpa en nya dator stol. Jag ska skriva ut ett schema sen sätter jag mig på någonting mjukare än min hårda stol!

YEEEEES!!!!

YES! Nu är min dator helt och hållet fixad. Är så super glad över det, det är svårt att förstå hur mycket jag har saknat mitt ljud speciellt och alla svårigheter som datorn hade. Ett stort tack till Johan som tog sin tid för detta! Jag ska nu uppdatera mig med lite ny musik, ska se om jag hittar nått smaskigt :) Annars så måste jag plugga in instuderingsfrågorna lite till. Ha en trevlig kväll!

Hoppas*

Jag har precis ätit tårta och håller nu på att pluggar för fullt med instuderingsfrågorna. Johan skulle komma någongång på eftermiddagen så jag ska passa på att sitta lite här i rummet med datorn och radion. Jag hoppas att han kan fixa den. Jag sitter här och sheba ligger i sängen, tyckte synd om henne som behövde vara ute i kylan. Hon tycker inte alls om min mosters hund!

image1872

Tillbaka till pluggandet nudå!

Söndag 17:e februari

Plugget ska alldeles strax fortsätta. Jag måste hinna öva mer på det innan mor&far föräldrarna kommer över med tårta och ludde(mosters hund) för att fira min morfars födelsedag. Då blir det ett litet uppehåll med plugget. Nu är det den här veckan då vi ska arbeta med andra världskriget och då jonas kommer tillbaka(tack tack tack!) från sin pappa ledighet, sedan är det sportlov då jag ska vara i skolan för mattefördjupning i två dagar 5h/dag. Då även min syrra fyller år på tisdagen. Sedan på Onsdagen blir det extra sånglektion pga att jag missade en gång kl 16.30 blir det. Annars ska jag försöka ha kul på lovet men inte slappna av för mycket, för plugget måste man även komma igång med! Nu blev det en ganska rörig uppdatering om vad som kommer framöver.

Nu ska jag sätta igång med instuderingsfrågorna igen!

image1871


Söndag 17:e februari

Godmorgon, för min del så blev det melodifestivalen igårkväll igen. Jag måste säga att carola & andreas johnsson var inte bra. Jag gillar inte alls carolas ormögon och hennes hår? Nej hon förtjänade att komma till andra chansen och inte finalen. Äntligen kanske svenska folket börjar fatta att Carola inte har stor chans i eurovision. Våran älskade björn gustafsson var med igår igen, alltså han ska vara med varje gång. Det klart man tittar då! Den enda som var bra var ju Sanna Nielsen, gillade hennes låt. Men annars var det bara crap. Kebabpizza slivovitza sjöngs av ett antal gubbar eller Razborka sjöngs av en rysk tjej, nej du lilla 'The nicole' du får nog ta lite sång- och dans lektioner och sen kanske du har en chans i rysslands melodifestival. Idag kommer Johan hit(finally) och ska försöka fixa våra datorer och thank god om han fixar mitt ljud :') Jag har saknat mina älsklings högtalare. Prova att vara utan högtalare på datorn i typ tre månader? Våran andra dator fungerar inte heller så. Nu ska jag plugga in instuderingfrågorna till provet :)

Have a good day!



Delta Goodrem - Lost without you



Så nu är jag nästan klar med instuderingfrågorna, ska bara skriva den sista. Den här låten ska jag sjunga på sången efter låten som jag har nu, jag visste inte att Delta Goodrem var så fin. Hennes ansiktsdrag är jätte fina. Jag tror att detta kommer bli ännu en såndär jätte tråkig helg, som vanligt. Ingenting händer och jag börjar bli lite less på dem här "förhoppningarna" som jag har angående en sak, det händer liksom aldrig det blir aldrig av. Jag får hoppas på någonting på sportlovet helt enkelt, jag får stå ut en vecka till i skolan.

Jag ska gå och sätta mig på någonting som är lite mjukare än den här trästolen. Bye!

Lördag 16:e februari

Det är så härligt att vakna upp och se solstrålarna försöka smita sig in mellan persiennen. Jag ska precis sätta mig och plugga. Jag måste skriva ner instuderingsfrågor till vårat miljöprov som vi har på Måndag. Imorgon får jag ta och lära in allting. Jag måste också skriva klart mina två artiklar idag. Jag vill titta på melodifestivalen idag men om någonting annat roligt kommer upp så gör jag det istället. Nu ska jag klä på mig, öppna fönster och få in lite frisk luft, på med lugna favoriter/svenska favoriter sedan börja med pluggandet.

Ha en bra dag! Ut i solskenet och mys :)


Fredag 15:e februari

Jag har suttit framför tvn med familjen hela kvällen och tittat på Let's dance, hjälp!, girls of the playboy mansion osv. Jag är jätte trött, är jämnt det nuförtiden(?), jag tänkte gå och lägga mig nu i alla fall. Har på lugna favoriter på radion så jag ska väl bara ta det lugnt och lyssna på det ett tag. Imorgon måste jag plugga men det går snabbt hoppas jag. Jag hoppas på att göra någonting imorgon kväll, för det var grymt länge sen. Nu ska jag lägga mig i sängen och bara ligga där.

Godnatt

Fre 15:e feb

Det var helt okej i skolan idag, ganska lugnt. På mentorstiden fick alla två ganska stora geléhjärtan som vi hade köpt som en liten belöning från kärlekslunchen. Duktig som jag var så åt jag faktiskt inte upp de, isabelle fick de (a) Vanligtvis skulle jag ha ätit dem men jag stod emot. Jag har bara tagit det lugnt idag, bakade havreflan som vi ska äta tillsammans med glass och chokladsås som efterrätt. muums! Jag ska gå och se om mamma behöver hjälp med matlagningen. Dessutom så har jag ont i ryggen så jag orkar inte riktigt sitta här. Glömde säga en sak, på onsdag nästa vecka kommer de visa våra nya skoltröjor i skolan. Då kommer det finnas tröjor för oss nio att köpa de är svarta och det står Trädgårdsstadsskolan med guldig text sen under står det typ avgångsklass 2008. En sådan måste jag bara köpa, vill nog ha ett par byxor också. Får se :) Weey!!

image1870

Ha en trevlig kväll!

Sweet dreams

Nu är det dags för den här tjejen att krypa ner i sängen, är jätte trött och skulle kunna somna när som helst. Imorgon måste jag ta med min bildmapp till bilden(första lektionen) inte kul at bära på ett A3 papper till skolan, wellwell.. jag måste. Nej nu väntar sängen på mig, imorgon måste jag upp tidigt(runt 6) :/

image1869
våran allra sista kärlekslunch

Godnatt

Torsdag 14 februari

Dagen blev mycket stressig och det känns som om jag sprang runt hela tiden, vilket jag gjorde? Maten var helt oktej, inte så gott kött eller efterrätt. Sen fick vi lyssna på bea som sjöng 3(!) låtar. Det var endast hon som uppträdde. Det känns som att alla var ganska uttråkade i slutet så jag, elin och isabelle drog hem till henne. Vi hade roligt hemma hos henne och pratade och lite sånt mys. Åkte hem runt fem och sedan kom mamma och pappa med thai mat och sushi! Det var gott förrutom kycklingen som var otroligt stark(enligt mig) sedan till efterrätt blev det kärleksmums och små marsipan och choklad hjärtan. Jag känner mig fortfarande proppmätt. usch. Jag har ingen ork att skriva för jag börjar få smått ont i ryggen av min obekväma stol. Lägger upp några bilder från dagen.


