Torsdag 31 januari

image1796

Det blev så att jag stannar hemma i alla fall. Känner att jag måste bli frisk såhär innan helgen eftersom att jag vill träffa en massa kompisar och bara ha kul, och det går inte om jag ska vara sjuk. Så nu ska jag lägga mig i soffan och titta på oc som jag redan har börjat att titta på.

Ha en trevlig dag!
/jennifer

Sjukling

Jag kan inte precis säga att min förkylning blir bättre. När jag vaknade imorse kände jag mig ännu segare än vad jag brukar. Så jag tog termometern och det visade sig att jag hade feber ;/ Vad gör man? Jag vill inte missa mer av skolan för jag har redan varit borta en vecka. Jag tror att jag stannar hemma någon/några timmar och sen kommer till skolan lite senare. Jag kan i alla fall inte sitta och göra prov när jag är sjuk. Jaja har fortfarande inte bestämt mig, antingen så stannar jag hemma eller så kommer jag lite. Jag får se om jag orkar helt enkelt.

Egypten08 bilder

Det blev inte precis en "prova på dag" på östra gymn. det var mer att man fick se alla lokaler och så, men det har jag ju redan sett? Ingen av oss hade någon som helst lust att åka tillbaka till skolan så vi åkte hem till amanda där vi tittade på film, åt lite snacks och lite annat. Jag har nu laddat in alla bilder till dator från pappas kamera vilken vi tog alla bilder med. Lägger upp lite smått och gott :) Imorgon blir det skola igen efter en veckas ledighet och jag ser inte fram emot att komma tillbaka med tanken på allt jag har hört om det som har hänt .. Här kommer bilderna i alla fall. Jag älskar den första bilden på solnedgången som jag har tagit, tänk att det där var det man fick se varje dag innan man gick ut på stan och åt. Det var otroligt fint :)



Fick låna amandas oc box, säsong tre, så jag ska ta och titta lite på den (a)

Förkylning

Åkte på en förkylning för några dagar sen och den håller i fortfarande, usch säger jag bara. Jag hostar och nyser och allt där i mellan. Har ni någongång flygit när ni är förkylda? Det är inte kul. Fick ett medelande om att min sång inte blir av idag för att min lärare är sjuk och det var ju bra för jag är också sjuk, skulle inte vara så roligt att sjunga med det här. Jag ska snart gå till bussen för jag, amanda och sara ska till östra gymn. på öppet hus/prova på dag. Vet inte riktigt vad vi ska göra men får se, det ska bli kul att få se lite mer av eleverna :)

jag älskar er, lämna mig aldrig <3
image1785

Ha en bra dag!
/jennifer

Hemma igen

Så var man hemma igen då, kan inte precis säga att det är skönt. Det var super skönt med värme, och jag har inte saknat kylan. Jag lägger upp lite bilder som kommer från min mobil. Annars så ska jag gå och sova i min skööna säng nu(hääärligt) själv så har jag sovit i väärldens obekvämaste säng den senaste veckan. Så det ska bli skönt. Imorgon blir det öppet hus på östra gymn. vilket betyder ingen skola. Saknar verkligen inte skolan eller dramatiken som uppstått. Usch. Aja här kommer bilder.


Jennifer har semester

image1779

Hej då Sverige!

Medans jag sitter här och börjar göra mig smått redo så ligger ni och sover. Jag var den som gick och lade mig sist och vaknade först. Ser fram emot det här och jag hoppas att jag ska kunna slappa av  något i alla fall, behöver nog en tid borta från min klass. Sen när jag kommer tillbaka så kommer jag att vara super taggad. Så hur ska ni då klara er utan mig i en heel vecka? haha nej jag skojade bara, men det är sant jag kommer inte blogga någonting under den här veckan som jag är borta. Så jag kommer alltså tillbaka på tisdag kväll :) Ni får ha det jätte bra allihopa!

This is killing me

Alla i min familj har gått och lagt sig nu, alla utom jag. Jag är inte alls trött. Jag ska upp halv tre så jag borde försöka sova lite, men hur ska jag gå till? Jag kunde inte ens somna igår och då var klockan runt tolv. Jag tänker alldeles för mycket när jag ska sova, men jag kan inte hjälpa det. Det är självklart glada tankar, men det är alldeles för mycket på en gång. Kan inte ens skriva ner allt i ord. Ska nog bara sluta skriva. Sitter i telefonen med amanda men vi pratar inte om någonting alls. Jag lägger in ett inlägg innan jag åker ^^

image1778

Tänk att gå runt såhär utan att frysa, saknar sommaren.


ingen kommentar

Sötnos <3

Måndag 21 januari

Såg precis att mamma hade köpt hem tre st av min absoluta favorit pizza, nämligen grandiosa pan pizza. Den är suuuuper god, ni bara måste smaka den. Det är som vanlig grandiosa pizza fast extra tjock. Helt klart den godaste pizzan som finns. Jag har packat ner det mesta i min resväska nu tror jag. Ska checka en gång till sen. Jag ska alltså åka till Egypten i en vecka, till Sharm el Sheik där jag och min familj ska bo tillsammans med min pappas jobbarkompis familj(fast dem bor i en egen lägenhet då) vi ska bo på Hilton hotell, det är inga hotell rum utan mer som lägenheter så vi kommer ha allt från mikro, spis till satellit tv och hårfön. Det finns så mycket att göra som hotellet har för sina gäster bl.a. jacuzzi, uppvärmspool, volleyboll plan, livsmedels butik och ett vattenland. Jag tror inte att jag kommer blogga någonting under resans gång, faktiskt. Men men det är bara en vecka, har ni nått att se fram emot ;d

  

Måndag 21 januari

Kom hem för ett tag sen och nu ska jag gå och ta något att äta medans jag ligger i sängen framför tvn och sen ska jag börja packa. Imorgon klockan 7 går vårat flyg och vi ska åka hemifrån klockan 4. Alltså på morgonen. För er som inte visste det så ska jag alltså åka till Egypten imorgon vilket innebär en veckas bad&sol utan skola. Yeah it's gonna be nice man. Nu är jag hungrig och min mage skriker efter mat. Hittade den här bilden som är jätte gammal känns det som ;d

image1777

Söndag 20 januari, kväll

Jag har egentligen inte ork att skriva någonting men nu gör jag det i alla fall. Min hjärna verkar ha gjort sitt för dagen, jag får nämligen inte fram ett enda ord när jag ska färdigställa min bok analys och bara skriva sammanfattningen. Den måste jag lämna in imorgon så det känns lite tufft. Imorgon har jag även prov i Sammhällsekonomi och jodå känner mig hyfffsat redo. I fredags var jag med amanda, bella, yajja, alex, dennis och oscar. Vi hade väl rätt så kul, gjorde ingenting speciellt men jodå hyffsat kul ändå. Sen åkte jag hem till sara och sov där. Dagen efter åkte jag, mamma och syrran iväg och handlade det som behövdes inför egypten resan och så. Åker ju på tisdag. Någonting som jag har problem med är att vi alltid åker så tidigt. Vårat plan går nämligen klockan sju och enligt mina föräldrar så måste vi åka runt fyra vilket betyder att jag måste gå upp vääldigt tidigt, vad är meningen med att gå och lägga sig egentligen då?


hotellet som vi ska bo på

Nej jag måste verkligen få min bok analys klar nu, sen lägger jag mig i sängen framför tvn eller nått och ringer mandy!

