http://Ruuskas.blogg.se

Jag har tröttnat på min adress och byter därför! Det enda du behöver göra är att byta ut adressen och skriva http://ruuskas.blogg.se  istället för jennifewr. Nu finns det ju inga inlägg på den sidan men den här bloggen finns alltid kvar men jag kommer alltid att uppdatera på den andra bloggen, och den kommer att se exakt likadan ut så ni kommer att vänja er :) Puss på er!

Jag nöjer mig nu, det blev bra!

Ni får ursäkta mig som gör om designen hela tiden ^^ Det är ju både kul och dessutom så får jag inte riktigt till det där då man känner: aah! Det här är jag det :) Men nu tror jag att jag nöjer mig med detta. Nu ska jag gå och äta någonting, har inte ätit någon middag ännu. Vi grillade korv ganska sent, men nu börjar det kurra lite i magen. Ha en trevlig kväll :)

Söndag 27e April

Jag måste säga att jag inte har pluggat jätte mycket idag. Det bara för att när jag väl har antecknat och gjort frågor så hatar jag att sitta och läsa igenom och öva in det. Lite dåligt men så är det. Jag vill bara gå därifrån och hitta på annat. Jaja, det känns i alla fall som att jag kan ganska mycket ändå. Bara jag får mer än VG för jag vill inte att min lärare ska sänka mig. Jag var nyss ute och tränade lite, har även tränat lite här inne också. Det är så jobbigt nu när man har grannar 5 meter från fönstret som ser allt man gör. Jaja, jag har även kollat igenom lite skivor med gamla bilder och videos på mig och familjen. haha nostalgi ^^ Jag måste lägga upp lite bilder. Jag måste bara säga att det är otroligt varmt ute, är sommaren påväg? :) Jag var ute klockan sju med enbart t-shirt och shots. I love it!

Jag måste bara säga att när vi hade husvagn ute på landet så ordnade dem lite lekar och såndant på midsommar och en gång så hade dem ett chokladhjul. Sedan när alla hade gått iväg på 5kamp så gick jag och min kusin till det där chokladhjulet och till vår stora förvåning så var lådorna öppna och det låg flera marabou chokladkakor. Självklart så tog vi dem. Vi tog kanske 6st 200g och 5st 150g. Haha. Vi vågade inte säga någonting till våra mammor så vi gömde dem, men när vi berättade så skrattade dem bara.

(klicka på bilderna för större format)

Bild1. Jag & min kusin. Bild2. Jag & min syster. Bild3. Jag & amanda. Bild4. Jag i Grekland06. Bild5. Jag på finlandsbåt06

Smile makes me happy

image2139

Söndag 27e April



Foton på någonting annat än djur&natur.. moi! :) Det är så otroligt skönt att skutta runt hemma utan att vara fixad, en helt naturlig jennifer helt enkelt. Bilderna är inte fixade så mycket, lite inställningar på kameran som fixade färgen och så. Men bilden i mitten är inte fixad någonting haha och man ser mina små fräknar väldigt mycket ^^ Nu ska jag plugga lite mer! Puss på er. /Ruuska

Ett litet fotokollage från dagen

image2132
Inte så mycket bus från kissemissarnas sida idag, mest sovande. Föräldrarna eldade lite så jag trippade runt med kameran lite. Nu ska jag fortsätta plugga efter min lilla fotopaus.

Träningsövningar, bra för mage, rumpa, rygg & ben

Här kommer några bra övningar som är bra för mage, rumpa, ben & rygg. Väldigt bra om du vill få bort den lilla putmagen! Gör dem regelbundet tillsammans med lite nostalgisk musik så kommer du igång bra :) Lycka till!
image2125
image2126
image2127
image2128
image2129
image2130

Halloj där!

Jag dricker lite Coca cola just nu. Föräldrarna är ute och håller på, på tomten. Min farmor kommer hit senare och vi ska även grilla korv :) Jag ska begrava mig i min bok och plugga biologi med ett antal pauser då och då. Ni får se lite senare för det är så att jag kanske lägger upp ett litet träninginlägg som någon ville, om jag får några bra bilder och så. Jag ska försöka att tipsa er om lite övningar och så. Nu blir det biologi! Puss på er!

Lördag 26e April

Goddag mina trogna läsare!
Jag tittade nyss statistiken och jag måste säga att ni är ett väldigt jämnt antal, ganska lågt men det är jag så glad för. Jag skulle aldrig orka ha flera hundra läsare om dagen, alla läser om vad jag gör, vart jag är osv. Vissa saker vill man ska förbli privata. Men eftersom att jag har ganska få läsare så tycker inte jag att det nödvändigt att ha lösen eller någonting för dem av er som läser måste ha läst ett tag nu, eller? Dessutom får jag inga dumma kommentarer så det är skönt! Slipper man det tjaffset :) Jag gillar mina läsare och jag tror faktiskt att jag kommer att fortsätta skriver efter sommaren och jag hoppas att mina vänner också gör det. Det är bara för att vi skiljs ju efter nian nu i sommar och det kan vara kul att kunna hålla sig uppdaterad om vad kompisarna har för sig och så, fast i och för sig så kommer jag självklart att ha mycket kontakt vid vissa och ses ofta :) Min farbror är här och har kommit hem från thailand, där han är ganska ofta, han hade köpt två st fotoalbum till mig och min syrra. Rätt så fina.

Nu ska jag sätta mig vid tvn och bara ta det lugnt. Ikväll ska vi äta grillat och det ska bli mumsigt :)


Mina kissemissar

image2117

Min lilla misse Sheba

image2107
Mitt lilla lejon :) Bilden togs för bara några minuter sedan!

Lördag 26e April

image2106

Goddag! Någon som är vaken? haha. Själv så vaknade jag runt åtta. Jag sov hemma hos sara igår. Vi tittade på filmerna Liar liar, med jim carrey som huvudroll en komedi film som var ganska rolig och även I am Sam och den var mycket bra tycker jag, handlade om en utvecklingsstörd man som får barn men när hon blir äldre så tar socialen henne ifrån honom och man får följa honom i kampen om att få tillbaka henne. Så jag pluggade lite biologi nyss och jag ska snart sätta mig med huvudet i boken igen. Jag ska titta igenom lite svenska också, men jag vet dock inte när provet är. Ni får ha en trevlig dag, vi får se vad som händer ikväll också. Ingenting speciellt tror jag. Puuss.

