Min nya blogg!

http://metrobloggen.se/livetenligtjennifer

Tisdag 25e mars

Nu har min tid här på bloggse kommit till sitt slut.

Nej jag skojar bara, men jag kommer att byta från blogg.se till metrobloggen. Detta pågrund av att bloggse har blivit så segt och jag är bara trött på den. Även fast jag är van med stilmallarna och hur allting fungerar så har jag bestämt mig, jag behöver någonting nytt. Så ni behöver inte oroa er för att jag ska försvinna för jag kommer att finnas fast med en annan adress bara. Jag kommer att lägga upp min nya adress i ett annat inlägg. Ha en bra dag!

Måndag 24e Mars

Usch nu sitter jag här och fryser, det är så himla kallt! Jag ska börja gå till bussen om 20 minuter där jag möter amanda sedan ska vi åka och äta.  Jag ska gå och se om jag kan äta lite efterrätt innan jag går, bara lite glass. Annars har jag ingenting mer att skriva, ha en roolig kväll!

Måndag 24e Mars

Nej jag börjar faktiskt att tröttna på blogg.se och att det alltid ska vara så segt att komma in, men det är väl inte såimage1995 konstigt med tanken på hur många som har skaffat blogg den senaste tiden. Det var inte alls lika många som hade det för ett år sedan och då var allting snabb fungerande. Jag har funderat ett tag på att lägga ner min blogg men det behövs mer tänketid angående det, jag vet att det skulle känna konstigt eftersom att jag har haft bloggen så länge och är så van att sitta här och skriva av mig om vad jag tänker och vad som händer.

Jag åt precis lite Carte D'Or glass med cappucino smak och det var faktiskt ganska gott. Min mormor och morfar kommer hit om en halvtimme och så ska vi äta Paella, muumms! Fast jag ska bara äta lite för sedan ska jag och amanda åka iväg och äta, hade vi tänkt, för vi har ändå ingenting att göra. Annars händer väl ingenting speciellt idag/ikväll. Jag satt och tittade på filmen 1939, ganska intressant film, och jag ska nog fortsätta att titta på den nu.

Ha en trevlig kväll och kom ihåg att njuta av lovet medans det är här.

Måndag 24e mars

Jag måste säga att jag blir trött på det här vädret. Det är april snart och det ska vara varmt ute då. Jag hoppas bara att sommaren blir varm. Igår var jag hemma hos Isabella med amanda och vi tittade på film och så. Annars så hände det inte så mycket. Jag och amanda tänkte åka till stan imorgon men det hinner vi inte så vi får göra det på Onsdag eller så. Jag skulle behöva köpa ett skärp, ett ganska brett skärp för jag har spanat runt gansa mycket på skärp och det blir nog ett brunt. Annars så måste jag köpa några nya tröjor och smink(om jag orkar) Det kanske blir så att jag struntar i att köpa smink, trots att jag är i stoort behov av nytt. Jag kanske hittar något billigt som har nedsatt pris annars struntar jag i det. Så jag ska försöka hitta lite saker hoppas jag på.

Imorgon ska jag och amanda ner till centrum och sola lite tror jag. Det var väl ca 2 veckor sedan för mig. Sedan ska jag träffa tjejerna hemma hos någon. Ikväll kommer min mormo och morfar hit och ska äta middag så jag ska bara ta det lugnt med familjen. Ha en trevlig kväll!

Becky Tatlor - It is you (I have loved)

En jätte fin låt. Trevlig video också ^^



Tjejsnack v.12

Veckans ämne är motion.

Gillar du motion? Om inte, varför inte?
Ja visst gör jag det.

Motionerar du/vill du motionera regelbundet, hur ofta?
Nej fast jag borde, jag ska börja mer när det blir varmare.

Hur långa är/vill du ha motionspassen?
Oj det spelar ingen roll

Vilken typ av motion gillar du/ägnar dig åt?
promenera när det är soligt, träningscykel, simma, dvd.

Motionerar du helst ensam, i sällskap med någon eller i större grupp?

Det är trevlig med folk beroende på vad man ägnar sig åt

No need to rush

To take one step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly, or falling in love
It's gonna happen when it's supposed to happen
And we find the reasons why
One step at a time

Låt det ta sin tid så händer det när det är meningen att det ska hända! Du behöver inte stressa över någonting, livet leker när man är singel! Ibland är det faktiskt ganska roligt att vara singel medans en kompisar är upptagna, för egentligen så kan jag göra nästan vad jag vill medans de har sina killar där hemma. I'm free like a bird! :)

Lördag 22a mars

Jag har ingenting speciellt att berätta om helgen, jag har ätit mycket mycket godis, varit med lite släkt och bara tagit det lugnt. Ikväll ska min pappa titta på någon världelös film som jag inte orkar titta på så jag sätter mig väl i mitt rum eller vid den andra tvn och tittar på någon film. Vi hyrde trots allt 5st. filmer igår. Annars den här veckan så ska jag handla lite nya kläder, umgås med vännerna och självklart festa lite :)

Jag hoppas att ni har en trevlig kväll, jag orkar inte skriva någonting mer just nu! Ha det bra.