Söndag 20 januari

Jag ska hem till amanda nu, skriver senare ikväll.


Fredag 18 januari, kväll

Ska snart åka till huddinge och vara med bella, yajja, amanda. Sen ska jag sova hos sara :) Imorgon måste jag plugga jätte mycket inför Samhällsekonomi provet och göra svenska. Sen på söndag eller nått så måste jag packa and stuff like that. Jag har ingenting speciellt att berätta faktiskt så jag tror att jag skippar någonting spontant. Skriver väl imorgon eller nått i guess :) Ha en trevlig fredag!

image1773


Finally!

Så nu var jag äntligen klar med alla Optik frågor jag har skrivit in dem på datorn och nu ligger det ett litet häfte framför mig med texten Instuderingsfrågor skriven på framsidan. Jag ska ta med mig det till Egypten så att jag enkelt kan ligga och plugga där. Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, det vanliga antar jag. Är med mandy & co eller nått :)Är jätte sugen på god mat just nu, kungshallen mat eller något liknande. När jag säger kungshallen mat så är det nog bara en person som förstår vad jag menar, sara, våran speciella sak. Vi brukar ofta äta där när vi är i stan och är hungriga och då blir det oftast någon sorts kyckling, muuumsie :)

Ska säga att det gick bra hos tandläkaren, det gick ovanligt fort. Jag tror att jag börjar vänja mig vid det här, konstigt nog. Min tandläkare som jag har nu är så otroligt snäll. När jag låg där i tandläkarstolen med munnen vidöppen och huvudet lutat bakot så kom jag att tänka på en fråga nämligen "varför har man tandläkarskräck?" Anledningen till varför jag har det lite är för att jag tycker att det är så fruktansvärt obehagligt när dem borrar, speciellt med den grova/stora borren. Jag kan tänka mig att dem som har lagat mycket under sitt liv har tandläkarskräck, eller att det kan vara anledningen. Jag tror att det är min anledning också, för ända sen jag har varit liten så har jag haft små problem med mina tänder vet inte vad det beror på.

Har ni tandläkarskräck? Varför/varför inte?

Fredag 18 januari

Så var det äntligen fredag! Inte riktigt en bra början av dagen kommer det bli eftersom att jag ska till tandläkaren, men vad jag ser fram emot idag är musiken. Riktigt mycket! Jag har saknat musiken :) Idag slutar jag 13.30 en ganska tidig dag vilken är skönt. Jag ska ta bussen från huddinge sjh som går 8.48 alltså ungefär om en timme. Vad gör man sålänge? Ingen aning. Kan väl sätta mig framför singstar lite eller nått (a) har såå tråkigt.

image1772

Mary-kate Olsen, super fin bild. Ha en trevlig dag!

Torsdag 17 januari, kväll

Tog en liten pause med läsningen, jag har inte många sidor kvar nu. I helgen blir det mycket plugg. Jag måste nämligen plugga på Samhällsekonomi eftersom att jag har prov på Måndag, göra en bokanalys, skriva upp instuderingsfrågorna till fysik provet så att jag bara kan ta med mig några papper till egypten och läsa frågor och svar där. Sen om jag hinner och orkar gör jag lite franska och matte. Det blir inom parentes. Jag ska snart gå tillbaka till läsandet men tänkte först svara på en kommentar som jag nyss fick :)

hej. du har typ sagt att man får fråga lite vad man vill här så nu skriver jag lite frågor (a)
- vad heter du på playahead?
- har du vart på elverket?
- vilken skola går du i?
- har du nån kille?
thaaha hoppas du orkar svara (:

självklart får du ställa frågor och självklart orkar jag svara :)
jjemps heter jag på playahead.se Och faktiskt sår har jag varit på elverket en gång, för läänge sen innan det blev kallat för "fjortisverket" eller whatever. Jag var iafl där en gång med mina kompisar och efter det , aldrig mer. Det var trångt och dålig musik så nej tack säger jag! Jag går i trädgårdsstadsskolan i Tullinge :) Nej jag har ingen kille för tillfället. Det var roligt med lite frågor.

Ni andra får också fråga på saker när ni vill, om det är nått ni vill veta alltså. Nu ska jag fortsätta läsa i min bok så att jag inte kommer i säng allt för sent.

Torsdag 17 januari

Imorgon är det Fredag äntligen och jag ska tyvär till tandläkaren på morgonen. Vilket gör att jag missar bilden och kanske lite NO. Allt beroende på hur lång tid det tar, men jag tror inte att det tar så lång tid för jag ska bara laga ett litet hål. Imorgon har vi musik för första gången och det ska bli jätte roligt :) Ser verkligen fram emot det. Jag pratade med SYV idag och det blir prova-på dag den 30e januari på Östra gymnasiet ska bli jätte kul att se alla elever och deras lektioner. Förut var jag lite sådär med att börja ny skola och så, det kändes lite osäkert. Men efter att ha varit i Östra gymn. på öppet hus så känns det som att jag passar där på något sett. Jag ska inte dra några slutsatser, jag ska se först hur lärarna är på lektionen och hur eleverna är. Annars så verkade det super bra, lärarna var jätte snälla och trevliga. Median förra året på Nv - beteendevetenskap låg på 267 poäng. Det är ganska mycket men jag tror att jag kan få lite mer poäng än det om jag bara vill. Jag hade 255 förra terminen och nu behöver jag bara flera mvg;n ;)

image1771

Jag ska sätta mig med näsan i fysik boken och svara på frågor. Har precis blivit klar med samhällsekonomin och jag ska bara öva in det under helgen :)

Onsdag 16 januari

Har precis satt mig här efter ett tags pluggande av Samhällsekonomi. Min middag blev ganska sen eftersom att jag var på öppet hus i Östra gymnasiet. Jag måste bara säga att damn det var fräsch! Tycker att skolan verkar jätte bra och den var skit fin. Jag ska dit den 30e januari igen för att gå på som dem kallar det öppet hus och då kommer man på skoltid så ser man eleverna och så. Jag är väldigt säker nu känner jag, ska kolla lite mer på östra men annars blir det säkert mitt förstahandsval Naturvetenskapsprogrammet med inriktning beteendevetenska, alltså psykologi och sånt som verkar jätte intressant :) Amanda ringde nu så jag ska prata med henne.