Fredag 25e April

Tråkigt värre! Jag lägger in några bilder från idag när jag låg ute på gräset och lyssnade på radio. Jag hade på mig mina nya shorts, gul tubtop och en bikiniöverdel :)


Fredag 25e April

Hello! Det var tänkt att jag och sara skulle åka iväg till Solbo senare och hyra film och köpa godis, men hon var tvungen att följa med sin pappa och hämta deras tv så hon tänkte köpa med godis och hyra film. Lite tråkigt eftersom att det alltid är själva resan och när vi väl är i filmbutiken som är det roligaste. Och desstom Sara köper väl bara Palle kuling godis, haha ^^ Jaja, vad ska man göra? :/ Vad ska jag göra nu då? Jag är ensam hemma och håller på att dö av uttråkan. Bläääääää! Jag avslutar detta inlägg med en bild från idag på mig och isabelle!

image2098

Fredag 25e April

Hellu! Jag sitter och lyssnar på musik, jag har pluggat lite sedan jag kom hem ute i soolen :) Jag ska fortsätta imorgon. Nu ska jag nog ut i solen igen, det är ju jätte varmt ute. Sen senare så ska jag träna lite. Ikväll bestämde jag & sara att vi skulle åka och hyra film i Solbo och köpa lite godis. Det blir säkert mys :) Annars så blir det plugg nästan hela helgen. Jag vill inte att detta provet ska sänka mitt biologi betyg. Nu ska jag ut i solen. Puss på er! /jenfie

Torsdag 24e April

|-O Juste nu är jag sleepy. Imorgon blir det Bild klockan åtta sedan har vi väl 2 lektioner och sen musik efter lunchen. Vi får se exakt vad som händer imorgon kväll men jag antar att det blir en lugn kväll, för min del i alla fall. Nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen och sova. Det blir väl till att gå upp ganska tidigt imorgon och då behöver jag min sömn. Förresten så var det strömavbrott här i tullinge och ja det varade ett tag och det var ganska tråkigt under tiden. Jag är glad att strömmen kom tillbaka. Nej nu väntar sängen. puss på er.

Chris Daughtry - It's not over. American Idol vinnaren, jag gillar hans klang i rösten :) It sounds good!

Torsdag 24e April

Sara söötnos, du är underbar!

image2097


Finn ett fel ^^


me, me, me..


Sara & Jennifer diggar brandman stilen(inne på STOCKHOME)

Bh sökes

En fråga bara, jag har länge letat efter en bygel bh med avtagbara band osv. Men varför har dem aldrig dem mindre storlekarna i affärerna? På hemsidan finns det ju, har dem inte de i affärerna eller? Whats up with that?! Hur länge har jag letat nu? Flera månader kanske. Hur snyggt är det att ha en tubtop när bh banden syns och jag tänker inte vika ner banden på en vanlig för det ser helt konstigt ut. Dumma h&m! Det är lite dåligt av dem och visst det kan vara så att dem är slut men hur länge ska dem vara det? Jag har ju letat i flera månader nu. Eller är det bara så att jag har otur?

Om någon är intresserad

Utmaning tagen från Nevnarien

INTERNETSIDOR
1.
Blogg.se
2. -inga andra-
3. -inga andra-

BLOGGAR
1.
lisaplace.devote.se
2. metrobloggen.se/ajenninger
3. saraaw.blogg.se

PRYLAR
1.
mobil
2. datorn
3. mina beiga tygskor

LÄNDER ELLER STÄDER
1.
Thailand
2. London
3. Malta

SAKER ATT GÖRA (HOBBYSAR)
1.
Sjunga
2. Shoppa(?)
3. ....och andra roliga saker :)

Torsdag 24e April

Helluu! Så var jag äntligen hemma efter en tröttsam 4 timmars runda i stan. Fick med mig en del saker som jag behövde och några som jag bara ville ha :) Bilder finns längre ner. Det blev en tub top från Gina T, rutiga shorts från Bik Bok, rosa shorts h&m barnavdelningen(till spexfoto), ett mörk/blod rött nagellack mavala nr 92(exakt den färg som jag ville ha) och ett par röda skor, som mami var snäll och betalade (a) Tack! Så sarie jag köpte skorna som vi provade :) :) Ikväll ska jag plugga biologi och ingenting mer. Annars ska jag bara ta det lugnt. Vi får se vad som händer imorgon Fredag. Om jag ens orkar göra någonting speciellt. Ha en trevlig kväll!



P.S nu är det exakt 2 månader kvar till Sara fyller år :) thihi ^^ Ville bara skriva det.


Onsdag 23e April

Nu lämnar jag matteboken och låter ödet ta hand om resultatet på provet. Jag har inte hunnit skriva någonting sen jag kom hem, men avslutningen var bra och så. Lite tråkigt att jag måste vänta flera månader på nästa termin ;/ Direkt när jag kom hem så tränade jag. Puh, jag känner att min träningsvärk håller i men det är inte så konstigt när den aldrig får vila. I helgen får den det i alla fall. Då tar jag en paus från tränandet. Annars så har jag tittat på top model och sex & the city. Imorgon är det nationella i matte och sedan slutar vi. Då ska jag och sara in till stan för att dela ut CV och bara tralla runt lite där och bara ta det lugnt! Det finns en del saker som jag skulle behöva köpa. Det viktigaste just nu är väl saker till spexfotot men det kostar inte så mycket ;) Annars vill jag ha nagellack, nya jeans, underkläder, toppar & tröjor osvosv. Nej nu skriver jag bort tiden. Jag måste gå och lägga mig nu! Ha det braa!


En bild på misse nr 2, Jag stretchar och på mig har jag ett par gamla mjukisbyxor och en väldigt gammal Hug me t-shirt från cubus.

På jakt efter gula jeans

Jennifer är på jakt efter ett par gula jeans, dem enda som jag har fått syn på är dessa från Gina T, endast 299:- Jag kanske ska kolla på dem imorgon. Det finns en möjlighet att det inte är det materialet som jag vill ha. Jaja :)
image2082

Onsdag 23e April

Hejhej!

Det har varit en lång men helt okej dag. Jag gick hem efter ena projekt lektionen med Jonas och struntade i idrotten sedan sen jag kom hem så har jag tittat på tv, planerat i min kalender och börjat med min idrotts inlämning då har jag börjat att skriva på min träningsplanering från och med idag och 7 dagar frammåt. Sedan måste jag även skriva ner allting som jag äter osv. Runt sex ska jag ta bussen till huddinge centrum. Okej såg precis att min vanliga buss som jag brukar ta inte går klockan sex, vad gör jag tar en buss så att jag kommer 10 minuter tidigare eller tar en buss då jag kommer precis i tid då det tar några minuter att gå dit. Tror att jag tar den sena bussen , orkar inte vara tidig. Nu ska jag gå och sätta mig och titta igenom matten lite, Nationella imorgon :| Jag ska göra mitt bästa och bara ta det lugnt :) Ha en trevlig dag!

Jag älskar den här låten just nu. Att gå runt i solskenet med solglajjorna på och med den här låten i öronen då mår jag bra :) Detta är en riktig sommar låt för mig.


Onsdag 23e April

Godmorgon! Det är onsdag och solen skiner. Dags att trippa iväg till skolan om en kvart eller mindre. Första lektionen är engelska då vi ska ha med oss en låttext som vi tycker om och jag valde Michael Jacksson - Heal the world. Sedan fortsätter dagen på med sv, fysik, So osv. Jag vill hinna plugga matte inför nationella imorgon så jag går hem efter So:n och struntar i idrotten. Sedan ikväll har jag som sagt sång avslutning från halv sju till åtta så det blir ett lång pass idag. Jag hoppas att ni får en trevlig dag :) Passa på att njut av solen!