Torsdag 14 februari aka Alla hjärtans dag

Alla <3 dag då! Idag är dagen då man ska vara med sina nära och kära. Jag är så taggad för idag, tycker att kärlekslunchen ska bli mysig. Det är våran sista kärlekslunch tillsammans här i skolan. Jag ska ta med mig kameran och fota. Amanda, isabella och sarab målade på ett lakan där de skrev kärleksmiddag 2008 med rosa färger, det vär jätte fint. Så ska vi sätta upp det sen nere i 'restaurangen' Jag hoppas att kunna ta en bild med tjejerna framför det :) Jag hoppas också att isabelle och elin har någonting rött på sig. Jag ska alldeles strax gå iväg till skolan, om ca 20 min. Min första lektion är No och efter det ska vi tjejer sätta igång med våran lilla plan som vi har smidit på. Min sista mening i det här inlägget blir; What goes around comes around!

image1863

Dagens dummaste

Sara kommer bakifrån jennifer och hoppar lite smått på henne.
Jennifer; Gud vad rädd jag blev!
nåra sekunder senare
Sara; hehe blev du rädd?
Jennifer; Nääe

Hahaha lite smått dumma? Det komiska var att båda var helt seriösa. hahaha älskling vi är så korkade tillsammans.


Mina nya tröjor från h&m

Min två tröjor som jag nu har fått hem!

image1862image1684

Onsdag 13 februari

Ååh det var så kul på sången idag! Wiie. Jag fick veta direkt att om jag ville så min sista gång så ska alla(som sjunger där) sjunga en låt tillsammans i olika stämmor, i en och en halv timme. Såklart att jag vill vara med, jag fick den högsta stämman. Den passar nog mig bäst också. Låten är Ett hus vid havet, ni vet nog inte vilken den är. En väldigt kort låt. Just nu sitter jag och lyssnar på en gammal skiva med Britney Spears för min nya låt är nämligen I'm not a girl not yet a woman med britney spears. En annan låt som jag ska sjunga efter britney som jag fick är Lost without you, en ganska högstämma på den låten men min sånglärare sa att den skulle passa mig och hon brukar ha rätt :)

Mina två tröjor som jag hade beställt från h&m var jätte fina och passade sjuukt bra. Jag äälskar dem! Märker ni hur glad jag är idag? Jag är skit taggad inför imorgon och är allmänt glad för allt. Vi har fått kanal 5 nu också och det är jag såklart glad för och jag tittade nyss på säsongspremiären av top model. Kan den här kvällen bli bättre? Jag lägger upp bilder från h&ms hemsida på tröjorna i ett annat inlägg.


Vad har du för fobi?

Hörde på rixfm en dag att de pratade om fobier och blev genast intresserad. Ska ta upp en lista om olika fobier. Om ni vill se alla gå in här(LÄNK) Min pappas jobbar kompis är rädd för att kräkas, eller inte rädd men hon kan inte, istället så sväljer hon spyan.. uuh, blä.

Thanatofobi - döden, att dö

Sesquippedaliofobi - långa ord


Scholionofobi - skolor

Nyctofobi - mörker

Coulrofobi - clowner

Gymnofobi - nakenhet

Dendrofobi - träd

Emetofobi - kräkning

Koprofobi - avföring

Phallofobi - rädsla för en penis

Mina fobier är; Coulrofobi(clowner), Klaustrofobi(små utrymmen), Nyctofobi(mörker).
I listan över tog jag med några lite roliga fobier. Nu måste jag göra mig iordning!


Onsdag 13 februari

Yes, mina kläder som jag beställt har kommit!!! Mamma ska gå och hämta de i flemmingsbergs centrum så hon går med mig när jag ska till sången, sen möter hon mig en bit när jag kommer hem. Även fast det bara handlar om 2minuter ifrån mitt hus, mörkrädd som jag är! Jag lovar att jag skulle kunna kissa på mig om jag var riktigt rädd. Man kan springa igenom den där lilla stigen med skog på typ fyra sekunder. Även är jag så j*vla rädd!

Nu ska jag klä på mig och öva lite såång! Bye lovers!


Onsdag 13 februari

Min dag har varit lite som en bergochdalbana, lite upp och ner helt enkelt. Jag antar att allt blev bra till slut. Jag, sara, isabelle och elin åkte iväg till IKEA(med en anställd i skolan) på förmiddagen. Vi hittade inte så jätte mycket men det blev servetter, blommor och sånt kraffs. Jag tycker att det ska bli roligt imorgon faktiskt :) Förutom en sak som vi måste höra. Det ska i alla fall bli mys. Det blev en hel del drama, skrikandes och massor med publik idag. Jag, isabelle, elin, sara, amanda och isabella kom lite i ett bråk och vi stod självklart så öppet att exakt alla som gick förbi stannade och tittade. Jag ska inte ta upp vad det handlade om här för det var en aning 'lame' så att säga. Det var i alla fall en hel del skrikandes, tur att det löste sig i slutändan i alla fall.

Ikväll måste jag skriva klart min artikel om växthuseffekten och sen så har jag sång halv åtta, tydligen samma vanliga tid. Hon sa att hon skulle försöka byta till en tidigare men tydligen så gick det inte. Ikväll börjar mitt favorit program igen, Top model!!!! weeey. Och vi ska få kanal 5 idag är det räknat. Nu måste jag skriva och tänka. Later!

Imorgon har vi tjejer en liten plan också så det kommer bli roligt att framföra, jag kan se i mitt huvud flera förvirrade och rädda killar, moahahahaha!

Onsdag 13 februari

Jag hade visst en felaktigt schema, där det står att vi börjar tio i idag men när vi egentligen börjar kvart över nio. Då är det ju lugnapuckar! Jag ska bara försöka välja kläder, stort problem! Det kanske blir så att jag har skoltröjan på mig om jag inte orkar nått annat men det känns för tråkigt :) Wellwell.. Ikväll måste jag plugga direkt när jag kommer hem eftersom att jag har sången idag som jag måste gå på. En del av mig orkar aldrig åka dit men det ska bli super kul att komma tillbaka igen :) :) :) :) I'm so exited! Undrar vad jag kommer få sjunga för nått.

Idag är jag på bra humör och jag ska inte låta någonting förstöra det, som jag ibland gör ^^ Men nu ska jag välja kläder, see you later!

P.S idag får jag Kanal 5 också, det ska bli skit kul! D.S


Onsdag 13 februari

Där ser man, jag är i stort behov utan en större väska just i detta ögonblick. Min louis vuitton väska är alldeles för stor, den platsar inte i mitt skåp heller. Just nu har jag flera antal böcker och idrottskläder som ska få plats i en väska men det gör det inte! Vad gör man? Ja har ett litet dilemma nu, vilket av sakerna får inte platsa i väskan idag?

Nu fick jag i allt. Det som är minst viktigt får stanna hemma. Jag ska gå till skolan om ca tio min och jag har inte riktigt valt kläder ännu. Sitter här med min skoltröja.. Kanske det får bli en lite slappare outfit idag. Ska inte sitta här och babla bort tiden då.

ha en bra dag!