Onsdag 16 januari

Idag var det skridskoåkning som gällde i Tumba ishus. Fast först åkte jag och sara till tumba gymn. för att kolla in Nv.programmet. Våran buss var lite sen så läraren kom aldrig, därför ringde vi SYV som ringde henne och vi kom till rätt lektion :) Vi var med på kemi & Sv lektion sen gick vi till Mc donalds och åt. När klassen kom till tumba så gick vi till ishuset och började åka, även fast man inte är så super duktig så var det grymt kul :) Sara som inte åkte skridskor gick runt och tog bilder på några från klassen medans jag och amanda åkte. Ska se vad hon har tagit för bilder och lägger upp dem här ;) Nu ska jag ta någonting att äta sen ska jag sätta mig vid tvn. Ikväll ska jag och familjen åka och ta vaccinations spruta och sen är det öppet hus.

image1763


Onsdag 16 januari

Det blir ett snabbt inlägg för jag ska snart gå till bussen. Jag och sara ska till Tumba gymn. för prova på dag. Faktiskt ganska skönt att slippa dem tråkiga lektionerna som vi har idag. Efter det äter vi någonting och sen ska vi som sagt åka skridskor med klassen, är så glad över att det är i tumba ishus i år och inte i brantbrink. Det är mycket bättre i tumba :) Jag brukar alltid vara negativ till det här och oftast allt annat vi gör inom idrotten, men nu tycker jag att det ska bli riktigt roligt eller ja det kan bli det iafl om man inte ramlar för mycket haha ;d Nu måste jag packa ned skridskor och allt annat för min buss går redan fem i åtta.

image1762

Ha en trevlig dag!

En trött Jennifer

Är jätte trött nu, jag har precis läst dagens beting i boken och är redo att snart gå och lägga mig. Det är lite skillnad imorgon från imorse för imorse gick jag upp halv nio och imorgon måste jag gå upp kvart över sex. Usch. Det kommer bli en låång dag imorgon, jag känner det på mig. Som tur är har vi en liten sovmorgon på Torsdag. Nej jag måste komma i säng mycket tidigare än igår då jag lade mig runt ett, inte bra!



Den har hunken har jag som tema på min mobil. Godnatt!

House

Tittade på House och hans svåraste fall nyss och de sa att det kommer en ny säsong av house och det ska bli mycket roligt att se :) Tycker att det är ett väldigt bra program, dr house är väldigt bitter mot alla och blir ovän under deras olika fall men i slutändan är det alltid han som har rätt. Det är oftast konstiga sjukdomar som är svåra för dem att lista ut, vilket gör programmet mycket spännande. Imorgon ska jag upp runt kvart över sex, jag och sara ska till Tumba gymn. vi ska vara där halv nio och jag ska ta bussen från huddinge sjh fem i åtta.



Ska sova snart tror jag!


Skriv skriv skriv!

Jag tittade i min statistik för första gången på typ.. en månad? Inte vet jag, men det var länge sen i alla fall. Då ser image1761jag att den har ökat ganska mycket jag är uppe i hela 188 unika besökare och tro mig det är mycket för att vara min blogg. Är inte så mycket intresserad för att få många läsare faktiskt, jag var nog det förrut men inte längre. Jag skriver av den anledning att jag tycker att det är kul och många andra tycker det och uppskattar bloggen.

Jag bryr mig inte så mycket om hur många läsare det är, det är sant, men jag vill fortsätta peppa er att kommentera. Jag vet att jag själv är dålig på att kommentera andras bloggar men jag ska bli bättre :) Så fortsätt kommentera gott folk. Jag vill också säga att ni är alltid tillåtna att fråga på vadsomhelst, om ni behöver hjälp eller om det är nått ni vill veta. Så nu tänkte jag ha en frågestund, det är alltid roligt att svara på era frågor. Så skriv nu allt ni undrar och det behöver inte bara vara om mig. Alla nya läsare ni får också skriva. Skriv, skriv skriv!



Bakom masken

Alla gömmer vi oss bakom förklädnader. Människor runt omkring oss ser vårat yttre och drar slutsatser. De finns dem som tror att de känner dig, men de vet inte vad som finns under ytan. Under din förklädnad och dina masker. Man lär inte känna någon efter de yttre egenskaperna utan man måste se allt det där som finns där under, för det finns så mycket mer än det på utsidan. Man blir inte en speciell individ genom att se bra ut utan det är din personlighet som gör dig till den du är, speciell och unik.

Jag är så trött på alla som tjaffsar och tramsar sig i skolan, det är de som inte visar sitt rätta jag. De kan vara osäkra på sig själva eller så kanske de inte vill visa sitt rätta jag. Vi hade ungefär den här disskutionen i skolan idag och jag tycker att det är ett riktigt bra ämne som passar så bra in på våran klass. Anna-lena berättade att våran klass är väldigt tuff på så sätt att våran klass inte är så "gulliga" mot varandra, det ska alltid vara den där kaxiga attityden. Är trött på den, är trött på alla negativa kommentarer! Jag menar hur orkar man gå runt med bara negativa saker om skolan hela dagen? Arbetet i skolan blir inte lättare av det eller hur? Självklart kommer kommentaren "men asso varför ska vi göra den här skiten, vaddå lära känna varandra? vi slutar ändå om en termin det är lite försent nu" Där är den där negativa kommentarer som kommer från många, den där kaxiga attityden uppkommer tydligt här. På många i min klass kan man känna osäkerheten som de försöker dölja.

Man ska inte gömma sitt rätta jag och om man möter någon ny så är det väl bäst att visa sitt rätta jag direkt så att personen ser vem du är. Du föddes till att se ut på ett visst sätt, vara på ett visst sätt. Så varför dölja dem där egenskaperna som gör varenda individ speciell?

Tisdag 15 januari

Kom hem från skolan för ett tag sen och ska precis sätta mig vid tvn och titta på Oc. Lite update, det händer ganska mycket imorgon känns det som. På förmiddagen ska jag&sara på prova på dag på Tumba gymnasium Nv-nv, bara för att se hur det är på en lektion och så, vill annars inte gå på tumba gymn. Efter det äter vi antagligen där eller så går vi till Mcdonalds eller nått :) Runt tolv kommer klassen till Tumba för att vi ska åka skridskor. Sen blir det till att åka hem direkt, när mamma&pappa kommer hem ska vi till hammarby och ta vaccinations spruta och efter det så ska vi till öppet hus på Östra gymnasiet. Blev det rörigt nu? Det blev det för mig i alla fall. Jag ska titta på Oc nu :)



Jag vill ha en Ipod Classic 80GB Black, som kostar 2 290:- På den kan man lyssna på musik&se på video :)

Tisdag 15 januari

Nu är det exakt en vecka tills jag ligger där i värmen och bara njuter. Jag kommer ligga i jacuzzin, simma i poolen och rida på kameler. haha. Det ska bli skönt med en veckas ledighet :) Jag kommer behöva plugga lite där nere men det gör ingenting faktiskt. Jag ska gå till skolan om ca 20minuter. Vi börjar halv elva med matte sen blir det lunch och sen mentorstid och idrott. Jag har precis rakat mina ben så dem är jätte lena, har tights på mig idag visste inte vad jag annars skulle ha på mig. Idag ska jag fortsätta bocka av saker på min lista. Jag har fem saker uppskrivna med en inom parentes. Jag ska läsa, plugga SO, NO och kanske lite matte.

image1760

Ha en bra dag
!