 

Tisdag 22a April

Helloo! Nu måste jag gå och lägga mig. Jag ställde alarmklockan på åtta men får se jag vaknar säkert innan det ^^ Jag ska bara ta det lugnt imorgon och inte stressa upp mig så mycket. Det blir säkert så att jag vaknar imorgon duschar, sminkar mig och sedan sätter mig vid tvn med frukost i handen och bara tar det lugnt. Jag kommer inte orka fixa mig så mycket imorgon eller ja jag får ju se hur jag känner mig imorgon men just nu är min kropp helt död, jag känner redan nu att mina ben värker lite. Träningsvärk imorgon? We'll see! Nej nu väntar min underbara rosa dröm till sääng, god natt :)

Tisdag 22a April

Hejhej! Jag ska snart sätta mig och plugga biologi. Dagen har varit ganska bra, helt okej :) Först hade jag franska då vi bara tittade på ett avsnitt Extra(fransk serie) sedan hade vi matte, lunch, idrott då vi joggade, sprang och hoppade längdhopp det var roligt och ansträngande. Sedan sista lektionen hade vi en liten redovisning. Efter skolan åkte jag med sara till flemmingsberg för mitt lilla godismonster skulle köpa godis (a) Men jag vet hur det känns, vad gör man inte om man är godissugen? ;) Sedan när jag kom hem så pluggade jag matte, franska och engelska och nu har jag precis tränat och jag måste säga att jag hade mest ont i magen och benen så jag tog det lite lugnt på vissa övningar. Sedan så har jag skrivit mitt Cv också och jag och Sara ska in till stan och dela ut Cvn till olika ställen på torsdag tror jag att vi gör det. Sedan så har den gymnasieskola som jag har valt öppet hus igen på Torsdag då dem skulle säga lite nya saker så jag tror att jag vill gå på det. Imorgon har jag min avslutning på sången och är där från 18.30-20.00 så jag kommer inte att hinna plugga så mycket matte då inför nationella, det kanske blir så att jag skippar idrotten sista lektionen imorgon med tanken på att vi slutar sena 16.00. Nu ska jag plugga! Trevlig kväll!

image2081

Tisdag 22a April

Godmorgon! Jag sitter som vanligt och tittar på vakna med the voice och snart gästar Elin kling så det får man inte missa :) Jag låter mitt hår självtorka idag så det blir lite ruffsigt och lockigt, inte så jätte lockigt men det blir lite vågigt och mer självfall :) I värsta fall så får jag gå till skolan i hopp om att det torkar på vägen så kan jag fixa det lite när jag kommer fram. Dagen blir som vanligt idag och jag måste plugga mycket matte idag, Nationella på torsdag :| Måste säga en sak också, det är 4 veckor kvar tills vår klass ska ta spexfoto och jag är nog den ända som tycker att det ska bli jätte roligt, jag har redan nu planerat hur jag ska se ut men det får bli en liten överraskning sålänge, det är väl bara amandy som vet hur jag ska se ut! Haha (a) Ikväll börjar ugly betty och sedan så är det desperate housewives, så  jag får sätta mig vid tvn innan någon annan hinner göra de ikväll ^^ Ni får ha en bra dag!

image2080
Egypten 08, usch jag hatar saltvatten och snorkla!

Måndag 21a April

image2079

Så nu har jag pluggat lite biologi och det får räcka jag är jätte trött. Jag ska gå och borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen och mysa. Jag hoppas inte att min kropp får lida för det kalla vattenkriget som jag och amanda hade, jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Jag satt i alla fall och pluggade biologi och drack persiko och mango thé, så fruktansvärt gott :) Andra koppen idag blir det väl. Vi får se om jag tvättar håret imorgon också, det beror helt på hur det ser ut när jag vaknar. Mitt hår brukar inte riktigt vilja samarbeta med mig på morgonen. Det bästa sättet är att tvätta det och sedan föna det ordentligt. Nej nu måstej jag sova. Godnatt och sovgott små tösar och pojkar!

Måndag 21a April

Skönt att äntligen få sätta sig ned med ett glas iskall apelsinjuice. Jag har varit ute ett tag. Det blev ett ganska kort träningspass innan med tanken på min träningsvärk sedan satt jag och förberedde min redovisning i tvångstankar- och handlingar och sedan gick jag ut och busade med Sheba och tänk att man kan få träning av det för tänk dig att springa efter en katt, dem springer inte så sakta. Sen så har jag bara gått runt ute, kastat lite pil och en annan sak som är ganska rolig och även den bra träning, nämligen hoppat studsmatta. Det var läänge sen som jag gjode det sist och det är ju faktiskt lite träning för ben och mage och vad man nu använder för muskler :) Så nu är jag ganska slutkörd. Jag ska sätta mig ned i köket med biologi boken och läsa igenom lite för vi har prov om en vecka sedan blir det säkert lite matte plugg också! :) Sedan går jag väl och lägger mig runt tio och imorgon börjar jag 9.10 med franska följt av matte, lunch, idrott och NO. Ha en fortsatt trevlig kväll!

image2078

mysa med missen

image2077

Det är härligt att cykla

Vet ni någonting som jag vill göra nu när det börjar att bli varmare? Cykla! Man blir så sugen när man ser små barn cykla runt på deras små cyklar. Det är bra motion också. Men tyvär så har jag inte passande cykel ;/  Kanske kan få tag på någon begagnad någongång till sommaren :)

http://www.halsoframjandet.se/cykla.jpg

Såhär såg jag ut idag ..

image2073




Vitt baslinne, h&m
Grå kofta, h&m
blåa jeans, cheap monday
skinnjacka, cubus
väska, dolce&gabbana(köpt i egypten)
skor, nilson(a)


Måndag 21a April

Heeellu! Dagen har rullat på bra. Redovisningen gick bättre än förväntat även fast sara inte var med ;) Annars så har det varit som vanligt. Jag gick hem till Amanda lite innan vi slutade och jises vad varmt det var ute! Vi låg länge ute och solade och bara pratade. Sedan fick jag reda på att jag hade fått MVG på mitt svenska prov och jag blev såklart mycket glad :) Min lärare tror att jag har potential att få ett mvg i Svenska och jag hoppas på det betyget till sommaren. Sedan så hade jag och amanda ett "litet" vattenkrig. Haha! Jag blev otroligt blöt och var tvungen att låna lite kläder av amanda (a) Sedan har vi bara tittat på tv. Jag åt lite rester till middag och nu ska jag snart köra ett litet träningspass, ska försöka trots den otroliga träningsvärken som jag har i mage, rygg osv. Sen senare ska jag sätta igång och plugga biologi! :) Mitt favorit ämne inom No:n faktiskt :) Ha en trevlig kväll!