God natt nu då

Egentligen skulle jag ha gått och lagt mig för en timme sen, men när jag hörde att house började så var jag bara tvungen att titta och det är jag glad för. Det var så himla spännande och bra :) Det är alltid någonting charmigt med det programmet. Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, just i det här ögonblicket så är jag redo att hoppa ner i sängen, min varma gosiga säng ser så frestande ut just nu!

Godnatt
xoxo

Tisdag 12 februari

Jag är jätte trött men känner mig ändå glad inombords. Min glädja är inte tillräckligt stark, så tröttheten tar över. Man blir så av datorn, en obekväm stol och ja plugg... Jag har alltid velat vara en sån där smarting som tycker att läxorna om No är jätte enkla och roliga. Jag tycker att det är roligt inom vissa ämnen men det är fan inte lätt alltid. Det tar ett tag innan man fattar också. Jag tänkte gå och lägga mig mycket tidigt ikväll för jag känner hur otroligt trött jag är. Var trött redan runt fyra när jag tittade på oc och då var jag tvungen att plugga. Jag kan inte sova ännu det är allt för tidigt, men om kanske sådär en timme. Så.. vad gör jag tills dess? Som jag har ork till..

Amanda min lilla bloondie :) jag till höger mandy till vänster.
image1861


Mischa Barton

mischa
Vacker - Vackrare - Vackrast!
Allas vår älskade Mischa Barton.

Kat von D



Om ni har sett Miami ink på 6an så känner ni nog igen den här tjejen. Hon är en av tatuerarna där och hon är grym! Jag brukar inte gilla tatueringar och folk som har det över hela kroppen, men jag tycker att den här tjejen är hel grym. Hon har till och med tatuerat x antal stjärnor i ansiktet(som ni ser på bilden) Var bara tvungen att säga att hon är grym :)

Tisdag 12 februari

Jag har kommit en bit på min andra artikel, jag vet bara inte vad jag ska skriva. Sen har jag hunnit skriva av mina tankar lite, men som bara jag kan se. Jag behöver bara någonting att skriva av mig på eftersom att jag har väääldigt mycket tankar och känslor just nu, jag orkar inte tänka på det på dagen och försöker hålla det borta men på kvällen är den tiden då jag är mest med mig själv och självklart kommer massa tankar fram.

Jag är inne och surfar runt lite på kicks hemsida och funderar på vad för mascara jag ska köpa, jag behöver verkligen en ny. Deras sortiment på hemsidan är riktigt bra. Det som jag just nu har råd med är en bra budget mascara. Min telescopic har börjar svika mig så den gillar jag inte längre. Jag vill bara ha en mascara som ger mycket bra längd på fransarna, volym bryr jag mig inte så jätte mycket om. En prisvärd mascara. oh damn, kom just på att jag måste skaffa ett puder också, mitt är slut och det ändå jag har är solpuder! Money money money.. Jag funderar på L'Oréal True Match Mineralpuder, vet någon om den är bra? :)

image1860


Tjejsnack v.7

Nu kommer veckans tjejsnack som den här veckan handlar om Äta ute. (LÄNK)

Hur ofta äter du mat ute?
Kanske två-tre ggr i månaden om inte mindre.

Vad/vart äter du då helst?
På en mysig restaurang, ibland blir det snabbmat although

Vad har du på din favoritpizza?
Skinka och räkor, min egengjorda pizzahut pizza!(från min prao där då vi gjorde våra egna pizzor till lunch)

Provar du ofta nya ställen/maträtter, varför/varför inte?
Ja det gör jag gärna, det är alltid spännande med nya ställen och inte samma gamla vanliga

Går du ofta på café och fikar, vad?
Ja jag älskar att gå på café det är supermysigt, speciellt med vänner. Jag dricker mer än gärna thé eller chai latte och äter gärna en mumsig stor smörgås eller om jag är sugen på något mer fika en morotskaka(men då måste den vara bra gjord!)


Tisdag 12 februari

Jag tycker att de flesta lektioner idag var roliga :) Kanske förutom idrotten, helt okej.. Det gick mycket snabbt på matematiken, kanske lite för snabbt ibland? haha. Vi planerade lite till kärlekslunchen som vi nior håller i på torsdag, fick höra såå många som klagade och helt ärligt, de klagade så mycket när de andra niorna ordnade att det var dåligt och så men nu när dem får chansen att göra de bra för alla andra och oss nej då vill dem inte. Sluta klaga säger jag bara! Dem lever för klagandet.

Jag tycker i alla fall att vi inte ska vara sadface, för vi får chansen att ha en trevlig lunch för 6-8 och oss också. Jag tror att det kan bli kul om bara någon tar tag i det här så att det funkar! Någon måste trots allt göra det. Så imorgon skulle kanske några åka till IKEA för att inhandla saker som behövs till lunchen, såklart så hör man killarna där baks första fråga; får man åka på skoltid? Ja svarar anna-lena och ut kommer det från deras munnar; jag, kalle och ingvar åker(inte riktiga namn då^^) Ja men hallå? Tänk på alla andra, och nyss sa dem att de inte ens vill vara med och hur tråkigt det var och blablabla.. Sen när det är någon anledning till att slippa skolan då vill de vara med. De skulle i alla fall lotta eller nått och gud vad jag kommer tjura om det blir de som får åka, vad vet de om dekoration? Det här är inget jobb för killar, sorry boys step aside. Och seriöst, hur många gånger i deras liv kan de ha varit på IKEA?

Okej nej, jag sa till mig själv att jag inte skulle klaga om det här men ändå så gör jag det. Jag säger bara att någon som vet någonting om de borde åka = not them. Nej nu måste jag fortsätta skriva min artikel!

Tisdag 12 februari

Oj vad tiden gick snabbt helt plötsligt, jag måste gå om 20minuter. Fast i och för sig så är jag ju helt klar. Idag blir det franska för första gången på 3 veckor. Sedan blir det matte, idrott och livskunskap. Alltså inga lektioner som är jätte tråkiga, förrutom franskan då men den kan vara rolig. Förutom det faktum att jag ligger efter som .. jag vet inte vad. Det blir att ta igen nu i veckan alltså. Idag blir det raka vägen hem och plugga gärnet. Jag måste klippa mig snart, amanda ska också klippa sig och vi tänkte göra det tillsammans. Hon ville klippa sig i helgen helst. Jaja, behöver inte bestämma mig nu. Men någonting som jag måste bestämma väldigt snart är mitt tredjehandsval. Jag har ingen aning om vad jag ska välja :|

så jäääääääävla snygg!
image1858

Ha en bra dag!
xoxo

Det är bieff att leva ;o

Jag är riktigt trött nu, så jag ska bara tvätta bort sminket och borsta tänderna sen åker jag raka vägen ner i sängen. Faktiskt så ska jag sjunga lite bara för att öva, jag har sång på onsdag första gången på terminen. Vill låta bra då! I helgen kommer jag förhoppningsvis träffa bella och nåra av hennes kompisar (a) Det var länge sen känns det som, saknar henne min man! Vi måste ha det lite bieff tillsammans! Lägger in en dagens lista.