Ny design!

Vann en ny design av Lindas blogg och jag måste erkänna att det känns lite konstig haha, men jag vänjer mig säkert :) Har precis tittat på ett avsnitt av sex&the city och orkade inte titta på det andra. Vet inte om jag ska gå och lägga mig snart för jag är jätte trött, ska nog läsa lite innan. Imorgon ska jag gå upp runt halv nio, sköönt! Måste lägga in en video som är från filmen How to loose a guy in 10 days, en favorit film. Har inte sett den nu på ett tag, men vi har den hemma och jag lovar att jag har tittat på den mycket mer än 10 ggr. Älskar i alla fall den här låten som även är med i filmen i slutändan någongång. Okej för någon anledning så ville inte filmen komma med från youtube, varför vet jag inte. Det är i alla fall låten Feels like home med Chantal Kreviazuk. KLICKA HÄR!

Så vad tycker ni om min nya design som jag vunnit? :)

Måndag 14 januari, kväll

Så nu har jag läst dagens beting i boken och ska fortsätta imorgon, men nu ska jag läsa två kapitel i en annan bok som jag fick av pappa om jag orkar idag. Jag är sjukt trött nu, men jag ska stanna upp ett tag till för jag måste se sex and the city som numera bara går på måndagar. Ska se två avsnitt av det. Imorgon har vi matte, mentorstid och idrott. Kort dag visst? Franska gruppen börjar halv elva och sen slutar hela dagen kvart i tre. Har bestämt mig för att hålla mig fokuserad vid mitt mål och köra på som bara den! Det är sista terminen och inte alls långt kvar. Vårat första svenska nationella har vi början av februari eller nått, v. 6 i alla fall. Våra nationella i matte kommer ligga runt v. 13-14 och runt v. 17 så dem är rätt sena :)

image1758
 
Jätta gammal bild på mig, ska titta på tv lite!

Måndag 14 januari

Om en vecka åker vi. Min familj & min pappas jobbarkompis familj, hur skönt ska det inte bli? Fast har hört att det inte är så jätte varmt där just nu. Kanske runt 20 grader. Varmare än här men jag hoppas att det hinner bli lite varmare i alla fall :) Dagen har varit ganska seg och lektionerna har gått lite halvdant. Jag var jätte trött på alla lektioner och det kändes som att jag skulle somna. Jag har fått aldeles för lite sömn i helgen, men det kan jag ta igen imorgon för franska gruppen börjar nämligen 10.30 skönt va? Pratade med både Anna-lena och jonas idag, so provet görs om en vecka och jag fick Samhällebok så att jag kan plugga ordentligt, det är nog inte så stort prov men jag vill ha bra betyg :) No provet kommer jag däremot göra på Onsdagen v.5 alltså bara två dagar efter alla andra. Anna-lena trodde att det var bättre om jag fick det gjort innan så att jag inte behövde plugga i Egypten, men I don't mind jag ska ha bra betyg på det här provet.

Nu ska jag sätta mig i köket och göra allt som står på listan, måste prioritera rätt nu. Jag måste göra det som ska lämnas in snarast alltså och inte det som är lättast att göra. Så då står alltså Svenskan överst på min lista, suck! Men jag måste verkligen läsa ut boken och skriva uppsatsen, jag börjar alltså med att läsa.

image1757

Nån mer än jag som saknar sommaren?

Söndag 13 januari

Hejhej

Sitter och försöker borsta igenom mitt hår, men det verkar ganska omöjligt just nu eftersom att min syrra satt och tuperade hela mitt hår medans jag sov på soffan. Så nu ser mitt hår ut som ett skatbo. Tänkte gå och lägga mig för jag är sjuukt trött. Sov runt 4 timmar i natt, not good man! Igårkväll var jag med sara. Vi träffade bella, tintin och mandy ett tag och vi gjorde väl ingenting speciellt :) Annars så gjorde vi ingenting speciellt igår. Imorgon tror jag att vi börjar tio över nio om jag inte minns fel. Jag har nämligen inget schema och dem har inte lagt upp det på hemsidan ännu. Så jag går upp runt halv åtta imorgon.

Nått annat som händer i veckan? Måste prata med alla lärare så att jag inte kommer efter så mycket när jag är i Egypten. På Onsdag ska vi åka skridskor med skolan i Tumba, på öppet hus i östra gymnasiet och ta vaccinations spruta. Annars är blir det plugg i veckan, inte så stressande plugg hoppas jag. Jo juste vi i franskan börjar 10.30 på tisdag eftersom att våran lärare inte kommer vara där, man måste bara ha gjort några övningar i boken tills nästa lektion.

Godnatt.

Klockren raggningsreplik?

image1756
-
KLICKA HÄR-

Ikväll blir det till och träffa girlsen. Jag vet inte än vad vi ska göra, vet inte ens vilka som kommer men det blir säkert roligt. Det är alltid roligt med er :) Jag har ingenting speciellt som jag vill dela med mig annars. Ni får ha en trevlig lördag kväll och jag hoppas att jag också får det, puuss

Nu är man trött!

Oj vad trött jag är, för några dagar sen var jag riktigt pigg vid den här tiden men nu är jag dödstrött. Ska plocka bort lite saker från min säng och bara lägga mig ner och mysa. När vi ändå pratar om sängen, haha, så måste jag bara ta upp en sak som vi satt och diskuterade i skolan. Vi pratade om vad man sov i. Isabelle sa att hon sov i mjukisbyxor och tjocktröja, några killar sov nakna och några med kallingar. Själv så sover jag bara med trosor(if anyone care), när jag var mindre sov jag alltid i pyjamaser. Trivs inte med för mycket och inte heller för lite kläder. Jag älskar min säng :) Den är så mysig och på morgonen vill man helt enkelt inte lämna den.

Okej nog pratat om min säng. Jag och Sara såg då Eastern promises, tyckte att filmen var ganska seg och inte alls intressant eller spännande. Ganska tråkig faktiskt. Dem sista 30 minutrarna satt jag och lyssnade på låg musik, har aldrig gjort det förrut. Tycker att det var ganska skönt, om man har lugn musik då. Nej nu måste jag verkligen sova innan jag slocknar framför datorn. Imorgon på dagen blir det chill och planering för på kvällen ska jag träffa kompisar och vi ska ha kul, det var som sagt ett tag sen :) wiie



Godnatt!