Fredag 21a mars

Jag orkade aldrig se klart den 3 timmars långa filmen igår så jag somnade. Filmen heter 1939 och handlar omimage1994 andra världskriget och hur det var i sverige då. Jag fick låna filmen av min sånlärare som tyckte att jag kunde titta på den, min nästa sång är nämligen med i den filmen Min familj som tittade på den sa att den faktiskt var riktigt bra när man väl kom in i den. Jag tar och tittar på den någon gång på dagen istället när jag inte är trött. Jag ska snart äta lunch och sedan åker jag och min familj iväg till landets ödsliga sida, alltså till min morbror. Jag vet inte varför vi ska åka dit eller varför jag måste följa med *suck* men det blir väl helt okej. Jag och min syrra tänkte hyra några tecknade filmer för jag känner nämligen en stoor lust att se lejon kungen, hur töntigt det än låter. Den ger mig minnen tillbaka från då när man var barn och ni måste erkänna att det är en bra film :) Så vi sover över där med tanken på att det är cirka 20 mil dit. Så kommer jag hem imorgon igen.

Jag hoppas att ni har en trevlig påskhelg och ät mycket godis och mys :) Ha det bra!






Fredag 21a mars

Godmorgon! Jag vaknade väldigt tidigt imorse. Jag ska gå och äta frukost nu men jag tänkte bara lägga in lite bilder på kläder som jag såg på ginatricots hemsida, det var ett tag sen jag köpte någonting där men det fanns några söta kläder där! Blev lite kär i den röda körsbärs t-shirten (a) Jag vill verkligen köpa nya kläder men jag har inte sådär jätte mycket pengar, så jag känner mig lite begränsad. Jag har i alla fall så att det räcker den här månaden men då har jag inga pengar som jag kan spara. Det kanske får bli nästa månad då. Vi får se, jag åker väl iväg till stan någon dag nästa vecka, ska se om kanske amanda vill följa med mig :) Nu måste jag få i mig lite frukost. Ha en bra långfredag!




UPDATE; Gillade mottot på den rosa tröjan; Live for the future and not for the past(eller nått sånt)

Torsdag 20e mars

Jag känner att påsken börjar närma sig och det är super härligt! Jag tror att jag ska städa undan lite i mitt rum idag och göra det fint. Jag köpte gula tulpaner till  mitt rum :) Lovely! Sen såg jag att mitt godis från gratisgodis kommer att skickas hem till mig närsomhelst, det är nämligen packeterad och fixat.[LÄNK TILL HEMSIDAN] På tal om godis så ser jag när jag kommer hem att mamma har köpt världens största påskägg som hon fyllde med godis, både botten och lock. Detta är då till hela familjen men ändå :) Jag älskar påsken!

Nu tänkte jag städa mitt rum så att det blir påskfint där inne. Ha en bra dag! Glöm inte bort att ha en jätte roligt lov :)

PÅÅSK SNART!


Torsdag 20e mars

image1986

Onsdag 19e Mars

Just nu sitter jag och dricker varmt vatten med honug i bara för att värma upp mina stämband och min hals lite. Den kände sig lite krasslig, men jag är inte sjuk. Jag ska springa till  bussen om dryga 20 minuter, min sånglärare smsade om att det blev en timme tidigare, men det är bara bra för då hinner jag plugga mer. Fast jag hinner dock inte äta någon middag. Annars har dagen varit bra, kom igång lite med en fysik fördjupning men den startade ganska simpelt så jag ska göra den lite mer komplicerat och ja bättre. Jag gör det på påsklovet eller något. Annars så måste jag skriva klart mitt So arbete.

Nu måste jag sjunga innan jag ska till bussen. Ha en bra dag, imorgon är det en dag sedan är det looov!


Onsdag 19:e Mars

Dags att gå till skolan snart för att ännu en dag plugga hårt och kämpa på. Jag känner på mig att franska lektionen kommer att bli ganska flummig med tanken på att våran lärare inte kommer att vara där. Men endå så behöver vi få ganska mycket gjort för att vi har ett stort projekt, jag vill ha bra på det här. Sedan ska man hem och få i sig mat, sedan iväg till sången tidigare än vanligt. När jag kommer hem därifrån så måste jag plugga, plugga, plugga och sedan blir det väl till att titta på top model. Låter det roligt? Jag ska i alla fall försöka att ta dagen med ett leende.

Blogg paus!

Jag pressar mig själv för hårt på alting, men ändå så händer det ingenting. Jag har för höga förhoppningar på mig själv, hur jag ska vara. När jag sedan inser sanningen så blir jag besviken. Det är bara två dagar kvar och de kommer nog bli ganska lugna, sen kommer jag få vila upp mig lite iafl. Jag tror att jag kommer att ta en lugn helg, jag tror att jag behöver det.

Jag behöver nog en liten paus härifrån!

image1977

Tisdag 18:e Mars

image1976

Tittade igenom lite bilder och hittade den här på mig och min tvillingsyster, hihi gulligt :)

Vad tror ni om detta väder?

image1975

Tisdag 18:e Mars

Jag fick somsagt mycket gjort i skolan idag. I alla fall angående Teknik projektet. Idag måste jag skriva ett So arbete och behöver hjälp ifrån min pappa, så jag börjar med det när han kommer hem. Jag har inga speciella planer för helgen, det blir nog ingenting speciellt. Jag och min syrra ville hyra några filmer i helgen så det kanske vi gör(a) Mina vänner ska gå på The wave på lördagen men jag behöver spara mina pengar och inte slösa det på sådant onödigt, dessutom så har jag ingen lust heller. Det var roligt förra gången vi var där men det känns lite uttjatat, även fast jag bara har varit på 3 liknande events under hela mitt liv. Jaja, det blir nog skönt att bara vara hemma tror jag :)

image1974


Idag är det Gossip girl men jag hinner nog inte titta på det med tanken på att jag måste göra SOn och det är väldigt mycket viktigare än gossip girl, jag missade det förra veckan också. Annars så är det house idag klockan 21.00, om jag hinner så tittar jag på det :) Nu ska jag sätta mig vid tvn ett tag och bara ta det lugnt!