image2072
Jag blir väldigt sugen på sommaren när jag ser den här bilden, våra huvuden kom inte med på bilden ^^
Älskar dig Sara <3

Måndag 21a April

Jag sitter och äter risifrutti men det lockar inte så mycket när jag precis har ätit 2st mackor. Jag känner av lite i magen ifrån gårdagens träning. Det blir mer träning idag också. Snart är det dags för att gå till skolan, men inte riktigt ännu. Så vad händer i veckan? På onsdag är det min sista gång på sången, avslutningen. Sedan på torsdag har vi Matte nationella B(tror jag) Det är lite svårt att veta vad man ska plugga på men det är väl antagligen allting, bara att gå igenom genrepet sedan så måste jag bara tänka på att skriva mycket tydligt. Annars är det väl ingenting annat som händer den här veckan. Få en bra start på dagen nu så kanske hela din vecka blir bra :) Puss och kram skumbanan!

image2071

Söndag 20e April

Nu sitter jag och tittar på Pretty woman och jag antar att jag kommer att bli trött innan den slutar, men visst är den en bra film ? Imorgon blir det redovisning dirket på morgonen 8.30 sedan fortsätter dagen på som vanligt. Skriver mer om veckan imorgon. Jag ska gå och borsta tänderna och sedan är väl reklamen snart slut antar jag :) Trevlig kväll & sov gott!

Söndag 20e April

Faktiskt ganska skönt att gå mycket idag, jag älskar det här vädret! Skönt att det börjar att bli varmare. Jag tänkte börja med plugget nu men det gick lite segt, aja jag måste bli klar innan klockan nio för då ska jag titta på Pretty Woman! Hur många gånger har man inte sett den filmen? ^^ Jag ska ladda ner lite ny musik till mobilen sedan får vi se om jag kanske tar och tränar lite, lika bra att göra det nu så att jag hinner duscha sen och så :) Ha det gott!

image2070

Söndag 20e April

Hallooj! Visst är vädret underbart? Det blev en svettig promenad fram & tillbaka till Sara. Jag hade linne + tunn tunika sedan skinnjacka och det var vääldigt varmt. Snart ska jag försöka att få i mig någonting sedan ska jag sätta mig ute i solskenet och plugga lite och senare blir det till att träna lite, har hoppat det lite den senaste veckan. Jag tror att jag kör på eget och skiter i Dvd skivan. Mitt eget race är skönare för då kan jag göra vad jag vill och hur mycket jag vill. Min mensvärk gick över när jag var ute och gick så tips till er som lider av detta; ut & rör på er! Det blir bättre :) Resten av dagen ser ganska planerad ut. Jag funderar på att senare ta en tur upp till pressbyrån och köpa glass, är jätte sugen på en annans-splitt! Ha en trevlig Söndag och njut av solen!

Söndag 20e April

Hej! Jag har precis ätit våfflor med glass, sylt & grädde här utanför huset. Det är riktigt fint väder. Synd bara att jag har sån himla mensvärk. Jaja, har tagit alvedon så jag får hoppas på att det går över. Jag ska iväg och plugga med amanda, isabella & sara för att vi har en redovisning imorgon och vi är inte alls förberedda men det kommer att gå bra :) Så jag ska hem till Sara om ungefär en timme. Imorgon var jag i skärholmen c med mamma & syrran och jag är inget stort fan till att köpa skor för dem passar aldrig. Dem flesta 36or som jag provade var för små. Sedan hittade jag ett par skor som dem sa var små i storlekarna och dem passade så det kändes bra. Inne på nilson fyndade jag dessa skor och mamma var snäll och betalade (a) Jag måste köpa ett par sommar/vår skor också men det får bli tillsammans med lite andra saker nästa helg :) Nu ska jag väl ut i solskenet och njuta lite sedan blir det till att tralla bort till Sara. Ha en trevlig dag!


Mina skor från Nilson(okänt märke) endast 350:-


Lördag 19e April

Jag ska snart åka iväg och titta på skor. Kommer antagligen att åka runt två. Här är några bilder som är tagna under veckan. Jag, amanda och isabelle.


Talang 2008 Zara Larsson, 10



Så jäkla bra tjej! Söt är hon också, hon är bara 10 år!!

Lördag 19e April

image2059

Lördag 19e April

Godmorgon! Jag håller på att städa mitt rum och väntar bara på att damsugaren ska bli klar. Det är jätte dammigt i mitt rum! Sen ska jag duscha och sedan åka iväg och köpa skor, mina svarta gympaskor är dem ända jag har just nu och det är hål i dem, rakt igenom till foten. Inte så roligt när det är blött ute ^^ Jag funderar på att köpa ett par tygskor, sedan så behöver jag väl vårskor också. Kanske köper det någon annan gång :) Jag måste köpa ett nagellack också, jag vill ha ett mörkrött. Annars är det väl alltid lite saker som man behöver, men barnbidraget kommer ju snart. Jag måste köpa lite saker till spexfotot också. Det är ungefär en månad kvar, den 21a Maj blir det av! :) Jaja, nu måste jag damsuga. Ha en trevlig dag!

Fredag 18e April

Ännu en Fredag! Vilket är mycket skönt, helg igen då. Veckorna går bara snabbare och snabbare, nästan så att man inte riktigt hinner med. Snart ska jag trippa iväg till skolan för att ha bild första lektionen, det blir nog lugnt som första lektion att bara sitta där och prata och rita lite. Sedan fortsätter Fredagen som vanligt och efter skolan så ska jag följa med Isabelle in till söder då hon ska permanenta sitt hår :) Det kommer säkert att bli jätte fint.

Igår hade vi ju dans och det var ganska roligt när vi var i skolan men det fungerar ändå. Jag är inte så intresserad av den där typen av dans som t.ex. vals men bugg är helt okej. Sen på kvällen var vi i Hallunda folkets hus och det var ganska roligt för man såg ju en del ansikten som man kände igen och om jag säger babyface så är det nog inte så många som fattar men bella du vet ju vad jag menar ;) Hahah. Jaja, det var väl helt okej i alla fall :) Vi får se hur helgen blir, antagligen ganska lugn men jag har en del plugg att göra också.

image2057

jag & isabelle för ganska länge sen :)

Torsdag 17e April

Godmorgon! Jag orkade aldrig skriva någonting igårkväll, jag var helt slut när jag kom hem! Det blev att ta i riktigt mycket med med magen på sången. Nästa Onsdag är det sista gången och det är då vi ska vara flera stycken som sjunger en låt med olika stämmor sedan blir det fika och säkert massor med såång :) Sedan är det bara att vänta hela sommaren. Snart ska jag sticka iväg till skolan och vi ska ha dans nu på förmiddagen, vals och sånt där crap. Jag är inte så intresserad av dans och tycker att det är ganska tråkigt, men man måste för att han betygsätter. Sedan blir det inte bättre av att vi ska åka till hallunda på kvällen för att dansa med typ södra botkyrka, roligt? Nej det blir nog inte så mycket dans för min del. Jag har inte publicerat så många bilder på sistonde men jag funderar på att förnya min header lite fast då måste jag ta lite nya bilder också ;) Det kommer! Jag hoppas att ni får en trevlig torsdag! Puss & Kram!