Fredag 11 januari

Härligt med Fredag visst? Ikväll ska jag iväg och kolla på bio med Sara, vi ska se Eastern promises. Orkar inte bara sitta hemma och uggla idag och inte Sara heller. Dagen blev ganska chill idag, kom lite försent till skolan men det gjorde även måånga andra. Vi skulle titta på en film som vi redan har sett, jag isabelle och ejen satte oss utanför i soffan och "pluggade fysik", sen kom massa andra boys också. Vi slutade efter lunch och jag gick direkt hem och tog det lugnt. Råkade somna i soffan kanske en halvtimme var så himla trött. Ja sen har jag bara tittat på Oc och sånt. Ska snart fixa mig lite och byta om :)

image1750

Hoppas ni har en trevlig Fredag kväll!


Fredag 11 januari

Hejsan,

Min dag startade inte så bra, jag gick upp runt kvart över sex och tänkte att jag kunde ligga kvar femton min. Då går mamma upp, in i badrummet och in i duschen, så jag fick vänta tills hon var klar. "Men då äter jag samtidigt" tänkte jag, så går jag och hämtar flingor. När jag är påväg tillbaka till mitt rum för att vänta ser jag min syrra som precis vaknat gå in i badrummet, och nu var klockan tjugo i. Skit också tänkte jag! Så lade jag mig i sängen och väntade på nästa. När klockan blivit hel blir det äntligen min tur. Snabbt in i duschen tänker jag. Så kan det gå med ett badrum och tre tjejer. Vi har ju två badrum men papi har det lilla.

Dagen idag blir nog ganska så lugn, vi ska titta på film och om man inte vill se början av filmen(för vi har tittat på halva) så kan man plugga lite fysik eller nått. Tror nog att jag kommer göra det? Får se. Bella&mandie ska till tumba gymn. så det blir bara jag & sara i skolan :) Kom precis på att lärarna inte är i skolan idag, då får jag prata med anna-lena på måndag då. Gud vad skönt lite mer än en vecka kvar tills värmen.

image1749

Ha en bra dag! Kram

Dags att sova

Har precis tittat på American History X för tredje gången, kollade med familjen. Vet inte vad dem tyckte om den men jag tycker i alla fall att den är bra :) Om man fattar budskapet. Imorgon börjar jag halv nio och vi ska titta på en film eftersom att lärarna inte kommer vara där, så vi ska ha våran rektor där. Jag ska upp redan kvart över sex för jag måste tvätta håret så jag ska nog börja runda av här. Ja ingenting annat speciellt planerat inför morgondagen men får väl hoppas på att vara lite med flicksen eller nått? Inte vet jag. Nu känner jag hur trötta mina ögon är.

image1748

Godnatt, puuuss!

Torsdag 10 januari

Att ha lektioner efter ett schema kändes ganska bra :) Vissa i min klass tjaffsade väldigt mycket idag, förvånad? Inte alls. Idag har jag haft 2 fysik lektioner, franska, so och hälsa. Fick reda på att jag ska göra vårat kommande So prov om en vecka, alltså en vecka innan alla andra. Sen kom jag på att jag även är borta när vi har vårat Fysik prov, som alltså är det ända Fysik arbetet som vi kommer ha den här terminen, alltså hänger mitt Fysik betyg på det provet. Ska jag då få en vecka kortare tid på mig? Ska i alla fall prata med anna-lena imorgon och se hur det blir med allting :) Alltså anledningen är då för att jag ska till Egypten v.4-5, usch hatar att ligga efter i skolan och skolarbeten men jag ska se till att jag har koll på det dom gör så jag måste prata med alla lärare :)

Har suttit och ritat hela kvällen fram tills nu. Det var ett tag sen kan man lugnt säga, känns ganska behövt eftersom att vi har bild den här terminen. Jag har ritat på kanske 6-7 papper även från igår. Ska satsa allt på både musik&bild den här terminen eftersom att jag har en aning talang i båda dem ämnena ;)

Ska börja avrunda nu, ska till tvn och se om det finns nått bra på tv.


jag saknar The hills. visa det igen!

Torsdag 10 januari

Mina morgon rutiner börjar fungera nu precis som dem ska, ska försöka hålla kvar dem också. Förra året hade jag inga som helst rutiner utan jag sov så länge som möjligt sen gick jag upp, fixade mig och gick till skolan, alltså ingen frukost  = not good. Idag gick jag upp runt kvart i sju men kom inte in i duschen förrens fem i. Mamma stod och segade i badrummet. Idag blir det en vanlig dag efter schemat och första lektionen är No. Jag och amanda hamnade i samma grupp, grupp 2, ink. killar från A&B vilket betyder att A+B= stööök på hög nivå. Jag vet att vissa lektioner inte alls kommer att fungera. Jag måste nog börja göra mig redo att gå till skolan, idag börjar vi 08.25

Det var väl ingen som missade att Lauren Conrad satt på första raden på Victoria's secret fashion show? Hon är så otroligt fin. Jag saknar Laguna beach och the hills, varför visar dem inte det igen? Jag tycker bara om Laguna Beach när hon är med, dem andra säsongerna är inte så bra.


Skolstart

Så var skolan igång igen. Precis när jag tänkte att jag verkligen behövde en kalender så kommer mamma med en fin grön (a) Lärarna har varit lite extra snälla den här terminen och denna vecka börjar ganska mjukt tror jag. Idag slutade vi halv tolv, imorgon går vi till fem i två och på fredag ska vi titta på film hela dagen :) I helgen blir det nått roligt hoppas jag, ska planera någonting med girlsen. Tittade precis på reprisen av Victoria's secret fashion show, tycker att dem flesta modellerna är jätte fina. Speciellt Alessandra Ambrosio, hon är en favorit.



dagens klädval;
- svart linne, h&m
- svart&guldig tröja, adidas
- blåa jeans, g-star
- chanel halsband
- pilgrim armband

- Svart jacka, everest(mandys)
- Blå väska, longchamp


Onsdag 9 januari

Godmorgon, Ska gå till skolan om ca 20min. Ja vad ska man säga? Skola igen då helt enkelt. Jag saknar just nu en kalender eftersom att min förra endast var för år 07. Pappa kunde fixa en från jobbet tror jag, men dem hade inte fått in dem ännu. Jag behöver senast en den här veckan, blir tokig om jag inte har kalender allt känns så rörigt då. Jag lägger upp bilder sen på det jag har på mig idag. Har inte så mycket mer att skriva, men återkommer efter skolan.

ojojoj snacka om att den här bilden är gammal ..
image1744

Good night

Det var tydligen ingen Sex & the city idag, dem har bytt det till Måndagar. Well well, här sitter jag då och vad ska man göra? Jag ska snart lägga mig i sängen och försöka sova, ska upp tidigt imorgon.. suck. Men en sak älskar jag med skolan och det är att det alltid händer roliga saker i klassen och med mina vänner och jag. Vad skulle skolan vara utan dem? Nej ska inte skriva bort tiden utan ska lägga mig i sängen och läsa lite sen försöka somna. Good night!


praon på pizza hut, några bilder är från mio där vi alltid var på våran mini-rast.