Dagens sovmorgon: 7 är inte sovmorgon.
Dagens humör: glad, känsloladdad, pigg etc.
Dagens borde:  Skriva artikel, alldeles för mycket på hjärnan. gick inte.
Dagens frisyr: skatbo? nejdå men ytsläppt och lockigt
Dagens klädsel: g-star jeans, tunika(?) jane norman och kofta Zara
Dagens planer: stan
Dagens materiella vill ha: Min fåtööölj!!!
Dagens längtan: love?
Dagens beroende: ..
Dagens tråkigaste:  Ingenting i guess
Dagens person: sara <3
Dagens irritation: Ett fetto, vi kan kalla honom "åke"
Dagens låt:  Alone - anders johansson


Inköpta kläder

Här kommer bilder på tröjan jag köpte och jeansen, för dem som vill se :) Bilderna är inte så bra men det får duga..


you make my day everytime :)

Thank god att du finns där amanda med tålamodet. Vad skulle jag göra utan dig? älskar dig bästevän sen trean!!! <333

Jag var lite hysterisk där ett tag men fan om du inte hade funnits där. Du hjälpte mig en bit på traven ska jag säga. Utan dig hade jag nog aldrig vågat, haha, även fast det var världens töntigaste sak :) Ja även fast det gäller töntiga saker så hjälper du mig alltid. Du vägleder mig älskling.

image1854

Svanarna håller ihop


 
Det är otroligt med svanar. Hur de kan hålla ihop med sin älskade hela livet, om de sedan förlorar den ena så lever de ensamna resten av livet. Hur kommer det sig?

Måndag 11 februari

Så var man hemma igen och helt slut. Just nu äter jag naturella cashew nötter :) Jag hittade som tur var ett par jeans, från cheap monday ett par blåa. Sedan även en långärmad röd tröja på h&m. När jag kom in i köket efter att ha ätit så blev jag livrädd, min pappa stod och skar i ett vildsvins huvud. Hur creepy är inte det? Han och hans kompisar jagar vildsvin och det är inte kul när han kommer hem med dem, tycker varken jag eller kissemissarna.

Idag fick vi en vikiarie i skolan som var lite rolig x) Sedan så skrev killarna på elins skåp igen. Men faktiskt så ville jag det på ett sätt för nu kommer konsekvenserna. Fast den som skrev på hennes skåp har slutat i våran skola nu, han blev avstängd. Tillåt mig att skratta ha ha! Men vi ska ta till med konsekvenser för dem alla som har varit med på detta. Alltså vi tjejer bildar lite som anna-lena säger; girlpower!

Känns lite jobbigt för en sak just nu, känslomässigt alltså. Det är ingenting som jag kan förklara och speciellt inte här och nu. Det bara går inte att snacka om det. Det handlar om två saker och den ena är dt nog redan någon som vet om lite om...

image1853

Måndag 11 februari

Så har man fått åtta timmars sömn och jag känner mig pigg och glad idag :) Det gick ovanligt fort för mig idag eftersom att jag valde att inte tvätta håret. Istället så får jag gå runt och se ut som ett skatbo i håret idag, hade det uppsatt i en knut hela natten. Jag kommer säkert sätta upp håret sen.

Idag blir det nog att jag åker till stan, har inte riktigt bestämt mig. Jag orkar bara inte vänta tills helgen, så det kommer förmodligen bli idag. Nu ska jag bara vänta på att tiden ska gå snabbare sen ska jag börja gå mot skolan. Har inte så mycket mer att säga, önska mig lycka till med jeans köpandet ^^

redan har jag satt upp håret, it was such a mess!
image1852

Ha en bra dag.

Godnatt

Idag har jag fått en del plugg gjort, men jag har fortfarande så mycket mer att göra den kommande veckan. Ikväll har jag tittat lite på idol 2005 med familjen och även hunnit med att läsa lite, har endast ett kapitel kvar att läsa sen är jag på kapitel 15. Fast om jag orkar kan jag lika gärna läsa 16 och 17 också för det är bara 17 kapitel i boken, jätte lite jag vet, kapitlerna är jätte korta dessutom.

Imorgon kommer jag kanske åka in till stan med amanda, beroende på hur vi båda ligger till med plugget och så :) Jag hoppas att det går i alla fall, för jag måste verkligen ha ett par nya jeans. Men nu väntar min säng och sheba står och puffsar på mina ben.

Godnatt
xoxo

Brandur - Lullaby



Tycker att den här killen var riktigt duktig och diggar hans låt, den var fin. Jag har den fortfarande på hjärnan :) "is it a lullaby, song by butterfly naninadodia.." hahaha! Nej läsa var det!

Söndag 10 feb

Tittar på min gymnasieansökan och undrar över vilket gymnasium jag ska välja som tredjehandsval.. Jag ska ta en tripp till SYV imorgon och prata lite med henne. Jag ville göra om lite här och undrade vilken färg som ska vara "temat", så tittade jag på min blåbärsmilkshake som står framför mig och kom på, lila! Jag gillar inte lila sådär jätte mycket som färg annars men lila it is! På onsdag så kommer alla som har minst två st av viasats paket att få kanal 5, gissa om jag blev glad? Jag har aldrig i hela mitt liv haft femman, förrens nu. Min första tanke var Vänner, då kan jag titta på vänner, wiie!

Ändå sen jag duschade så har mitt hår varit uppsat i en knut och det är fortfarande blött nu, det brukar väl bli så när man sätter upp det? Haha, jag brukar inte ha håret uppsatt så ofta när jag har duschat och mitt hår torkar ovanligt snabbt annnars. Jaja, det får vara i en knut för resten av kvällen, orkar inte ha en massa hår som hänger i ansiktet ^^ Nu ska jag ta och läsa några fler kapitel i eng boken 'the wave' för imorgon ska vi ligga på kapitel 15 ;)

xoxo

image1844

Söndag 10 feb

Är inne och tittar lite på bolagret's hemsida, affären där jag ska köpa min fåtölj. Det är inte säkert än om det blir det bara om den finns i helsvart, för den jag såg vara randig svart/vit. Om två veckor är det sportlov, men två av dem dagarna, måndag&tisdag, kommer spenderas i skolan för mattefördjupning. Vad har vi annars att se framför oss? Ett miljö prov på fredag, som jag inte har en aning om vad det handlar om. Juste alla<3dag på torsdag, ser faktiskt fram emot det och allt tack vare mina underbara vänner(iafl en del av dem) Jag och Isabelle har planerat en hel del idag faktiskt och vi kom fram till att jag är hennes räka, haha nej skämt å sido, men på torsdag ska vi ha en liten "tjejmiddag" fast det blir bara jag, isabelle, elin och kanske sara?, jag hoppas hon kommer med. Amanda och Isabella kommer väl antagligen att vara med sina pojkvänner. Då ska vi göra paj till middag(vet inte vad för paj ännu) och sen till efterrätt ska vi göra våfflor med glass. Sen ska vi sjunga singstar och ha det mysigt resten av kvällen. Det ska bli jätte kul tycker jag :)

Jag måste fråga er en sak. Har ni några tips på vad för gott man kan äta t.ex. en lördag kväll när man inte får äta godis? Om man inte tänker på grönsaker och nötter då, för jag kan ju inte äta det varje helg eller de gånger jag vill ha någonting att äta. Några förslag på någonting gott och nyttigt?

NU: ska jag läsa ett par kapitel i 'the wave', jag får aldrig tid till att läsa klart 'mvg i allt' boken.