Tisdag 18:e Mars

Sitter i skolan, inne i biblioteket, med sara. Vi har suttit här i ca 2 timmar kanske? Jag tror att vi slutar snart. Jag har kommit igång ganska mycket med mitt teknik arbete fast det ska vara inne om ca 3 veckor. Men det är bra för vi har inte så många lektioner, bara 1 i veckan. Det betyder att vi nu endast har 2 eller 3 lektioner kvar. Då måste anna-lena under en lektion läsa igenom och ge mig feedback, disskutera förbränningsmotorn lite med mig osv osv. Så det blir inte så stressigt sedan efter lovet :) Nu är det bara imorgon och på torsdag kvar sedan har vi lov, det ska bli jätte roligt.

Jag tror att vi ska börja gå tillbaka till Modulen och se när vi slutar. Ni får ha en fortsatt trevlig dag, jag måste plugga jätte mycket ikväll. Förresten så gick Matte provet bra, är lite besviken att det inte kom fler ekvationer och mindre grafer bara.

Tisdag 18:e Mars

image1973
Jag och amanda älskling för ett tag sedan.

Tisdag 18:e Mars

Idag är det matte prov dags, jag hoppas att alla gör sitt allra bästa och blir nöjda med provet.(då menar jag de som går i min klass alltså dvs. mina kompisar) Jag känner mig jätte slapp idag och orkar inte vara så "fin". Så helt ärligt så sitter jag och har på mig en stooor mysig tröja och orkar inte alls byta. Mitt humör är bra idag, känner att jag kanske behöver prata med någon(en speciellt person) idag. Det finns någon som kanske tror att mitt förra inlägg var menat till henne men jag ville bara få sagt att det hade ingenting med dig att göra, jag läste runt i lite bloggar och såg ämnet och ville skriva om det och jag har ingenting emot honom. Jag älskar dig bästevän <3 Du vet vem du är!

Jag sitter och lyssnar på radion och ja gör ingenting. Jag har jätte tråkigt, ska gå till skolan om en timme och har varit uppe sedan sju. Har hunnit plugga lite matte, det blev inte så mycket eftersom att  det känns som allting sitter i mitt huvud men jag kommer säkert glömma någonting när jag väl sitter där och skriver provet. Därför vill jag påminna mig själv att inte ge upp, för jag ger ibland upp för snabbt på tal på matte prov. Jag ska gå och göra någonting vettigt, vad nu det är, ni får ha en bra dag! Bara 3 dagar kvar sedan är det lov.


Måndag 17:e Mars

Tycker ni att det är viktigt att pojkvän och bästa vän fungerar ihop? Själv tycker jag att det är mycket viktigt, för det fungerar inte riktigt annars. Om din pojkvän och vän inte kommer överrens så fungerar det inte i längden. Men jag tycker att om man är kompisen så ska man i alla fall försöka för sin kompis skull. Man borde försöka att lösa det mellan pojkvännen och en själv. Sedan om han beter sig jätte illa och du har försökt så går det inte tror jag. Det blir i alla fall jobbigt i längden som jag sa. Men man ska i alla fall försöka för då vet kompisen i alla fall att du har försökt att komma överrens, så om både killen och kompisen försöker att komma överrens, även om de inte är bästa kompisar, så borde det fungera.

Att bästa kompisen ska gilla ens pojkvän är väldigt viktigt! :) Eller vad tycker du?

Måndag 17:e Mars

Oj oj oj, jag och sara har pluggat matte via telefon i mer än 2timmar, hög telefonräkning där eller vad? ;d Aja det känns ganska bra nu i alla fall. Jag trodde att jag skulle hinna göra någon So idag men det hinner jag inte, jag måste sätta mig ned och prata om förintelsen med min pappa så att allting klarnar i mitt huvud. Jag vet att han är väldigt intresserad angående det här så det blir bra :) Då får jag göra allting klart imorgon och sedan få feedback på tisdag för att sedan göra den bättre på onsdagen(om jag hinner) Det blir mycket plugg de här sista dagarna. Jag ska försöka att börja med min teknik uppsats på torsdag kanske, annars måste jag göra den under lovet.

Imorgon börjar vi halv elva för att vi har ingen franska, så jag får väl upp runt sju halv åtta som imorse, tittar på the voice och hinner då även plugga lite matte inför provet imorgon. Tio över tio går jag till skolan för att direkt ha Matte prov, sedan är det bara två lektioner sen slutar vi. Skönt! Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, kanske lyxar till det lite och tittar på 100höjdare som börjar idag(med lyxar till det menar jag att det börjar 21.55 och då brukar jag vanligtvis gå och lägga mig). haha! Går det någonting annat bra på tv ikväll?

Måndag 17:e Mars

Jag kom hem runt fem idag. Vi var i skolan ca en och en halv timme och då pluggade jag bara matte. Sedan åkte vi iväg till vin & sprit muséet där vi fick se en film om att köra bil onykter. Sedan blev vi indelade i grupper och skulle spela pjäser men det var bara vi där, det var riktigt coolt för dem hade gjort det så verkligt. Sedan gjorde vi några andra övningar och hade lite disskutioner. Sedan var dagen slut.

När jag gick hem snöade det jätte mycket och nu är det vitt på maken. Jag måste plugga en hel del idag så bloggandet kommer inte vara så mycket. Ha en bra kväll!