Lite bilder från skolavslutningen förra året, maandy sötnos ^^

Onsdag 16e April

Godmorgon! Tittar på the voice på kanal 5 och nyss var blondinbella själv med. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om henne faktiskt, är lite trött på att alla ska hata henne osv. Jag kanske hatälskar henne, vem vet? Jag har läst hennes blogg ett antal gånger men det är ju alltid roligt att det går bra för någon, men jag kan hålla med om att hon kan vara lite jobbig ibland men man kan inte hålla med om allting. Idag är det nationella engelska C, jag hade tänkt att läsa igenom några anteckningar som jag hade skrivit men nu så hittar jag dem inte. Kanske är dem i mitt skåp? Jaja, jag hoppas att det går bra i alla fall. Ikväll har jag nog inte så mycket plugg att göra. Jag ska bara läsa lite biologi för jag vill få bra på vårt prov. Har redan mvg i det ämnet men jag vill gärna behålla det också. Ikväll är det top model igen. Det är många som följer greys anatomy på onsdag kvällarna men tyvär jag håller kvar på top model som jag har gjort dem andra 8 säsonger. Och hur kan man inte älska Tyra? Hon är så jordnära och snygg. Sedan blir det sång ikväll och jag antar att jag kommer få sjunga för min sånglärare som fyllde år i Måndags, så det blir ett födelsedags firande i efterskott. Sedan så är det min sista gång :( Sen så har jag nästa vecka då det blir en liten form av allsång och ett extra långt pass som börjar tidigare sedan med ltie Fika och sådant. Det ska bli kul att se alla andra som går där. Jag har bara sett hon som är innan mig och hon är väl lite äldre än mig runt 20års åldern. Jaja jag ska gå till skolan snart och tyvär så glömde mamma att köpa en tidning igår.. Så jag vet inte om jag tar med mig någonting annat till nationella, men jag kanske inte blir klar innan? Jaja, vi får se. Jag önskar er alla lycka till som gör provet idag, vi får hoppas på det allra bästa :) Ha en trevlig dag!

Tisdag 15e April

Surfade runt lite på olika hemsidor. Dem första tre tröjorna är från Indiska och kjolen är från gina tricot. Jag orkar inte sitta vid datorn längre så jag ska stänga av och titta på desperate housewives. Ha en trevlig kväll!


Tisdag 15e April

Hinner inte och orkar inte laga någon mat. Jag får väl ta någon macka eller någonting om jag blir hungrig. Snart börjar vänner sedan är det premiär av desperate housewives. Mamma var snäll och skulle köpa med en SOLO tidning till mig (a) Kanske kan komma till användning imorgon efter nationella om jag får tid över. Elin kling var aldrig på the voice imorse och jag hörde inte anledningen heller, kanske för att hon är i New york. Jag älskar hennes stil och jag vet att jag har sagt det förrut men hon är grym! Nu ska jag titta på Vänner sedan måste jag i alla fall äta någonting.


Bild lånad från kanal5.se/stylebykling jag älskar den vita toppen! Även hela outfiten är underbar.

Tisdag 15e April

Jag har precis gjort klart mitt franska arbete och vi får se hur det blir. Jag sitter och tittar på Joey just nu! Sen ska jag bara ta det lugnt och senare ikväll ska jag plugga lite inför engelska nationella och sedan börjar desperete housewives idag så jag ska kanske titta på det även fast jag inte riktigt följt det förrut. Snart ska jag laga mat för mamma är inte hemma. Orkar egentligen inte laga någonting men jag får väl ta och fixa ihop någonting. Ni får ha en trevlig kväll!


Trött & Sliten!

Usch jag känner mig jätte sliten! Har suttit och skrivit ett franska arbete men det gick inte frammåt idag. Jag fick fram mindre än en halv sida på datorn. Det finns ingen fakta om det där mini landet. Jaja! Känner mig bara helt slut. Det blir så mycket skrik och stoj i skolan och det klarar inte mitt huvud av just nu, sen att man känner ett stor godis behov gör ingenting bättre. Sedan kommer jag säkert att få mens snart ockå, det är alltid kul! Nepp, dem som känner mig vet att jag kan bli en liten pain in the ass ibland. Men ibland kan jag vara jätte snäll också. Jaja, ska sätta mig och slappa med en kopp te i handen och bara ta det lugnt. Vi har inte så jätte mycket just den här veckan men det känns ändå ganska rörigt Engelska nationella C, So redovisning, jag måste öva inför ett individuellt musik prov då jag ska sjunga och spela en låt. Sedan har vi snart Svprov igen, Musikprov, Biologiprov, Matte nationella and so on! Helgen blir väl en slapp helg som vanligt, det är dem som jag behöver såhär i slutet av nian. Jag bara läängtar tills vi slutar :) Och när vi ska åka på klassresa och spexfotot som är snart kom jag på :D På tordag får man reda på preliminär intagning också, lite nervös är jag faktiskt.

image2043
Jätte gammal bild på mig och sara ^^ Sötnos!


Nej slappa skulle jag ju göra. Kanske sätter på en dålig film eller någonting. Finns väl ingenting bra på tv just nu! Trevlig kväll.

Jag är med och tävlar!

image2040

" Jag är med och tävlar om en snygg mysdress hos
Lily, i samarbete med
 modeakuten.se
HÄR kan ni se vilka färger man kan välja mellan.

Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också!"


Jag skulle bli livrädd

Vilken läskig varelse :| [LÄNK]

Och jag fick det att fungera,


Söndag 13e April



Några bilder på mig & elin från föräldrar middagen, en på mig som sara tog hemma hos mig när vi bakade bröd. Jag har en kort video också men jag kan inte riktigt få den att fungera. Blir lite arg på det, men den var ändå ganska så brusig. Så ni får nöja er med dessa bilder ;)

Söndag 13e April

En mycket seg söndag, precis som hela helgen. Satt och tittade på tv igår och åt pizza, det är ungefär hur min kväll såg ut. Idag har jag segat framför tvn, ensam i huset vilket var ganska skönt. Nu frammåt kvällen blev jag lite frusen så jag ska hoppa in i duschen och ta en lång varm dusch samt basta lite. Sen ska jag plugga. Spanade in gina tricots hemsida men hittade inte så mycket intressant, dock såg jag ett par gula jeans som lockade lite. Ville köpa ett par förra sommaren men köpte det aldrig. Så denna vår/sommar så tror jag nog att det blir någonting som ska inhandlas. Inte ännu men senare, början av sommaren. Nu är nog bastun varm så jag ska gå och värma mig och bara njuta!