Björn gustafsson



Ni som inte tittade på melodifestivalen vet inte vad ni missade. Jag och familjen hade jätte kul, haha! (garvade som bara den åt Christer sjögren xD ) I alla fall, allas älskade björn var med och alla måste ha skrattat. Otroligt rolig, och så är han söt också!

Söndag 2008-02-10

Jag väntar med att göra artikel nr 2 imorgon eller på tisdag, istället så ska jag plugga lite fysik för jag ska nämligen föra provet imorgon. Det här var tydligen ett svårt prov så jag måste lära mig mycket. See you later!

Nu blir det mer plugg!

Så då var man nyduschad och fräsch! Jag har även fått i mig två stycken räkmackor med sallad, keso, skinka etc. Nu ska jag bara gå och hämta lite mer vatten och sedan är jag redo att börja med artikel nr 2 om luft. och vatten föroreningar. Vi hörs igen om kanske sådär en timme eller två!

image1836
haha gammal bild på mig!

Artikel nr 1 klar

Efter att ha suttit här i ca en och en halv timme så är jag klar med artikel nr 1. Det känns bra! Nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag börja med artikel nr 2, vad nu den ska handla om :)

image1835
bild nr 564 i mitt webcam album, tagen för 1 minut sen ;)

Söndag 10 februari

Denna morgon har jag tittat på The notebook, jag ska vara ärlig när jag säger att detta var första gången jag såg den. Jag måste säga att den var otroligt bra :) När jag fixade i mitt rum igår blev jag såå sugen på att bara göra klart allt nu, mitt rum är inte speciellt stort så man måste tänka logiskt så att allting får plats. Jag ska köpa en lampa som ska sättas upp över min spegel, en fåtölj som ska sitta i hörnet bredvid sängen, en lampa ovanför sängen, prydnadssaker och blommor som ska stå på mina hyllor, små tavlor där foton som jag själv har tagit ska sitta osv osv. Ja som ni ser så har jag många idéer, men det får vänta just nu. Jag får ta lite i taget :) Idag känner jag att jag måste fixa till mig själv lite, man känner sig så sliten på söndagar när en stressig vecka har gått och min hud är väldigt torr. Kanske tar lite b.u.s. så att man känner sig brun igen :) Men först måste jag ta tag i pluggandet. Så det blir hårt pluggandes och sedan tar jag en paus och duschar o så. Sedan blir det mer plugg.

Imorgon hoppas jag på att köpa ett par nya jeans för det behöver jag verkligen, men det blir endast om jag inte har allt för mycket plugg att göra.

Nu blir det plugg för kanske en timme och frammåt!


Melodifestivalen 08 del 1

Jag har precis ätit en god middag med familjen, lagad av mamma. Ikväll blir det melodifestivalen, tycker inte speciellt mycket om årets deltagare men det är inte de som är poängen. Utan det är både roligt och mysigt att sitta där med familjen och vet ni? Vi har alltid roligt & skrattar jätte mycket :) Jag måste bara säga usch för Carola, hon är någon som jag verkligen inte tycker om. Hon är för kaxig och divig, dessutom så röstar folk på henne bara för att hon är carola, men hallå? Rösta på det ni tycker är bra istället, någon som faktiskt kan vinna eurovision igen. Om en halvtimme börjar det och jag har laddat upp med gurka, morötter, apelsinbitar, vindruvor, dipp och nötter. Sedan blir det väl till att dricka ramlösa.

Jag hoppas att ni har en mysig lördagkväll, vad ni nu gör :)

FIlmen Music and lyrics - way back into love

Jag älskar den här filmen och jag älskar den här låten :) Synd bara att mitt ljud inte funkar, då kan jag inte höra den.


Lördag 9 februari

Idag vaknade jag runt tio och gjorde sällskap vid frukostbordet med familjen, jag hatar att äta frukost ensam. Runt elva åkte jag, mamma och syrran iväg till skärholmen centrum. Jag hittade ett par svarta gympaskor direkt, helt vanliga ingenting speciellt. Behövde bara någonting som jag kan gå i. Vi kom hem runt två-halv tre. När jag kom hem började jag fixa med kvällens snacks; skuren gurka och morötter tillsammans med dipp och en skål med nötter. Nyttigt och gott! Sedan har jag städat och fixat om lite i mitt rum, jag flyttade om för att få plats med min framtida fåtölj som jag förmodligen kommer att köpa när jag får mitt barnbidrag, längtar :) Vill ha den så gärna, blev helt kär när jag kände hur otroligt skön den var. Lite tråkigt att den kostar tusenlappen bara, men mamma sa att hon kunde bidra lite. Ikväll blir det melodifestivalen tillsammans med familjen, en svensk tradition så man bara måste titta!

image1833

Nu väntar jag på att isen ska bli klar i frysen, jag ska nämligen göra Caipirinha(uttalas caprinja). Det är egentligen en drink med alkohol men jag gör två st utan till mig och syrran och med till mam&pap. Det är en drink med citrus smak och allt man gör är att blanda en påse(som man köper i vanligmataffär) tsm med vatten och mineral vatten sedan ska man ha mycket is i och lite lime. För att få det extra snyggt brukar jag dra med limen runt glas kanten och sedan vända glaset uppochner i socker så att det blir socker runt kanten. Den är jätte god denna drink!

Nu tillbaka till matfixandet, ska se om mam. behöver lite hjälp :)
xoxo

Tjejsnack v. 6

Nu tänkte jag ta tag i att svara på veckans tjejsnack frågor.(LÄNK)


Har du läst mycket av Astrid Lindgrens böcker och/eller sett många av hennes filmer?

Ja jag tittade mycket på hennes filmer när jag var liten, och läste några få böcker.

Vilken/vilka favoriter har du?
Pippi långstrump och lotta på bråkmakargatan var favoriter då.


Vilken Astrid Lindgren-figur kan du absolut inte med?

Karlsson på taket, usch

Vem av Astrid Lindgren-figurerna är du mest lik?

Madickens lillasyster Elisabeth, haha.

Vem av Astrid Lindgren-figurerna skulle du vilja vara? Varför?
Pippi; vem vill aldrig bli stor, vara världens starkaste tjej och ha en egen apa? ^^


Fredag 9 februari

Jag känner mig inte speciellt trött, eller när jag tänker efter så jo. Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Jag var hemma hos issa med elin, amanda, isabella & sara. Vi satt i hennes brorsas lilla stuga och tittade på film(skeleton key & dawn of dead) Det var mys :) Imorgon måste jag plugga och köpa nya jeans. Fast jag vet inte när hur och var? Jag vill köpa cheap monday men då måste jag åka in till weekday i city. Imorgon på kvällen blir det väl antagligen melodifestivalen, tycker det är sådär att titta på. Det kan vara mys med familjen ibland :) Jag tänkte fixa gurka och morot med dip och sedan en liten blandning av nötter, muums. Mycket godare än godis.


från vänster; isabelle&jag,  tagen ikväll :)
image1832

Godnatt kära läsare
xoxo

I'm making changes

Jag måste skapa några nya rutiner!