Måndag 17:e Mars

Jag kom hem runt fem idag. Vi var i skolan ca en och en halv timme och då pluggade jag bara matte. Sedan åkte vi iväg till vin & sprit muséet där vi fick se en film om att köra bil onykter. Sedan blev vi indelade i grupper och skulle spela pjäser men det var bara vi där, det var riktigt coolt för dem hade gjort det så verkligt. Sedan gjorde vi några andra övningar och hade lite disskutioner. Sedan var dagen slut.

När jag gick hem snöade det jätte mycket och nu är det vitt på maken. Jag måste plugga en hel del idag så bloggandet kommer inte vara så mycket. Ha en bra kväll!

Måndag 17:e Mars

Jag antar att dagen kommer att bli ganska lång, vi kommer vara hemma runt fyra. Vi går av vid flemmingsberg och tar sedan 713 till skolan, då får man ju hoppa av vart man vill därimellan och självklart går jag då av vid huddinge sjukhus eftersom att det är närmast att gå. Vi brukar alltid åka från tullinge stn annars, konstigt. Jag ska packa ned saker i min väska och så, ska gå till skolan tjugo i tio. Idag ska jag pumpa mobilen med musik, fyllde ju på den ganska mycket igår så jag måste börja lyssna på lite musik idag :) Jag ska försöka att ladda ned lite idag också om jag hittar tiden. HA EN BRA DAG! Det är väl ingenting fel på Måndagar? haha.

Michael jackson feat. Will I Am - The girl is mine
grym låt!

Måndag 17:e Mars

Gooooodmorgon! Ja, som sagt så har jag varit uppe sedan sju och om jag ska vara ärlig så vaknade jag flera ggr innan det och försökte somna om och bara väntade på att klockan skulle bli sju. Jag ska i alla fall gå till skolan om ca en timme. Jag ska sätta mig vid tvn nu tror jag. Jag hoppas att ni får en trevlig måndag, endast fyra dagar sedan är det lov. Håll ut! :)


Hon var fan bäst! Hennes låt berör så jävla mycket och hon förmedlar låten så bra! Man ryser ju när hon sjunger, hon var folkets favorit.

Söndag 16:e Mars

Hejhej, jo det var så att jag nyss hade gjort en sång video men jag skiter i att lägga upp den här, jag har gjort så jätte många men jag lägger aldrig upp dem i bloggen. Vem vet jag kanske gör det sen? Får se om jag gör någon ny.

Imorgon börjar vi klockan tio men jag tänkte gå upp runt sju. Nu kanske ni tycker att jag är hel galen men jag har faktiskt inga problem med att komma upp så tidigt och jag vill inte missa att titta på the voice då charlotte perelli och danny är med. Jag ska inte börja fixa mig direkt utan jag sitter nog bara och tar det lugnt framför tvn :) Det blir skönt! Jag och elin måste titta över låten som vi ska sjunga på middagen lite, det är ju ganska långt kvar med vi ska kolla på texten och så. Jag vill att det ska bli riktigt bra den här gången, det är trots allt för föräldrar. Jag vill inte att det ska bli som på julavslutningen, usch det var inte bra. Vi hade övat typ 2ggr samma dag som vi skulle uppträda. Det var ett litet fiasko. Oj är klockan redan tio? Det kändes som att jag nyss kollade på klockan och den var åtta? Då ska jag väl börja dra mig mot sängen då, sheba ligger somvanligt och slappar på mitt täcke, jaja!

Vi får se om jag bloggar någonting imorgon bitti, jag kommer i alla fall att ha tiden ;)

Söndag 16:e Mars

Sitter just nu och lyssnar på lite musik, har precis tittat på La ink. Imorgon är det Måndag och det är endast 4 dagar sedan är det påsklov, hur är det möjligt? Det har gått jätte snabbt och helt ärligt så känner mig inte sådär skoltrött och längtar efter lovet. Fast det ska bli mys med påsk. Jag måste dock plugga en del under lovet. Imorgon ska vi till vin och sprit museét och se en pjäs och sånt. Det blir nog roligt. Så vi har sovmorgon till 10 imorgon och även på tisdag, tack vara franskan för läraren ska till australien.

image1972
sara älskling <3

Det är inte långt kvar tills barnbidraget kommer, det kommer lite tidigare den här månaden eller är jag helt ute och cyklar? Mina föräldrar pratade i alla fall om att lönen kom tidigare. Jag måste inskaffa lite nytt smink och endast det som är mest nödvändigt, vilket är foundation och mascara. Jag har nästan så att jag klara mig ändå. Sen måste jag börja spara lite pengar. Jag funderar på om jag ska plugga lite nu eller om jag struntar i det? Jag tror nog att det blir så att jag hoppar över det. Så nu ska jag bara ta det lugnt, ni får ha en trevlig söndag kväll. Passa på att mysa :)

Förslag på bra musik?

När jag ändå håller på och laddar ner massa musik, kom med förslag på bra låtar!

Söndag 16:e Mars

Så nu har jag pluggat en del matte, jag pluggade inte så mycket men jag är ändå långt fram. Jag är på näst sista uppslaget av röd kurs och jag fattar inte riktigt så jag ska fråga matteläraren imorgon. Jag vill verkligen ha bra på det här provet! Med tanken på att mitt förra matte prov var verkligen dåligt. Jag har laddat ner massa musik till min mobil och till min syrra. Nu kom pappa också och bad mig om att skriva ut någonting till etiketter. Blir jag nånsin klar här? haha, jaja. Jag har laddat ned ltie michael jacksson låtar, hans nya som han har gjort tillsammans med några andra artister t.ex. WIll i am, fergie, akon osv. Det behövs lite ny musik till mobilen, just nu har jag väl 70 eller något.