Söndag 13e April

Finns det någonting godare än att äta nybakade scones på morgonen. Mums! Jag sitter och tittar på tv, 8 simple rules. Idag blir det bara plugg för min del. Så ha en trevlig dag!

Lördag 12e April

Hejhej,
Bilderna från middagen är inte inne på datorn ännu beroende på att min pappa har tagit bilderna med sin mobil och även jag har inte sett dem ännu. Vet inte om det finns några videos men det ska jag checka. Igår var det bara jag, mamma och syrran hemma och hade mys. Det blev tacos till middag med jordgubbsvin som dricka(alltså alkoholfritt) världens godaste dricka :) Sedan åkte vi iväg till filmkedjan och hyrde två st. filmer och jag fick även med mig en liten påse godis. Den ena filmen var bra och ganska djup, lite konstig kan man tycka. När dem skulle sätta på den andra filmen så sov jag igenom hela. Tänka sig att jag var så trött. Jag måste ha sovit runt tre timmar igår sen gick jag och lade mig. Vaknade dock tidigt runt åtta. Imorse åkte mamma iväg på konferens så det blir bara jag, pappa och syrran. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Pappa har åkt iväg och min syrra kommer antagligen också göra det snart. Får lite ensam tid för mig själv men pappa borde komma snart. Jag ska hoppa in i duschen kanske bastar lite, det är alltid skönt :) Annars så ska jag plugga lite inför ett svenska prov.

Ha en trevlig helg!

Fredag 11e April

Godmorgon!
Lite update här på morgonkvisten. Gårkvällen blev tuff men lyckad. Jag och sara gick hem till mig efter skolan och fixade oss och bakade mer hann vi inte med. Vi kom till skolan runt halv fem men började inte med maten förrens runt fem. Det var lite kaos i början för vi var inte säkra på hur mycket mat vi skulle laga men vi räknade på 40 personer dock skulle det bara komma runt 27 pers. och gissa vad? Det räckte precis. Detta var då bara köttfärssås och vi hade även en vegetarisk som också tog slut. Vi stod där och lagade jätte mycket mat och stressade som bara den, var tvugna att bossa lite på alla andra också, vissa gjorde ingenting. När det väl började så var det bara att servera allting vilket vi tjejer gjorde plus ejen. Med vita tröjor och svarta kjolar. Efter att alla hade ätit klart varmrätten eller började att bli klara så var det dags för mig och elin att ställa oss på scenen. Det blev jätte bra, trots att vi hade övat en gång med tore :) Det kunde inte ha blivit bättre. Elin sjöng lite fel men det märkte man inte utan man trodde att det skulle vara så. Städningen var värst såklart. Jag plockade bara undan borden sen fick dem andra diska och så. Mina fötter var helt döda och sedan när jag kom hem runt halv tio så gick jag nästan och lade mig direkt, runt tio somnade jag.

Bilder kommer upp senare idag :) Ha en jätte trevlig fredag!

Torsdag 10e April

Godmorgon! Det blev en lite senare kväll igår, jag var tvungen att förbereda min redovisning lite. Så idag ska jag till skolan lite tidigare för att förbereda ytterligare, skrev ganska slarvigt igår. Sedan har vi vanliga lektioner och vi slutar runt två så då är det bara att knalla hemmåt och fixa sig lite och hämta saker, klockan fyra så ska vi tillbaka till skolan och börja fixa och laga mat. Klockan sju börjar hela middagen och jag vet inte riktigt hur programmet ser ut men jag och elin ska sjunga någongång och i slutet av middagen så ska hela klassen sjunga the rose, det blir säkert jätte bra för då är alla med på det :) Början kommer nog att bli ganska intressant, ;d Jaja, nu ska jag hämta mina saker och sedan gå till skolan. Ha en bra dag!

Onsdag 9e April

Jag sitter i skolan och vi har franska just nu, men jag orkar inte göra någonting just nu. Jag gör det i helgen istället. Det är väldigt enkelt. Jag och elin ska öva idag för första gången. Vi delade upp låten lite och så, jag tror att det blir kommer att bli bra :) Nu slutar vi så jag ska stänga ner. Ha en bra dag!

Onsdag 9e April

image2035

Tisdag 8e April

Hej. Ganska så tråkig dag om man säger så. Började kvart över åtta med det där PISA provet, dem var så nogranna och om jag ska vara helt ärlig så gjorde jag det inte alls noggrannt. Det resulterade i att jag fick sitta och bara vänta i en och en halv timme precis som många andra. Sedan blev det en liten paus med frukt, juice och fika. Sedan 40 minuter då man skulle fylla i en enkät. Egentligen så fick man gå hem efter det men jag ville vara med på musiken men jag skippade engelskan och gick hem en timme tidigare. På torsdag är det vår middag för föräldrarna, måste säga att jag är lite nervös jag vill att den ska bli bra. Elin och jag har inte hunnit öva någonting och idag kunde vi inte göra det heller. Ska se om vi kan göra det imorgon, Tore skulle i alla fall få låten på skiva imorgonbitti. Annars fortsätter veckan på som vanligt. Redovisning på Torsdag så jag måste få mitt teknik arbete klart idag. Annars blir det väl till att plugga sv, matte och historia om jag orkar. Tror nästan inte det. Nu ska jag sätta mig vid tvn ett tag och sedan blir det plugg.

image2031
Jag och amanda på Gröna Lund många år sedan.

Måndag 7e April

Sitter och läser i en tjejs blogg som har anorexia och kämpar för att få bort den. Det är verkligen hemskt vilka tankar man kan ha angående sin vikt och maten man äter. Jag hittade även den här videon, (länk) Fy vad smal hon är! Det är verkligen äckligt, hon ser ut som ett spöke, ett skelett ja inte ser hon bra ut i alla fall. Jag ska snart gå och lägga mig brevid sheba i sängen.

Måndag 7e April

Hejhej.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen, det kanske inte blev den bästa starten på veckan på grund av någon anledning eller.. Jaja, har lagt in lite ny musik till mobilen. Imorgon ska jag göra det där provet under förmiddagen sen har vi musik och jag undrar på om jag och elin inte ska öva imorgon inför middagen för den är snart. Efter maten så ska jag plugga och sedan träna. Någonting bra på tv idag? Cashmere maffia kommer klockan nio om jag inte minns helt fel. Aja , trevlig kväll!

image2030
Jätte gammal bild

Måndag 7e April

Återigen så var det Måndag :) En härlig måndag hoppas jag på att det ska bli och likaså resten av veckan. Det blev inget plugg igår utan istället så satt jag med mamma och lade ut ett flertal annonser på tradera. Min helg har varit riktigt mysig. På fredagen en liten spa kväll med amanda som gick väldigt bra även fast vissa saker inte riktigt fungerade, vi hade kul och skrattade och bara tog det lugnt :) Sedan i lördags så blev det en liten familje kväll då vi spelade spel och hade jätte roligt och igår så var det då söndag så då tog jag det bara lugnt. Min helg var perfekt timing, nu är jag uppe på benen igen och redo att ge allt i skolan.

image2029


Idag händer ingenting speciellt bara vanliga lektioner, sedan imorgon så ska jag skriva ett prov som kommer ifrån PISA några från klassen har blivit utvalda och en av dem var jag. Så det ska jag göra hela förmiddagen sen eftermiddagen så ska vi ha Musik och en annan lektion. Annars så tror jag inte att det händer någonting speciellt i veckan, vem vet vad jag hittar på ;) Ni får ha en trevlig dag! Se till att veckan startar bra.