Imorgon är det skola för min del

Min kväll har spenderats här, lite vid tvn, i köket och framför singstar. Jag ska alldeles strax gå till tvn för att titta på ett avnitt av sex&the city och sen ska jag försöka sova, för imorgon måste jag upp 07.15. Lite skillnad mellan sju och elva. Kommer jag orka? Jo jag måste! Det ska bli sådär med skolan igen, det känns ändå ganska skönt med ett strikt schema att följa men vad som händer med ens sociala liv är inte så kul. Man har inte alls mycket tid till vara med vänner tyvär. Skriver kanske imorgon bitti. Nu ska jag titta på sex & the city. Byebye


Tisdag 8 januari

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. På sistonde har jag haft så himla mycket på tankarna, men inte riktigt någon som jag känner att jag kan prata med. Just nu i alla fall.. Jag kommer ihåg Samantha från top model säsong 8 och jag citerar "det är otroligt hur man kan känna sig så ensam när man är omringad med folk" Jag förstår precis hur hon menar. Jag kan känna samma sak ibland. Kanske inte på sättet som hon menar. Jag tänker på samma sak hela tiden. Att det känns ensamt och att man ibland bara vill ha någon att vara med någon att dela allt med nån som är ärlig mot en, då menar jag en kille. Det klart att man tänker hela tiden, jo men det klart att tiden kommer snart. Men ibland tappar jag ärligt hoppet och bara tänker ja men när? Jag får säga samma sak som alltid, den dagen kommer helt enkelt. Jag antar att jag kan vara lite kräsen ibland men.. nej det var ingenting ska bara sluta skriva nu :)

Dem som har följt The oc från början känner igen den här videon, jag tycker att det är så sorgligt. Det är så synd om Seth och alla andra också.


Tisdag 8 januari

Godmorgon! Skola imorgon då. Vet inte riktigt hur jag känner för det, såklart jobbigt med det fullpackade schemat och ens sociala liv totalt försvinner. Vårterminen är ändå kortare än hösterminen, även med tanken på att vi har två lov. Jag vet ändå inte vad jag har att tänka om det hår året liksom, hur det kommer bli. Jag vet fortfarande att många förändringar kommer ske på saker likaså människor. Ska ta en varm dusch snart och börja fixa mig lite, Have a nice day!


har du någonsin vaknat mitt i natten av att tårarna bara rinner?
& man tänker efter en stund innan man försöker fånga andan
sen inser man att man precis drömt de värsta som skulle
kunna hända en själv, att man förlora den man älskar


saknar sommaren 07 ..


Skola igen på Onsdag

Nu blev det såhär igen, sen kväll framför tvn. Jag glömde totalt bort att skolan börjar på Onsdag. Så ska jag försöka gå och lägga mig runt elva imorgon? Jo tjena lycka till. Känns lite jobbigt att gå tillbaka till skolan faktiskt, men jag väntar mig ett nytt spännande skolår & utanför skolan. Tror att det här året kan bli ganska spännande, det finns mycket saker att lära. Det kommer visa sig vilka som verkligen är äkta vänner och om dem verkligen stannar? Nej jag ska inte skriva för mycket nu, jag får låta tankarna stanna i mitt huvud endast. Eftersom att jag inte känner mig sådär jätte trött så ska jag försöka läsa några sidor i min bok.

Imorgon ska jag förmodligen vara med mina kompisar :) Ska se om alla kan imorgon.

gammal bild på mig, mer än ett år gammal.
image1733

En termin kvar

en termin kvar med er, kommer saknar många ..
image1732

@!%&#

jahapp då var planerna för dagen som bortblåsta då. Tror att jag bara ska sätta mig framför tvn ett tag, är otroligt känsloladdad just nu. Det känns som om jag bara kommer gå söndag snart. Nej men jag är på dåligt humör och orkar ingenting, tanken av att jag måste läsa 150 sidor och att skolan börjar på onsdag gör det inte alls bättre.

Ha en trevlig kväll, det kommer jag ha.

saknar dem små sötnosarna, dem kunda man alltid gosa med när man var på dåligt humör.
image1731

ingen kommentar

It's not fair, It's not fair ..

Måndag 7 januari

Ja så har det gått ännu en dag. 7 januari, dem flesta började skolan idag eller börjar imorgon. Min skola börjar på Onsdag, lite udda ;d Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu och typ två timmar frammåt? Jag ska nämligen vänta på amanda som ska fixa sig och allt, sen ska vi typ ses. Vi ska försöka fixa någonting kul till ikväll, men som vanligt kommer det väl skita sig?

Skola igen då på Onsdag, känns riktigt tungt för den här terminen hänger allting på. Jag måste välja linje, gymnasium skolor, nationella proven osv. Sedan är det några öppet hur snart också på gymnasium. Jag ska försöka ge gärnet så mycket som möjligt för jag vet att jag kan.

image1729


Adriana lima


Victoria's secret fashion show

Någon mer än jag som råkade missa Victoria's secret fashion show? Jag som hade längtat till den kom och så missar jag den, det kanske går repris någon gång? Modellerna är jätte fina och underkläderna som dem visar är något av det ballaste jag sett. Min favorit av modellerna är helt klart Alessandra Ambrosio, tycker att hon är super söt. Annars så är Adriana Lima också snygg, hon har väldigt fina ansiktsdrag tycker jag :)

Jag tror att jag ska gå ut i köker och se om det finns någonting ätbart, är ganska hungrig. Annars tar jag nog bara en kopp thé :)


Söndag 6 jan

Hejhej!

Kom precis innanför dörren och usch vad kallt det är ute säger jag bara. Eller ja, hade på mig mina vinterskor från förra vintern och dem är ju inget annat än skit. Jag fick veta att jag köpte dem på skopunkten, hur bra är deras kvalitet? Efter att jag hade varit ute i ca 5min så var det iskallt och blött om mina fötter. Jag måste bara ha ett par nya vinterskor om det ska fortsätta snöa. Jag vet att det är ganska tight i plånboken just nu för mina föräldrar eftersom att hela resan till Egypten och allt annat just nu blivit ganska dyrt. Jag bara hatar att frysa om fötterna!

Träffade mandy runt ett kanske och guud så kul det var att se henne, min älskade syster :) Vi vandrade hem till henne efter att hon mött mig ute. Hon fick sin present först och sen fick jag hennes. Jag fick ett chanel halsband(super sött), lancome läppglans som jag verkligen behövde, två par söta svampbob björn borg trosor(lite på skämt) och en blå longchamp väska. Tack för allt mandy, jätte snällt :)

Jag är så trött på vintern & kylan, men snaart får jag komma iväg till värmen. Lite mer än två veckor kvar tills Egypten och jag längtar såå! Jag ska steka bredvid den uppvärmda poolen och ligga och njuta i jacuzzin. Nu ska jag göra en kopp te och sen ta en varm dusch!


Söndag 6 jan

Godmorgon!