Ikväll ska jag plugga lite mer, sen har jag ingenting annat planerat. Någonting bra på tv ikväll? Ni får ha det så bra i alla fall, jag måste fortsätta med musiken!

Söndag 16:e Mars

Solen skiner ute och det är Söndag :) När jag har skrivit klart det här inlägget så ska jag sätta mig och plugga matte, har prov på tisdag. Igår klippte jag håret, inte hos en frisör utan själv. Det är inte nödvändigt att betala 300kr för att bara klippa topparna lite. Jag klippte ca 5cm av mitt hår och av den anledningen att mitt hår var jäätte tunt dem 5 centimetrarna och nu är mitt hår jämnt i topparna. Sen det att håret växer snabbare för att man klipper det ofta, är det ens någon som tror på det? Om någon nu tror på det så kan ni berätta för mig vilken samband det finns med dina toppar som du klipper och din hårbotten där håret växer ifrån? Det känns för mig som en myt ;)


Före och efter

Jag har precis duschat men ni kan få se bilder på håret här ovan. Mitt hår känns mycket bättre nu :) Nej nu borde jag sätta mig och plugga matte, ni får ha en bra dag!

Lördag 15:e Mars

Självklart så segar bloggen denna dag. Melodifestiveln är nu slut och vare någon annan än jag som älskade björn gustafssons slutnummer? haha ja honom måste vi få se mer av. Det kändes lite sådär uppgjort att charlotte perrelli vann, men jag brydde mig inte så mycket. Hela dagen har varit seg, hm.. kan det bero på gårkvällens stoj? Ja mer än så säger jag inte, det enda jag har ätit idag är en fjärde del av en hamburgare. Har inte kunnat äta någonting annat. Imorgon ska jag plugga matte och lite annat, får se hur det blir. Kanske bakar en tårta med mamma också, mina mor & far föräldrar kommer över för att fira min pappas födelsedag som var i tisdags.

image1966
sööötnosen, du är någonting speciellt kissemisse

Ha en trevlig helg! Nu besöker jag sängen, ser visst ut som om missen hann före mig ;)

Lördag 15:e Mars

Bella gick precis och jag gör ingenting speciellt. Jag har än så länge inte ätit någon frukost. Mamma&Pappa är på kryssning och kommer hem senare, kanske 2-3 timmar. Fick pengar till att köpa någon middag och det blir väl kebab eller någonting uppe vid huddinge sjukhus. Jag vet inte vad jag ska göra nu för att fördriva tiden. Ikväll blir det till att bara ta det lugnt med familjen, titta på melodifestivalen eller någonting. Jag var med tjejerna igår(sara, amanda, isabella) och vi hade jätte roligt :) Jag skulle träffat mina gamla kompisar idag men efter gårkvällen så orkade jag inte, vi får ta det nästa helg istället!

image1965
jätte gammal bild på mig, två år sen kanske.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Christina Aguilera - I'm Ok



Texten är hur fin som helst, låten handlar om hennes familj. Hennes pappa slår hennes mamma osv. Ja ni kan ju lyssna, texten hittar du
här!

Torsdag 13:e Mars

Jag har brainstormat lite med elin via msn om vilken låt vi ska sjunga på föräldrarmiddagen, slutligen kom vi fram till I'm ok med Christina aguilera. Jag har hunnit plugga jätte lite om jag ska vara ärlig, jag tänkte sätta mig i köket nu. Jag har planerat inför imorgon och pratat med elin så pluggat försvann lite där. Jag tänkte lägga in veckans tjejsnack frågor också, det blev aldrig några förra veckan heller så det blir två den här gången [LÄNK]

Vecka 10/08
Resor Ämnet kommer från Linda Strömbladh
  • Vilka länder har du varit i?
  • Kanarioöarna, grekland, thailand, england, finland, danmark, egypten.
  • Vilken är favoritresan? Varför?
  • Thailand helt klart, så underbart vackert trevlig folk och billigt :)
  • Vad vill du ha ut av din resa? Sola, upptäcka, äventyr?
  • Självklart sol men även att se nya saker och lite shopping.
  • Vad blir nästa resa? (Behöver inte vara semester, utan var du ska över huvud taget.)
  • 3 veckor i thailand med familjen över jul.
  • Vad vore den absoluta drömresan?
  • Oj den var svår..

Vecka 11/08
Våren

  • Vad är ett riktigt bra vårtecken?
  • När man går ut och känner hur solen riktigt värmer, eller när man ser att blommor börjar komma.
  • Känner du av våren på något speciellt sätt, hur?
  •  Ibland när det är riktigt soligt och såg några tussilago häromdan
  • Har du sett någon vårblomma än, vilken?
  • Ja tussilago! :)
  • Vad är det sämsta med våren?
  • Det finns inget.
  • Vad är det bästa med våren?
  • naturen är fin, det blir snart sommar och självklart påsken!!

Nu måste jag sätta mig och plugga, ska även ta någonting att äta. Trevlig kväll på er!


Torsdag 13:e Mars

Oj vilken dag! Jag har varit på bra humör hela dagen, men det är ju värt det :) Livet leker, man ska vara gla'. Jag har lyssnat på min låt hela dagen och bara övat in den i mitt huvud. Lägger upp videon på låten, den är sjukt fin! Den kanske inte riktigt är de flesta ungdomars typ av låtar men låten är bara så fin texten, musik ja allt. Efter lunchen åkte jag, amanda och isabella in till city och skulle plugga. Det blev Sandy's uppe på drottninggatan och jag måste säga att jag fick väldigt mycket gjort, för min del blev det bara chai the till det, det var mycket mysigt men vädret vad kasst. Vi satt där till kanske halv fyra. Jag har skrivit ca 10 sidor anteckningar om andra världskriget så jag måste lära in mig det.