-

Jag fattar inte varför du varje gång blir såhär mot mig.

Söndag 6e April

Gårkvällen blev riktigt bra :) Frammåt kvällen så plockade jag och min syrra fram alla möjliga spel som jag, hon och mamma spelade. Vi gjorde också charader och norsk kareoke. Det blev en ganska mysig kväll. Idag ska jag plugga så jag ska snart sätta mig ned och gå igenom exakt vad jag måste göra. Lite senare så ska vi åka till IKEA tror jag, jag kanske ska skaffa några fler ramar. Några som är lite mindre :) Annars är det min syrra som ska köpa saker. Ha en trevlig dag allihopa, imorgon är det en ny vecka och den ska tas med storm. En sak måste jag berätta om också. Mina naglar har alltid varit jätte svaga, tunna och har alltid varit korta. Efter att jag köpte hårkontroll tabletter så har dem blivit mycket starkare och hårdare :)

image2028

Lördag 5e april

Yes, jennifer blev vinnaren! två ggr i rad. Jag som råförlorade förra sommaren haha. Sedan spelade vi ett annat spel och då vann jag två gånger och hon en gång, men kom igen jag måste ju låta henne vinna också om ni fattar vad jag menar ;) Vi ska väl äta middag om ett tag, det blir revbensspjäll med klyftpotatis. Jag vet inte om det kommer någon bra film ikväll på tv, tror nästan inte det. Men det är ju sing a long och extra extra så det ska jag väl titta på. Nu måste jag hjälpa min syrra lite och skriva ut bilder. Ha en trevlig kväll! Kram.

image2027

Lördag 5e April

Det finns ingenting skönare än att gå runt utan smink och ändå känna sig fräsch & fin! Dem första två raderna med bilder är tagna idag, dem andra är från veckan. Vädret har varit super härligt och jag har varit ute hela dagen. Ikväll ska jag bara umgås med familjen, det ska bli trevligt! Nu ska jag och syrran ta en match pilkastning, får se vem som vinner!






lördag 5e april

Godmorgon! Jag är uppe ganska tidigt men det är härligt. Amanda ligger fortfarande och sover. Det soligt och fint ute :) Jag vet inte vad som händer idag riktigt inte ikväll heller. Äsch vi får se. Jag kommer säkert att gå ut någonting med det här härliga vädret. Jag kommer förmodligen att gå hem om ett tag. Jag måste plugga mycket den här helgen. Nu ska jag bara sitta här och titta på tv och vänta på att amanda ska vakna. Ha en bra dag!


Fredag 4e April

Hellu!  Vilken trevlig kväll det blev. Jag känner mig jätte fräsch och avslappand. Jag tror att jag verkligen behövde det här. Dock så gick det inte så bra när jag och amanda skulle vaxa benen. Det gjorde inte så speciellt ont men håret ville liksom inte försvinna riktigt. Annars så hade vi jätte trevligt och mysigt med lugna favoriter som spelades i badrummet :) Nu sitter vi i soffan och tittar lite på tv och jag antar att vi inte kommer att sitta här så jätte länge, filmen som vi tittar på är väl snart slut :) Ha en mysig kväll och njut av ledigheten!


Fredag 4e April

Hejhej. Fredag, vad skönt! Dagen bestod mest utav engelska NP sedan efter lunch så hade vi en timmes musiklektion. Jag och amanda gjorde inte så mycket utan det var mest martin och fredrik som spelade in och så. Jag och amanda har gjort vårat än så länge. Det ska bli roligt när vi ska börja spela in sång och lägga till intro och sådant :) Jag pratade lite med Tore om skolavslutningen och om jag skulle få sjunga då, han var lite osäker men men.. det är ju ganska lång kvar dit :) Efter skolan åkte jag till stan med isabelle, amanda och isabella. Jag köpte en skinjacka från Cubus eftersom att den som jag hade innan tillhör min mamma. Det är helt vanlig inte så speciell, det enda som jag inte gillar just nu är kragen. Den ligger så rakt, men det går bort efter att man har användt den ett tag :) Ikväll ska jag och amanda ha en liten spa kväll tillsammans och bara ta det lugnt, det blir säkert jäte mysigt. Jag tänkte gå till någon affär och köpa lite nötter och någon dricka kanske vi måste ju ha det också. Vi har inte riktigt bestämt vart, när och så men det löser sig. Jag tror inte att kommer att vilja vara här men det är upp till henne isf ;) Jag hoppas att ni får en bra dag och njut av solen och helgen!

Torsdag 3e April

*Gäsp* Nu börjar jag att bli trött. Imorgon så har vi Nationella i Engelska hela förmiddagen. Jag ska ta med mig någon macka eller någonting så att jag får i mig lite näring och så :) Kanske en frukt, fast vi kanske inte har någon. Aja skit samma. Jag ska i alla fall gå och lägga mig snart. Jag orkar inte gå upp så tidigt imorgon så det får bli halv åtta. Ja annars är det bara att hoppa i sängen om jag är trött. Tvätta bort sminket och borsta tänderna gjorde jag när jag var i duschen, så jag är redo att drömma mig bort på rosa moln i min babyrosa säng. Jag säger lycka till(!) till alla som gör Nationella imorgon. Jag hoppas själv att det kommer att gå bra för mig. Nu säger jag godnatt från mig. Dröm sött! Inga mardrömmar här inte. Puss och kram.

image2017

Torsdag 3e April

Nyduschad och klar! Det där gick ju ganska fort, 40 minuter ungefär. Jag måste säga en sak, jag gillar verkligenimage2015 den nya modetrenden som är blommigt. Titta bara på den här tröjan. Den tillsammans med ett par stuprör och ett par pumps på fötterna. Sedan möjligvis en skinjacka över det om det är kallt :) I like it very much.  Jag vet att blommigt inte riktigt är allas stil och faktiskt så passar inte den här typ av tröjor på alla. Jag gillar den i alla fall, kanske händer att jag köper en liknande tröja eller just denna. När jag nu har pengar. En annan sak när vi ändå pratar mode. Det är att jag älskar Elin kling, innan visste jag i och för sig knappt vem hon var men jag följer henne varje vecka på the voice och läser hennes blogg. Ja jag måste säga att hennes stil är grym. Dessutom så har hon en snygg kroppsfigur och är väldigt lång. Hon kan ha en väldigt enkel look men ändå så får hon till det där lilla. Japp jag måste säga tummen upp till dig Elin kling! Sen så har hon ju ett jätte härligt leende.

image2016

Torsdag 3e April

Sådärja, nu har jag pumpat med 100 situps, 100 rygglyft och 200 kissande hunden(á 100st) Jo visst var det lite svettigt men det var fan inte jobbigt(ursäkta svordom) Så nu ska jag get back on track och göra några till. Beach 08 here i come. Sedan ska jag hoppa in i duschen såklart när jag är klar. Jag måste somna tidigt idag, som om jag inte brukar det ;d Imorgon är det Nationella prov i Engelska, hör & läs förståelse. Läs är lite knepig ibland tycker jag, men det går säkert bra. Det gick väldigt bra på muntliga i alla fall :) Nu ska jag ner på golvet och pumpa med lite träning. Ha en trevlig kväll. Det kommer säkert upp ett till inlägg efter duschen är avklarad, fast man vet aldrig hur länge som jag kan fastna där.