UPDATE;
Jag har nu gjort några nya rutiner för hur mina mornar och eftermiddagar ska se ut till vardags, det är inskrivet på datorn och sedan utskrivet som numera ligger i min kaleder :)

Skäms på mig själv

Nej nu måste jag skärpa mig, jag skäms över mig själv. Jag pluggar alldeles för lite, det går helt enkelt inte. Varför? Jag vet inte. Det är sista terminen och jag måste kämpa för mina slutbetyg. Just nu är det nog lite rörigt eftersom att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med allt och ingen har riktigt berättat för mig. Nästa vecka kommer jag igen, jag lovar, jag måste! Jag måste göra en del ändringar med mitt liv, men hur? Jag tänker på det hela tiden, jag måste hitta den där inre glöden som jag vet att jag har!

Jag måste börja träna och röra på mig mer, det vet jag. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska göra.. Nu måste jag gå igenom matten en sista gång och sedan läsa lite så att jag hittar glöden. Trots att jag har sovit x antal timmar/minuter innan maten så är jag jätte trött, konstigt jag känner mig trött hela tiden. Anledning?

image1830image1831
jätte gamla bilder på mig, tagna med min webcam!

-

image1828

Snart fyller min syrra år, om typ 3 veckor. 17 år!! Fan vad snabbt tiden går.

Torsdag 7 februari

Egentligen borde jag sitta och plugga mer nu, jag har redan gjort en del och ska snart fortsätta med matten. Idag kommer min pappa hem från polen och kanske om han orkar så kan han hjälpa mig lite med matten. Jag hoppas verkligen att det gick bra för alla som gjorde nationella provet i svenska idag. Jag tycker att det gick bra för mig, jag ska inte säga någonting såhär innan. Jag hoppas det i alla fall, det var inte så speciellt svårt tycker jag. Fast sen kommer den tredje delen av nationella i svenska också, den muntliga. Får se hur den går ;)

Imorgon ska jag och flicksen kolla på film(kanske hemma hos issa) och bara mysa. Vi ska hyra boogieman imorgon, fast den har jag & bella redan sett, dem kanske kan hyra två filmer? Aja, jag åker nog med dem imorgon för vi måste också lämna tillbaka filmerna från förra helgen ^^ Så det blir jag, amanda, sara, isabelle, isabella & elin :) Nästa vecka på torsdag är det alla <3 dag, vill helst inte bli påmind för jag har aldrig gillat den speciellt mycket.. Menmen, vi girls ska kanske göra någonting då, bara umgås typ :) Sen i skolan bestämde vi oss för att ha röda kläder, eller aa typ tröja inte byxor då.

Jag måste plugga nu, känns som om jag aldrig får nått gjort. Måste ta igen allt i helgen. Sen kommer det väl massa franska nästa vecka eftersom att jag nu har missat 9 lektioner dem senaste 2 veckorna bara för att jag har varit borta, fast i och för sig så har ingen haft språk den här veckan. Så 6 lektioner blir det.

Lycka till!

Sitter här med eltandborsten i munnen, som precis la av. Stupid! Idag blir det nationella i svenska. Jag hoppas att ni är förberedda och jag hoppas verkligen att det går bra :) Tänk sen när man har nationella i matte :| Shiet vad jag kommer öva till det. Fast det förra nationella i matte var inte alls så svårt, vi fick göra det en gång förrut i skolan.

Lycka till!


Onsdag 6 februari

Jag har i alla fall fått en del plugg gjort idag :) Jag måste verkligen förbättra mig känner jag. Jag vill ha mitt utvecklingssamtal så att jag kan få disskutera en del med anna-lena som jag tycker och tänker om. Nackademins gymnasium var inte alls bra, jag var där i ynka fem minuter och sedan stack jag och mamma och åt. Det var trångt och små utrymmen, klaustrofobi? usch. Efter maten så ville mami kolla lite i IKEA så det gick jag med på. Imorgon är det nationella prov i svenska, då man ska skriva. Jag har övat lite inför det med ett häfte som vi fick av våran sv lärare ;) Lycka till imorgon alla 92or som gör provet! Jag hoppas verkligen att det går bra, min lärare tror starkt att jag kan få ett mvg i betyg och jag ska ge allt som krävs för att få de, försöka i alla fall ^^ Morgondagen blir nog inte så kort, men jag måste hem direkt och plugga matte och fysik. Jag har fortfarande inte fått tid till att göra optikprovet. Jag hoppas att det går bra, men jag får väl säkert VG+ eller något sånt. Usch jag nöjer mig inte med VG+

image1827

Nu måste jag läsa lite i the wave, den är ganska bra faktiskt men lättläst ;) Jag ska ge mig på en svårare eng bok sen. Jag måste läsa lite i 'mvg i allt' också.

Jag längtar..

Jag längtar så tills denna termin är över. Då kan man gå över till en mer vixen miljö, där människor beteer sig som ja vuxna eller i alla fall med ett normalt beteende. Jag vill kunna vara mig själv och bli respekterad för det. Det blir man verkligen inte i våran skola, man kan inte helt vara sig själv när man är där. Man har alltid en viss roll att leva upp till, den rollen som alla tror att man har eller alla antar att man har. Jaja orkar inte ta allt det här nu, eller någon annan gång.

Funderar på en sak, jag har bestämt mig för globen, kunskapsgymnasiet nu som första och östra som andra. Tänkte att beteendevetenskap eller psykologi kan jag alltid läsa senare när jag blir äldre för jag vet att min halvkusin(som är en stor förebild för mig) ska läsa psykologi nu. Hon har gått ut gymnasiet och är typ 20år. Efter ca ett års resande till Australien och så har hon bestämt sig för att börja läsa psykologi. Jag säger det, jag ser upp till henne mycket. Jag vill bli precis som henne :) Hon gick i kärrtorpsgymnasium och hon fick nästan mvg i alla ämnen, hon är grymt duktig!! Nu till min poäng, vad ska jag välja som tredjehandsval?

Måste hinna plugga lite matte ikväll, är på bra humör och känner mig peppad(lite iafl) :)

Vad ska man välja?

Jag hann plugga lite svenska men ingen matte, för efter svenskan blev jag så trött att jag lade mig i soffan och vilade ett tag. Min mamma kommer snart hem och då ska vi åka till nackademins gymnasium södra. Jag har precis klätt på mig och lockat mitt hår lite mer än vad det redan var :)´

Jag velar fram och tillbaka, funderar på vilket jag ska välja som förstahandsval och vilket jag ska välja som andra. Jag måste ha bestämt mig den tionde och dem kollar på ansökan den femtonde, enligt min syrra är det bättre att göra det några dagar innan eftersom att alla 92or i hela sverige ska ha sökt då och väldigt många gör det den femtonde och då kommer gymnasieintagning.se bli vääldigt segt. Så ska östra gymnasiet eller kunskapsgymnasiet i globen bli mitt första? Jag tror att jag kommer passa in och trivas bättre i globen men jag vill veerkligen läsa beteendevetenskap. Får fundera vidare på det..

plugga



nu ska jag plugga


Godis no more

Gissa vad det första jag gör när jag kommer ut från tandläkaren? Köper godis såklart. Mitt godis ätande har gått för långt, jag har bestämt mig att sluta. Efter idag ska jag sluta äta godis. Det är inte ens så gott, jag blir äcklad. Varför äter jag för? Nej nu ska jag sluta. Jag ska försöka skaffa ett pris som jag får när jag inte har ätit godis efter x antal månader. Kommer det att gå? Svårt att tro eftersom att jag har folk omkring mig som också äter mycket godis, eller ja.. Det ska gå!