Jag måste bara säga att jag är jätte glad just nu :) Är på bra humör. Jag har inte väärldens bästa självförtroende vad det gäller min sång men min sånglärare berömmer mig heela tiden och det gör mig jätte glad. Jag måste skaffa lite bättre självförtroende angående det ;d Jag känner att jag vill sjunga läänge det är jätte roligt och jag trivs verkligen med det, ni kan aldrig ana hur nervös jag var allra första gången jag kom till min sånglärare. Efter några gånger släppte det bara, kanske beror på att hon är så jordnära och snäll? Nu måste jag i alla fall plugga om jag vill få bra på det här provet. Ha en fortsatt trevlig kväll!



Onsdag 12:e Mars

Så, kom hem för en timme sedan kanske. Jag fick skjuts av mamma hem eftersom att det regnade så och jag blev jäätte blöt. Det var skit kul på sången och vi gick mest igenom låten bit för bit med tanken på att den är väldigt olik hela tiden på verserna. Efter den här terminen så har jag ju gått på sången hos henne i ett år och jag känner verkligen att jag vill fortsätta längre :) Jag sitter och tittar på top model och reklamen är snart slut så jag ska tillbaka till tvn.

Ha en trevlig kväll!

Onsdag 12:e Mars

image1962
jätte gammal bild, kolla vad kort mitt hår är thihi

Nu far jag iväg till sången! Ha en trevlig kväll, skriver kanske när jag kommer tillbaka. Glöm inte att titta på Top model ikväll för er som är intresserade ;)


Onsdag 12:e Mars

Då har man fortfarande lika ont i kroppen, tänk att det kan vara så smärtfullt att bara ta av sig ett linne? Dagen har varit helt okej. engelska lektionen var helt lugn sen hade vi två timmar projekt där jag bara tog massa anteckningar inför provet sedan var det en ganska flummig franska lektion, seg projekt lektion och sedan idrott då vi hade bandy och mitt lag vann en gång och jag kämpade så himla hårt ;) Jag har tagit en lång dusch och ätit. Nu väntar jag bara på att mamma & pappa ska komma hem med tårta och sushi, min pappa fyller nämligen år idag, Vet inte hur mycket han fyller ;d Bryr mig faktiskt inte så mycket, vi har tjaffsat jätte mycket på sistonde och jag bara orkar inte med honom. Det sjuka är att han typ tycker att det är roligt att göra min irreterad. ååh!

Jaja, idag har jag sång och jag måste sjunga igenom min låt lite gaah det känns som att den är alldeles för ljus för mig. Kanske sänker den om det känns konstigt. Nej nu kommer nog föräldrarna mina snart! Ska föra över lite ny musik till mobilen :)


Onsdag 12:e Mars

Vilken var då den första känslan när man vaknar på morgonen? Jo det kändes som om någon hade huggt av mina armar, jag hade nämligen världens tränigsvärk och varför? Från idrotten såklart, vi hängde i ringar! Och tro mig när jag säger att en människa som inte tränar och har absolut inga arm muskler får största träningsvärken av det. Ännu en dag då jag kan sitta och ta det lugnt på morgonen. Ändå så gick jag inte upp så tidigt, halv åtta typ okej nej jag skojar bara, jag gick upp lite innan mitt alarm hade ringt. Men jag tvättade inte håret idag så därför gick det ännu snabbare. Jag har ändå satt upp håret och då är det vara bra om det inte är nytvättat.

Det blir en ganska lång dag i skolan idag, fast det brukar gå ganska snabbt. Jag har skrivit ned ganska mycket tankar om förintelsen men det är mest till min sammanfattning av arbetet eller mina tankar, vad man nu vill kalla det. Idag har vi många projekt lektioner på oss att arbeta så jag ska läsa, ta fakta och börja planera arbetet lite sådär. Jahapp! Vad ska jag nu göra i 25min? Får väl sätta mig vid tvn eller något. Ni får ha en jätte trevlig dag!

Bara för att jag har tråkigt..

Hej, jag heter Jennifer och jag tänkte berätta om min tråkiga kompis Sara
Jag tycker om henne bara för att hon är så skrämmande
Vi brukar gå ut på krogen och pilla varandra i stjärten
Hennes mamma tycker att jag är en het prick, och det är ju fräckt
En gång så var vi på kryssning och då kom en pedofil
och strippade åt oss, det tyckte Sara var jätte omoget
Nu ska jag och Sara gå och snatta
Hoppas att du har en lika nördig kompis som jag har!




Gör såhär:


Hej, jag heter 1.______ och jag tänkte berätta om min 2.________ kompis 3.________.
Jag tycker om henne bara för att hon är så 4._________.
Vi brukar gå ut 5.______ och 6.__________.
Hennes 7.______ tycker att jag är en 8._____ prick, och det är ju 9.__________.
En gång så var vi 10.________ och då kom 11._________
och 12.________ åt oss, det tyckte (Din kompis) var jätte 13.________.
Nu ska jag och (Din Kompis) gå och 14.________ ,
Hoppas att du har en lika 15._______ kompis som jag har!