Torsdag 3e April

Jag är jätte trött.. Fast jag måste fortsätta skriva. Jag måste göra historia uppsatsen klar. Den ska handla om Sverige och norden under andra världskriget. Trots att jag precis har sett en 3 timmars lång film om ungefär det så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Jaja, jag ska försöka att göra en hel del på den idag. Sedan så ska jag sjunga, träna och ja ingenting tror jag. Jag orkade aldrig träna igår kväll för det blev så sent efter top model och sverige pussas och kramas, jag var helt slut. Så jag får ta igen det idag istället ;) Nu måste jag sträcka lite på mig, jag har suttit här ett ganska långt tag nu.

image2014
hääärligt, vill åka till värmen igen
!

Torsdag 3e April

Suck, jobbig dag. Det är till och med så att jag inte ens vill vara hemma just nu. På franskan så trodde amanda och jag att vi hade vikarie som vi hade haft dem andra gångerna så vi orkade inte gå upp till vita rosen om vi ändå skulle sätta oss där nere, för förra gången så brydde sig inte läraren så mycket. Sen nu så kommer Astrid när vi har nästa lektion och 'skäller ut' oss lite och säger att hon ska ringa till våra föräldrar. Åhh. Sedan efter lunchen så var jag och sara tvugna att kolla upp lite mat listor och så eftersom att dem i köket ska beställa mat åt oss till våran middag nästa vecka. Vi var tvugna att bli klara idag så jag och sara fick sitta nere hos marianne, som hjälpte oss, och skrev upp allting och räknade ut hur mycket och vad vi behövde. Så en och en halv timme senare fick vi äntligen gå hem! Nu ska jag sätta mig och plugga lite på mitt teknik arbete. Jag har skrivit klart grunden på den och nu måste jag bara börja jobba med vg-mvg kriterier. Trevlig dag!

Onsdag 2a April

image2012

Nu blir det snart Top model, Sverige pussas & kramas sedan träna! Trevlig kväll. Bjuder på bilden, bara för att jag älskar mig själv :)

Onsdag 2a April

Likaså alla andra veckor så kommer även denna att gå otroligt snabbt. Jag tycker att det är lite skönt att vi har ganska mycket att göra för då kommer veckorna att gå snabbare. Jag tror inte att jag kommer att hinna plugga någonting idag, med tanken på att jag har sång, måste kolla på top model och måste träna. Dagen har varit bra och jag fick min skoltröja idag och är den inte ball? Jag skulle vilja ha ett par byxor också men strunt samma. Jag ska snart köpa ett par nya mjukisbyxor ändå. Jag orkar inte sega mig framför datorn. Jag hinner nog inte skriva så mycket mer förrens senare, ha en trevlig kväll! P.s Glöm inte att det är Sverige pussas och kramas idag 21.55 D.s


Onsdag 2a April

Godmorgon! Då sitter man här igen och väntar på att tiden ska gå. Jag ska i och för sig snart gå och göra några enstaka lockar i mitt hår, jag hade ju toffsar i håret under natten men jag ska göra några lockar till. Idag måste jag plugga plugga plugga hela dagen. Första timmen idag så blir det muntligt NP men det är bara att prata på! Annars så händer det väl ingenting speciellt tror jag. Jag har sång ikväll, jag har endast 3 ggr kvar + sista gången(avslutning)då alla är tillsammans och sjunger. Det känns lite tråkigt, sedan måste jag vänta heela sommarlovet tills jag får komma tillbaka. Jag satte upp ramarna och pysslade igår så nu ska ni få se några bilder på hur det blev. Ha en bra dag!


Tisdag 1a April

GOD NATT!

image2005

Tisdag 1a April

Jag väntar just nu på att mitt nagellack ska torka. Imorgon börjar vi 9.15 och på första lektionen så blir det muntligt NP i engelska för min del. Ikväll så har jag tränat och idag kändes det lite mer i mage och rumpa än vad det gjorde igår. Imorgon måste jag även träna rygg. Jag ska gå och borsta tänderna snart och gå och lägga mig om ett tag. Jises vad tidigt jag har börjat lägga mig, men jag är trött. I can't help it! Jag har inte fått så mycket plugg gjort idag och jag känner mig jätte slapp, det ska ändras från och med imorgon. Mina betyg måste höjas lite och nu eller aldrig så har jag chansen. Jag täker inte sumpa den. Imorgon så får jag se min skoltröja också :) Sara var snäll och hämtade den åt mig. Nej jag ska läsa lite bloggar sedan ska jag plocka undan lite i mitt rum och göra mig redo för sängen :)
Puss och kram!

Tisdag 1a April

Hejhej! Det är faktiskt lite skönt att vara tillbaka på blogg.se då metrobloggen inte var lika avancerad som denna sida. Imorse var det möte inför vårkampen sedan åkte jag och amanda in till stan och jag måste säga hur skönt det var att gå runt i affärerna på morgonen. Sedan efter det så åkte vi hem till henne och roade oss, det har varit riktigt varmt idag och jag är så glad för det. Jag gick runt i t-shirt utomhus, nyss var det minus grader. Vi satt ute lite och jag ville "bygga sandslott" så kommer det några små pojkar som jag börjar prata med och sedan så snor jag och amanda deras cyklar och tror ni att dem får tag på dem? haha! Sen så har jag varit på IKEA med mamma och fick med mig två stycken ramar och ett överkast. Det börjar likna någonting i mitt rum ;) Jag måste sätta mig och plugga snart så att jag får någonting gjort.

I stan fick jag med mig en gul tub top från cubus 79kr(!), ett par solglasögon, hårkontroll tabletter och sedan en massa ansiktsmasker, fotmasker, ögonmasker och hårmasker som är till helgen så dem ligger hemma hos amanda nu. Innan jag ska sätta mig och plugga så ska jag duscha håret för att sedan sätta upp det i små toffsar, planerar att ha det lockigt imorgon :)

image2004
gult tubtop linne(kanske inte syns att det är gult) dålig kvalité