Eller ja nästan morgon, jag vaknade runt elva av att mandie ringde mig men jag var nästan vaken då. Igårkväll somnade jag inte förrens runt två fast jag la mig ett. Jag kunde helt enkelt inte somna, jag var helt klarvaken och pigg. Vad gör man då? Jo man ligger i sängen en timme och försöker tvinga sig själv till att somna. Idag ska jag träffa amanda :D :D Jag ska hem till henne först för hennes farmor kommer dit och hon måste vara där ett tag och ja vara lite med sin farmor. Sen så går vi väl ut eller nått, och gör vaddå? hm bra fråga, men jag har ingen aning.

Bara tre dagar kvar tills skolan börjar och jag har ca 200 sidor att läsa i två olika böcker. Min magont ja den är ännu värre nu för det blir inte alls bättre av att jag sitter eller ligger ner, j*vla mensvärk. hate it! Nu ska jag i alla fall äta lite, later!

American history x

Har precis tittat på American history X som gick på tv, den filmen är otroligt bra måste jag säga. Första gången jag såg den var med klassen, killarna fick välja film och dem valde den. Jag hade hört att det var en svartvit film och antog att det var en massa pang pang och sånt som killar gillar. Dem sa att det bara var svartvit när han tänker tillbaka och när vi såg den blev jag faktiskt ganska imponerad. Filmen har ett sådant starkt budskap(som dem får fram så bra) och även fast den är så hemsk speciellt i slutet så är det en film som verkligen är värd att se. Om du kan hålla kvar tårarna när du tittar på den är det otroligt, den här filmen är ett måste att se. Både killar & tjejer kan tycka om den, för den är våldsam men samtidigt känslosam. Den får fram sitt budskap helt enkelt.

Nu tänkte jag gå och lägga mig för jag är otroligt trött, ska se om jag orkar läsa några sidor innan jag somnar. Imorgon kommer jag förmodligen bli väckt av amanda, fast det brukar vara tvärtom. Det gör ingenting vill bara träffa henne så fort som möjligt. Nu säger jag godnatt för idag, sov gott.


Mandie är hemma nu :)

Wihiiue nu har syster kommit hem! :) Vi ska se imorgon, vet inte vad vi ska göra precis men bara vi ses! Ganska tidigt hoppas jag för jag kan knappt vänta. Har precis kollat lite bilder på några tjejer som gick i min förra skola, dem ser ganska anorlunda ut men det är kul att se :) Resten av familjen sitter och tittar på Sagan om de två tornen, är inte så stort fan av dem där filmerna så here i am. Min mage känns helt uppstoppad, har nog ätit lite för mycket godis. Sista helgen nu innan skolan, men jag har ju fortfarande måndag&tisdag på mig att ta det lugnt. Ha en trevlig lördag kväll.

image1727

Mandy kommer hem idag :')

Det här är nog tredje dagen i rad som jag har ont i magen, usch. När jag sitter eller ligger ner går det bort men så fort jag går upp så gör det ont. I can't take this any more. Jag har tagit alvedon men det hjälper inte alls. Jag ställde min klocka på nio så då vaknade jag, men jag kände att min kropp inte alls var redo att gå upp ännu så jag sov vidare till tolv. Jag har precis tvättat ansiktet med ansiktsvatten och sköljt det och ansiktskräm osv. Mitt ansikte är ganska lent förrutom ett ställe där jag har små prickar som inte syns men känns, irreterande.

Mamma åkte iväg till sin kompis medan jag sov och hon kommer antagligen handla då, oh man! Jag får tvinga henne att vi åker till IKEA och nån foto affär och framkallar mina bilder (a) Jag tänkte i alla fall ta en varm och skön dusch nu måste få bort b.u.s lukten på benen. Igår bastade jag och gud så skönt, man känner sig så fräsch när man kommer ut sen. Så smörjer jag in mig med en jätte bra lotion, Oliv naturell, den luktar jätte gott :) Ha en bra förmiddag! Och juste MANDY KOMMER HEM IDAG!!! :D längtar så :')

gammal bild från i somras vid solbryggan när vi åkte runt med min moppe.
image1726

Måste sova nu

Mina sena kvällar och sena mornar börjar bli en vana. Jag kommer känna mig så trött & sliten när skolan börjar då man måste gå upp vid 7-8 tiden, jag måste lägga mig lite tidigare och vakna tidigare. Jag ska försöka gå upp lite tidigare imorgon för jag tror att min mamma har planerat att åka iväg och handla, ska se med henne och då måste jag upp tidigt. Jag ska se om vi kanske kan framkalla och köpa ramar till mina bilder så att jag kan få upp dem på min vägg bredvid min andra tavla som börjar känna sig lite ensam (a) Har äntligen valt ut 4st av mina bilder, jag är inte helt säker på att alla kommer matcha med varandra, men jag framkallar dem och ser sen hur det ser ut. Annars får några hänga någon annanstans, men jag måste ha tavlor mitt rum skriker efter det.

Juste jag gjorde om lite i bloggen, men det är inte tillfälligt. Ska göra om det så snart som möjligt :) Nu ska jag i alla fall sova för jag är döö trött. Godnatt!

you just gotta love him, I mean look at his body!
image1725

Jag har lämnat det bakom mig

Har funderat en hel del nu efter att jag fyllde i den där listan. Det är så mycket mer år 2007 som jag vill lämna bakom mig och bara välkomna morgondagen och min framtid. Jag vet att mitt år inte började så bra, men ångrar jag att det ens hände? Absolut inte! Även fast jag kände mig svag och hjälplös ett tag så kan jag inte sluta tänka på att det hela gjorde mig så mycket starkare. Det är lite av en kliché att säga att man blir starkare av sina misstag, men jag blev det. Jag lärde mig att inte blunda för det jag inte vill se när det står precis framför mig, att inte göra ett stort misstag bara för att man vill inte vill känna sig ensam.

Faktum är att jag inte är ensam, jag har precis det jag behöver, ett par jätte bra vänner som alltid är redo att ställa sig vid min sida och säga "allt kommer att bli bra" och faktiskt mena det.När man har sitt största leende på och skrattar spontant åt kompisens skämt så finns det alltid någon som ser bakom leendet, ser att någonting är fel. Jag är inte ensam, för jag har mina vänner. Jag har inte alltid varit den bästa tillbaka, men helt ärligt vad skulle jag göra utan dem?

Man märker skillnaden när någon säger "mår du bra?" för att man ser ledsen ut eller någon som kommer fram och kramar dig för dem vet redan att allt inte är bra. Det finns dem som bara gör saker för att verka snäll och sen finns det dem som gör saker och faktiskt menar det. Faktiskt så är jag ganska trött på alla falska leenden när personen egentligen går till kompisen nästa minut och berätta precis allt dåligt han/hon vet om dig. Jag är trött på hur alla har blivit, ett falskt samhälle där alla låstas vara din kompis men egentligen inte gillar dig alls.