1. Ditt namn.

2. Vad har du för färg på tröjan?
vit - knasiga
svart - tråkiga
rosa - bögiga
blå - störtsköna
grön - bästa
gul - fula
brun - bajsfixerade
röd - kärleksfulla
grå - överviktiga
turkos - skabbiga
annan - sinnesförvirrade
ingen tröja - flintskalliga

3. Din kompis namn.

4. Vilken månad är du född i?
Januari - känslokall
Februari - dryg
Mars - klockren
April - porrig
Maj - Omtänksam
Juni - poppig
Juli - rolig
Augusti - solbränd
September - deprimerad
Oktober - skrämmande
November - söt
December - tjock

5. Hur många piercingar har du?
0 - på krogen
1 - på långpromenader i skogen
2 - på helgerna
3 - på somrarna
4 - mitt i natten
5 eller fler - på torsdagar kl. 20.00

6. Vad har du för färg på strumporna?
blå - kissa
röd - lyssna på musik
gul - supa skallen av oss
vit - be till gud
svart - skära oss i armarna
grå - pilla varandra i stjärten
rosa - klämma finnar
brun - bajsa
grön - sälja oss
annan - vandalisera gravar
barfota - strippa

7. Favorit djur?
Katt - mamma
Hund - pappa
Groda - bror
ödla - Syster
Häst - husdjur
Fågel - kompisar
Ko - släktingar
Annat - idol

8. Favorit årstid?
Vinter - cool
Vår - härlig
Sommar - het
Höst - konstig

9. Vad har du för mobil märke?
Siemens - mindre bra
Sony Ericsson - fräckt
Samsung - ganska konstigt
Nokia - mysigt
LG - lugnt
Annat - lite dålig stil tycker jag

10. Vad har du för ögonfärg?
Blå - på kryssning
Grön - i skogen
Brun - på äventyr
Grå - ute i regnet
Blå/grön - på mallorca
Blå/grå - på festival
Annan - på en konsert

11. Vad har du för färg på dina underkläder?
Vit - en häst och ett handbollslag
Blå - en komet
Röd - min rektor
Svart - Paris Hilton
Rosa - en bäver
Brun - bajsmannen
Grön - Robin Hood
Annan/Utan - En pedofil

12. Hur gammal är du?
0-12 - lekte med barbie
13-15 - köpte ut cigg åt oss
16-18 - strippade
19-25 - dissade oss
26+ - körde förbi med permobilen

13. Vilken filmgenre gillar du bäst?
Komedi - roligt
Skräck/Thriller - obehagligt
Sci-fi - häftigt
Action - spännande
Drama - romantiskt
Äventyr - intressant
Tecknat - omoget

14. Hur många bilder har du på bilddagboken?
0-100 - snatta
101-300 - pilla på varandra
301-500 - spela TV-spel
501-700 - pussas
701-1000 - förstora brösten
1001-5000 - kasta muffins på uteliggare
5000+ - kissa på varandra

15. Vad är du på för humör just nu?
Glad - Underbar
Ledsen - konstig
Trött - tråkig
Överlycklig - nördig
Arg - rolig
Kissnödig - utflippad
Uttråkad - fläskig
Kåt - omogen
Annat - mobbad

Tisdag 11:e Mars

Så nu har jag pluggat, städat och påskpyntat jätte lite den här dagen. Jag fick en hel del plugg gjort i skolan så det blir kanske att jag stannar lite imorgon, trots att jag slutar fyra och har sång. Annars har jag skrivit ned tankar angående förintelsen/Auschwitz, det är för hemskt alltså och massa tankar for upp i mitt huvud så jag brainstormade lite bara.

Resten av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt, imorgon har jag sång som jag somvanligt inte orkar fast det blir alltid roligare när jag väl kommer dit. Min låt är vääldigt ljus och det kanske händer att vi sänker den lite.Ni får ha en trevlig kväll!

Tisdag 11:e Mars

Usch jag har ont i kroppen nu alltså, kanske för att jag verkligen anstängde mig på idrotten? Första gången på jätte länge faktiskt och jag är glad att även idrottsläraren märkte det. Jag siktar inte på högre än G i idrott, det är mitt enda G ämne och det spelar inte så stor roll för mig. Sedan så väljer man ju ändå bort ett ämne ;) Dagen har varit mycket bra. Jag stannade kvar efter skolan och arbetade i kanske 1 timme och 20min. Jag får inte lika mycket gjort när jag kommer hem så jag valde att få lite gjort i skolan bl.a. Matte och So. Jag fick min fördjupningsbok i Matten men det är inte riktigt samma saker som vi håller på med just nu. Vi göra algebra, ekvationer och funktioner, jag tycker att det är riktigt roligt faktiskt och jag ska plugga som bara den inför provet på tisdag.

Annars kommer väl veckan flyta på bra, jag måste bara påminna min själv varje dag att ta en sak i taget, det som är viktigast för stunden och sedan satsa allt på det. Jag har oturen att lyckas fördriva tiden och helt plötsligt så är terminen slut och betygen har inte höjts lika mycket som man vill.

När jag skulle gå hem från skolan så passade jag på att först städa mitt skåp, jag slängde jätte mycket skit och tog hem jäätte många papper det var bara massa gamla prov och inlämningar och vissa var faktiskt riktigt kul att se på. Jag ska försöka att börja lite med teknik arbetet och sedan öva lite historia. Ni får ha en fortsatt bra dag!