It feels good to be back!

Jag tog beslutet att ta tillbaka den här bloggen, skälet att byta blogg var helt enkelt inte större än saknaden :) Wiie! Jag gjorde ett test vilket visade att jag är 78% beroende av bloggning, och det testet utgår från DEN HÄR bloggen då :) Nu har jag en del nya tankar och idéer till bloggen som jag ska spåna vidare på lite så får vi se sen ;)

Ha en bra dag!

I miss you

Helt ärligt så saknar jag min gamla blogg :/ Funderar på att komma tillbaka hit igen.

Slutar med bloggen

Nu är min tid på den här bloggen slut .. Nej jag bara skojjade, men jag ska faktiskt lägga ner den här bloggen. Jag kommer att byta adress med tanken på att jag vill kunna skriva lite personligare saker och jag vill inte att så många ska läsa bloggen. Ni kommer att kunna ha tillgång till min nya blogg om ni går in på min profil på plejjah(jjemps)

Så this is the end för den här bloggen!

What goes around comes around

Hejhej, hoppas att allt är bra med er. Med mig är det lite sådär, min hosta sitter fortfarande i och det är mycket att tänka på just nu. Jag måste ta upp en gång för alla hur otroligt onödigt en del personer i våran klass beter sig. Vi sitter alltså i matsalen vid ett runt bord precis brevid killarna i klassen. Så kommer anna-lena och sätter sig med oss. Sen skrattar alla vid bordet brevid och det visar sig att den ena killen har geggat med potatismos, vatten och korv i ett glas(?) och då säger såklart anna-lena till att han ska gå och lämna det och då ställer han det på vårat bord. Anna-lena blir lite smått sur och säger till honom då häller han den där otroligt äckliga geggan över isabelles tallrik och både anna-lena(som säger; nu går vi till rektorn) och alla andra vid vårat bord blir såklart otroligt irreterade och elin t.o.m skrek lite åt honom. Sen tar vi helt enkelt våra tallrikar och drar.

Jag menar vem håller på sådär? Och sedan så försöker dem provocera oss(mig, amanda, sara) genom att ifråga sätta varför vi är med elin&isabelle. Vill dem istället att vi ska vara deras kompisar? Men varför då? Dem pratar så mycket skit bakom allas(!) ryggar och sen förväntar dem sig att man ska vara deras vän. ha ha! Jag säger bara What goes around comes around!

Måndag 4 februari

Godmorgon! Min dvd spelare strejkar fortfarande för mig, nu sitter alltså en oc skicka i våran billiga(!) dvd spelare och jag får helt enkelt inte ut den, och jag kan inte heller titta på den. Vad är det för billigt sk*t!? Jaja.. Jag har inte mycket att göra just nu eftersom att det är väldigt långt kvar tills jag ska gå. Här kommer dagens outfit :)



- svarta jeans, cheap monday
- rosa linne(synsinte), gina tricot
- vit tröja, h&m
- chanel halsband


Veckans hottie

Channing tatum


Någonting nytt tack

Har precis tittat klart på 'en förtrollad romans' , med nicole kidman, som gick på trean. Det gör inte ont längre när jag hostar men det kliar lite i halsen. Imorgon blir det en dag med mycket plugg, känner att jag måste göra en hel del. Imorgon blir det antagligen en dagens outfit, om jag kommer ihåg. Tycker ändå på nått sätt att hela 'dagens-outfit-grejen' har blivit lite uttjatad, man ser så många bloggar med tjejer som skriver om mode, visar dagens oufit osv. Det känns som om det är samma sak hela tiden, ska försöka att komma med någonting nytt, men jag måste säga att jag är inte världens bästa vad det gäller idéer ;d Nu ska jag i alla fall försöka sova, det blir en lång dag imorgon som väntar.

Godnatt.
/Jennifer


Söndag 3 februari

image1818

Sitter och försöker sjunga, jag kan bara säga att det inte låter speciellt bra just nu. Tveksamt om jag kommer kunna sjunga på onsdag. Usch, jag saknar min röst :/ Just nu låter jag som någon som försöker imitera amanda jensen väääldigt dåligt. Jag försöker tvinga min röst men orden som kommer ut ur min mun låter inte bra. Man kanske inte ska göra det när man hostar ständigt och nyser typ sex ggr i rad. Hur är det möjligt, sex ggr i rad? Jodå, det är möjligt jag nös hela sex ggr i rad otroligt jobbigt. Gjorde lite ändring med färgerna i bloggen och så. Funderar på att börja med dagens outfit igen, jag säger alltid så men sen så glömmer jag alltid bort eller är för lat eller liknande. Jag får se imorgon om jag orkar göra det :)

Nej nu måste Johan komma hit och fixa mina högtalare, klarar mig inte länge till utan ljud på datorn ;/ Jag hoppas att han kan komma hit snart. Om en timme börjar Miami ink. som jag ska titta på, ett favorit program inom familjen. Med tanken på att vi i familjen bara har en tvn så brukar det bli lite tjaffs om vem som ska se på vad, men miami ink är ett program som alla i familjen brukar vara eniga att se på :) Jag ska läsa några kapitel i 'The wave' vi ska ligga på kapitel 5-10 och just nu ligger jag på kapitel nio.

Top model cycle 9

Gissa vilket av mina favorit program som börjar snart igen? Jo juste top model säsong 9. Oj så många säsonger det har varit och jag har suttit bänkad framför tvn och följt varje säsong(utom en) och varje avsnitt :) Jag antar att ni redan visste det här och själv fick jag reda på det för några dagar sen. Funderar på bloggar väldigt mycket eftersom att jag har suttit väldigt länge och spanat runt i olika bloggar. Jag vill ha bloggen mer personlig och försöker komma på ett sett hur den ska bli det. Jag ska spåna vidare, ciao så länge!


Jag vill ha vår :)

image1808

Längtar till våren då jag kan ta moppekort och börja åka runt med den söta moppen igen :)

Söndag 3 februari

image1805 image1805 image1805

Nu kom jag precis på någonting som jag behöver köpa*stolt* haha inte. Nya jeans behöver jag, skulle köpa det för ett tag sen men hittade inga alls som jag gillade. Funderar på cheap monday med tanken på deras passform och det billiga priset ;) Fast denna gång så får jag inte köpa för stora, mina andra har jag storlek 24/34 och dem är sjuukt stora i midjan :| Vad gör jag nudå? Har precis läst några kapitell i min bok och jag funderar faktiskt på att baka någonting, skulle vara muumsigt. Det var länge sen. Känner mig klar med min bildmapp nu, orkar inte göra så mycket mer på den.