Jag har funderat riktigt noga och det här året behöver jag inte dem vännerna som bara låtsas och jag behöver verkligen inte dem som bara ser på dig som ett objekt. Jag behöver någon som ser under allting och verkligen bryr sig. Jag ska visa alla den riktiga jennifer så 'take it or leave it' för gillar ni mig inte som jag är så behöver jag inte er heller.

År 2007

Tog denna lista ifrån rosetty's blogg och tänkte att det kanske var en bra riktig avslutning av år 07 här i bloggen, nu börjar år 2008 och jag lämnar mycket av 07 bakom mig och välkomnar imorgon :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja självklart jag upplever nya saker nästan varje dag.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Tror inte ens att jag hade några.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, som tur var :)

5. Vilka länder besökte du?
Malta och England

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Ja faktiskt, men jag borde inte. Left it all behind

7. Vilket/a datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Några speciella händelser och 16 jun-07 jul, malta <3

8. Vad var din största framgång 2007?
Mina betyg och min skolgång.

9. Största misstaget?
Att blunda för det jag inte velat se, trots alla andra såg det.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk är man väl alltid någongång, men inte allvarligt

11. Bästa köpet?
Min parfym 100spänn billigare än hemma.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Sparade mycket hela vårterminen faktiskt, men annars kläder osv

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina vänner får alltid mig att le.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Markoolio - ingen sommar utan reggea <3 vad jag kmr på för tillfället

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och, kanske av fel anledningar.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Stöttat mina vänner, tagit vara på sista året med klassen.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Kastat bort energi på onödig smörja!

18. Hur tillbringade du julen?
Med familj & släkt :)

19. Blev du kär i år?
Nej.

20. Favoritprogram på TV?
ANTM, Sex and the city(har bringat både ont och gott haha)

21. Bästa boken du läste i år?
Läser inte så mycket böcker.

22. Största musikaliska upptäckten?
Min sång :)

23. Något du önskade dig och fick?
sånglektioner och en underbar sommar :)

24. Något du önskade dig men inte fick?
En kille som kan behandla mig som en vanlig människa och bara ha en vanlig konversation.

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Var tillsammans med släkt&familj, på kvällen äggade hus med vänner :D

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Även fast året hade sina nergångar så skulle jag inte vilja ändra en ända sak.

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Inte riktigt mig själv faktiskt :/

28. Vad fick dig att må bra?
Mina underbara vänner.

29. Vilken kändis var du mest sugen på?
ZAC EFRON!

30. Vem saknade du?
Någon att sakna, någon att hålla om, någon att bry sig om ..


Dag ut och dag in

Hejdär!

Kan dagarna gå segare? Man vaknar runt tolv, går upp, äter frukost, tittar lite på tv and then what? Jag kommer spricka snart, jag har absolut ingenting att göra och att snön vräker ner gör det inte bättre precis. Den här sista helgen måste jag göra någonting roligt i alla fall :) Sen på Lördag kommer amanda hem och bara det är ju roligt :D Ska bli kul att ge henne hennes presenter. Jag drömde att hon hade kommit hem och att jag gav dem till henne men hon gillade dem inte, får hoppas på att det inte händer.

Så alltså det ända vettiga jag har gjort idag är läst, har läst ynka 50sidor och måste läsa ännu mer snart. Jag funderar lite på det här med bloggen och om jag ska vara ärlig så har jag tröttnat lite, känner ingen lust längre att blogga. Den där lusten att tycka att det var roligt att skriva flera inlägg om dagen är inte densamma. Så vad ska jag göra? Får se.. Ha en fortsatt trevlig kväll.


Onsdag 2 jan

Så, nu har jag precis fönat håret, klätt på mig och druckit min frukost en egengjord blåbärs milkshake något av det godaste :) Jag ska åka till skärholmen idag med sara, vi orkade inte åka in till city. Jag måste ha lite nya kläder, så ska se om jag hittar någonting. Just nu är jag så himla sugen på focaccia muums, ska se om vi kanske kan äta i metronova :)

Nu när mitt busskort har gått ut så måste jag köpa remsa och eftersom att mami inte svarar i mobilen så får jag väl betala den själv, usch hatar remsa. Nu är det bara 2 dagar till amanda kommer hem :D YEAY! Snacka om att jag måste skynda på med hennes present :| Känner mig lite stressad.

Jag ska borsta tänderna och allt därtill som behövs, ha en bra dag!


Tävling

Godmorgon!

Klickade in på en sida som heter JOLICIOUS och det är en söt tjej som har en tävling där man kan vinna presentkort på kicks och en hemlighet :) Om du också vill vara med och tävla
klicka här! Du hinner för tävlingen slutar inte förrens klockan 20.00 idag.

Nu är det meningen att jag ska skriva varför jag tycker att jag ska vinna. Jag vet att det är ganska många med som tävlar men min anledning är nog för att det kan vara kul att vinna någonting, jag har aldrig varit med i liknande tävling, men oftast så vinner jag inte. Jag tycker att det är väldigt roligt att någon tar ett initiativ och skapar en tävling :) Någon annan anledning kan väl vara för att jag behöver pengarna speciellt på kicks, vi tjejer är ju lite beroende av smink vissa av oss och det är alltid någonting man behöver. Jag tycker jag att det är roligt att vinna även om det är en liten sak :) Jag tycker om att få saker lika mycket som att ge så ngn gång ska jag också ha en tävling precis som du, så jag får bara hoppas på det bästa :)

Happy new year!

GOTT NYTT ÅR!!

Jag hoppas att ni hade en trevlig kväll igår för det hade jag i alla fall. Den var ganska tråkig i början men blev roligare för jag var nämligen hemma hos sara & vi träffade bella en snabbis också. Tänkte ha en kort sammanfattning av mitt 2007!

Det här året har det hänt många nya saker som man har prövat på, speciellt på våren. Vårterminen av det här året var ganska känsloladdat för mig och jag hade inte precis min bästa period då, men jag blev starkare och växte så mycket. Av sina mistag tar man lärdom och bygger upp sig själv och blir starkare. Vårterminen var tuff både fysiskt och psykiskt. Min sommar var den bästa hittils och fick spendera 3 veckor av den med min bästa kompis utomlands i Malta. Det var en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. Höstterminen har inte varit så speciell, en ny årskurs, ett steg uppåt. Nian. Jag har kämpat med mina betyg och plugget, då jag har haft mina bra momets och mina dåliga. Annars har höstterminen varit fylld med skratt, gråt, vänner och familj. Det här året har definitivt varit ett år att minnas även fast det inte började så bra.

Det kommande året ska jag kämpa gärnet för mina betyg, speciellt vårterminen då alla nationella prov är. En veckas semester kommer jag att ha då hela familj med vänner åker iväg till egypten. Jag ska hålla ögonen öppna för det jag inte vill ska hända och jag ska vara extra varsam när det gäller boys. Det här året ska jag även ha extra mycket skratt, gråt och glädje med mina vänner. Gott nytt år på er & jag hoppas att 08 kommer bli bäst för er alla :)