Söndag 3 februari

var glad om jag gillar dig, jag gillar inte dom flesta
var glad om jag inte bråkar med dig, jag bråkar med många
var glad om jag litar på dig, för jag litar inte på många
var glad om jag älskar dig, för jag älskar inte många
var glad om du har kommit in i mitt hjärta,
för det är många jag inte släpper in på rikigt 
var glad om jag inte tycker du är falsk,
för det har många av mina vänner varit

Är man falsk och beter sig som en idiot ja då kan man inte precis förvänta sig att jag ska vara ens vän ;)

Söndag 3 februari

image1801

Idag är jag glad!
Tillbaka till pluggandet då, tog en liten pause då jag åt pannkakor och fotade mig själv lite (a) Jag skulle vilja ta på mig grymt mycket kläder och sedan gå ut i snön i det vackra vinterlandet(även fast jag hatar snö) Det är inte ofta som jag har den lusten, men tyvär har jag inte tid. Jag har äntligen fått mitt barnbidrag så nu är jag plötsligt rikare, det känns! Så nu kan jag shoppa, men konstigt nog känner jag inte det där som drar inuti en som längtar efter nya kläder.

Söndag 3 februari

Så var jag äntligen klar med min bildmapp? Nej. Jag hade ritat en framsida men blev helt missnöjd med den så jag gjorde en ny, en svartvit. Jag har ritat klart den nu och allt men det är någonting som inte känns rätt, jag får den inte att se levande ut. Det är alltså en stor närbild av en tjej rakt framifrån, varför ser hon så död ut? Jag kanske inte är världens bästa på att rita. Dagens schema är upplagt såhär;

  • Plugga matte
  • Göra miljö matris
  • Läsa 'mvg i allt'(bok)
  • Plugga fysik
  • Kolla in några gymnasium på nätet
  • Läsa the wave(eng bok)

I veckan kommer ett matte prov och två nationella i svenska. Sen på onsdagen kommer jag inte alls vara i skolan för på förmiddagen är det dags för mitt sista tandläkarbesök och vi har växtverk i skolan så vi slutar efter lunch, alltså ingen mening att kommer till skolan alls :) Får sitta hemma och plugga istället. Jag har sång på onsdag också om jag & min sånglärare är friska. Jag känner att jag måste få lite frisk luft i dag, ut och röra på mig eller nått , vadsomhelst!

image1800

Mischa barton med dem otroligt fina ansiktsdragen och den ännu finare kroppen :)


Ett tecken på uttråkan?

Hittade den här lilla listan på rosettys blogg :) Funderar på om jag verkligen orkar stanna uppe och titta på oc eller inte, annars går jag och lägger mig ganska snart tror jag.

Namn: Jennifer,

Födelsedag: 27 oktober

Hemstad: Stockholm of c :)

Ögonfärg: Blåa

Hårfärg: Brun

Stjärntecken: Skorpion

Skostorlek: 36

Är dina föräldrar skilda? Nej :)

Skor i dag: Svarta från skopunkten.

Mål för året: Träna och plugga på mer!
Det första du tänker på när du vaknar: Redan dags att gå upp?

Piercings: Inte en enda.

Tatueringar: Nej.

Namn på barn: Aldrig tänkt tanken.

Vad vill du bli när du blir gammal?: -

Drömjobbet: Oj den var svår.

Favoritmat: mammas hemgjorda indiska kyckling md. ris, nan bröd och en kall sås :)

Sport: -

Glass: -

Godis: har ingen favorit.

Låt: Lyssnar inte så mkt på musik just nu, mina högtalare funkar inte.

Helgdag: PÅÅSK! It makes me happy, äälskar gult!!

Årstid: Sommar & mitten-slutet av våren :)

Senast du...

Skrattade? typ igårkväll!

Grät? Det var ett tag sen :)

Kollade på film? Igårkväll

Drog ett skämt? kommer inte ihåg ;d

Sjöng en sång? inte gjort på länge med tanken på min hals


Just nu...

Vad ser man utanför ditt fönster? skog, våran gäststuga och äckel snö

Lyssnar du på musik nu? nej :( rip mina högtalare

Vad har du på dig? mjukisbyxor och en grymt skön trööja

Vad är det på din musmatta? Mig & amanda :)
 

Har du...

Blivit kallad hora? Ja både på skoj&allvar ;)

Ljugit om din ålder? när jag var yngre, haha ;d

Bråkat utan anledning? Ja ett par år sen


 

Har du under den senaste månaden... (okej, det har gått 2 dagar av denna månad)

Druckit alkohol? nej

Rökt? nej

Shoppat? jo i egypten lite ;d

Skejtat? nepp

Bakat? nej.. :(

Motionerat? nja

Solat? Ja i egypten, häärligt.

Haft sex? Nej

Pussats med någon? Kissemissarna? :)

Pratat i telefonen mera än i 60min? nja, kanske.

Vem..

Kan du lita på? amanda&sara <3

Vet allt om dig? Amanda vet väldigt mycket om mig.(kanske inte exakt allt men mkt)

Längar du efter? att hitta en bra, seriös, rolig kille :)


 


lördag kväll - boooring

Det blev ingenting idag så jag antar att jag får sitta här eller vid tvn resten av kvällen. När föräldrarna har tittat klart på en film så ska jag se om jag kan titta på några oc avsnitt om min dvd sammarbetar med mig vilket den verkligen inte har gjort, den total strejkar! Imorgon måste jag få en rejäl massa plugg gjort, ligger lite efter för att jag har varit borta. Tydligen så har vi matte prov på tisdag och har jag övat? Nej. Sen har vi även nationella i sv tis och tors så jag ska öva lite inför det, vad man kan öva. Nu ska jag antingen gå till tvn eller sätta mig och läsa antingen mvg i allt eller the wave :)



spana in snyggingen! gosh..

Lördag 2 februari

Har precis kommit ut ur duschen. Jag känner mig fortfarande krasslig eftersom att min hosta vägrar att ge med sig. Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll än, men någonting roligt måste det bli :) Ända sen jag kom hem från sara, runt ett tiden, så har jag suttit och kollat på massa oc avsnitt. Sedan har lite släkt varit här och fikat och så, ingenting speciellt. Igår blev det rätt sent när vi skulle hyra film, var hemma runt elva, vi var tvugna att åka bort till filmkedjan i solbo/tumba. Det blev liiite mycket godis(82 spänn) och sen två filmer final destination och Ace Ventura - den galopperande detektiven , jag måste säga att Ace Ventura är såå damn rolig, en klassiker i min familj, jag och sara satt och garvade nästan hela tiden. När vi tittade på den andra filmen så råkade jag somna i slutet ;d

image1799

Söta burberry <3

The worlds greatest



Älsklingar! Den här låten är till er för tillsammans är vi verkligen WORLDS GREATEST.
Amanda, Sara, Isabella, Elin och Isabelle <3 Ni gör skolan så mycket bättre.

Fredag 1 februari

Är med amanda just nu och vi har precis tittat på tre stycken oc avsnitt. Första dagen i skolan på typ en och en halv vecka och jag måste säga att det var inte kul att vara tillbaka. Våran klass är seriöst störd och har alltid varit. Våran ena mentor Tore skällde ut klassen rejält och det fan förtjänar dem, så jävla omogna allihoppa. Dem beter sig som barnrumpor! Att dem inte lär sig hur man ska bete sig när man är 15-16år. Snälla väx up! Ni snackar skit om alla bakom deras ryggar och sen ska ni förvänta er att alla ska vara eran vän. Jag säger bara en sak; att ni inte skäms!

Amanda ska tvätta håret nu och jag ska fixa till mig lite för jag, amanda och sara ska kolla på någon film och bara chilla! Ha en trevlig fredag kväll :)

(saknade min gamla blogg design så jag tog tillbaka den)