Måndag 10:e Mars

Nu har jag fått en del plugg gjort och det känns bra, utvecklingssamtalen gick bra och fort som vanligt. Det är inte så mycket att prata om, mina mål är ganska höga men jag ska försöka nå upp till dem. Det känns som att jag har kommit tillbaka på fokuseringen och koncentrationen nu. Jag känner mig peppad till att göra mitt bästa på de två arbeten som vi har och ett prov. Jag ska försöka peppa mina kompisar också så att de kommer på banan, det är inte det enklaste att plugga med kompisar som är skoltrötta och slappa. Morgondagen blir säkert en bra dag, hoppas jag :) Jag har väldigt stora förhoppningar på alla dagar just nu, det är väl bara bra? Att ta dagen med ett leende på läpparna. Vi har det inte så dåligt. Går i skolan 5 dagar i veckan och vi har nästan alltid lov. Skolan ger oss en stor möjlighet till att plugga till det som vi vill studera till och hjälper ibland till med privata saker.

Jag ska sätta mig och läsa lite information om Tvn och hur den fungerar och sedan lite om historia, 2:a världskriget. Jag gjorde precis klart min Engelska recenssion som jag har skjutit fram på länge. Nu är den klar och redo att lämnas in! Jag hoppas att ni har haft en bra start på veckan och att ni får en fortsatt trevlig dag & vecka :)


Måndag 10:e Mars

Nu har jag precis fått i mig frukost, blev ganska pigg av apelsinjuicen som jag precis drack :) Det är väldigt lugnt här hemma, resten av familjen har åkt iväg och det är bara jag kvar i huset. Jag ska nu ta och klä på mig, sen så är det ganska lång tid tills jag ska gå så det är skönt. Det känns som att det alltid är det för mig, men det bara bra. Det är skönt att jag är ganska morgonpigg för det betyder att jag inte alls har svårt att komma upp på morgonen.

image1961


Idag är det första dagen på nya veckan, för att få en lyckad vecka så se till att den startar bra :)

Söndag 9:e Mars

Den här  helgen har varit ganska behövd tror jag. Den har fått mig att vakna upp och att inse vissa saker. Hela helgen har jag bara slappat vilket jag tror var mycket behövt. Nästa helg ska jag träffa några gamla kompisar och sedan umgås med kompisar. Imorgon måste jag ta tag i en massa plugg och jag verkligen måste det. Jag har skjutit upp på vissa saker ganska länge så det är dags att jag tar tag i dem. Jag ska peppa mig själv så mycket som det går de här två veckorna för sedan är det påsklov, och vem älskar inte påsken mer än jennifer? För det första så är nästan alltid gult vilket råkar vara min favorit färg för det andra så har man en anledning till att äta godis (a) Imorgon måste jag städa i mitt rum om jag lyckas hitta tiden för det, jag har ett utvecklingssamtal imorgon klockan fyra så jag får försöka klämma in allting som jag ska hinna göra.

Någon mer än jag som spanade in nya serien LA ink ikväll med Kat von D? Helt ärligt så är det riktigt skönt att hon har lämnat miami och startar eget, hon är den som jag i alla fall vill se i programmet och jag tycker att hon är en helskön brud även fast hon är ganska anorlunda, anorlunda människor tycker jag om dock. De som vågar vara sig själva och stå för hur de är. Det är tufft och starkt! Alla klarar inte av det.

Jag ska alldeles strax gå och borsta tänderna och hoppa ner i sängen, imorgon är första dagen på en ny vecka och den ska tas med stormsteg! Ha det bra!

/Jennifer


Fredag 7:e Mars

Snart ska amanda komma över och så ska vi ha lite roligt bara vi två :) Det blev nämligen ingenting annat som image1960händer ikväll. Det kanske blir att vi gör någonting imorgon istället. Jag sitter och väntar på att amanda ska komma och tittar på lite youtube klipp. Mer än såhär tänker jag inte skriva, men jag hoppas att ni får en trevlig kväll. Ha det så bra!












hon är grym!


Fredag 7:e Mars

image1959

Fredag 7:e Mars

Vet ni vad jag såg idag när jag gick från bussen? Små små tussilago's som började gro längst bäcken. Vår tecken eller vaddå? Jag kom hem för kanske en halvtimme sen, jag och amanda åkte till huddinge för att hon skulle lämna tillbaka en sak och sedan åkte vi till centrum och solade lite, så skönt! Ikväll ska jag kanske vara med tjejerna. Jag är jätte sugen på att äta sushi så det är inte klokt :) Sushi eller thaimat, det skulle vara såå gott just nu. Jag ska snart äta tror jag, vad vet jag inte. Är jätte hungrig.

image1958


Det var kalops till lunch så jag åt inte, men jag åt jätte mycket sallad och knäckebröd. Jag och Isabelle satt och pratade med Anna-lena jätte länge på lunchen, sen kom jag lite försent till musiken, inte bra. Vi hade lite teori på musiken men vi hann fixa lite med våran låt, jag vet inte vem av oss som ska sjunga den sen när vi spelar in sången. Jag hoppas att ni har en trevlig kväll, det är ju fredag idag!!

Fredag 7:e Mars

Vilken härlig morgon! Solen lyser utanför fönstret. Idag har jag fått sova ut riktigt mycket, jag somnade runt tio igår och jag har fått hela 10 timmars sömn och nu är jag självklart jätte pigg och glad :) Jag ska gå til skolan om ca en timme då ska vi ha projekt, mentorstid och sedan musik. Det är nog musiken som jag ser fram emot mest, fast jag tror att vi kommer att ha teori mest. Efter skolan ska jag och amanda fixa ett antal saker och sedan ikväll så vet jag inte vad som händer. Jag hoppas att ni alla får en jätte trevlig dag, jag ska gå och ta någonting att äta, sätta mig framför tvn eller någonting för jag är helt klar att gå men somsagt så är det en timme kvar. Idag är det ju FREDAG! Gud vad härligt.

Tvprogram/filmer som visas ikväll!
- Let's dance, 4an kl. 20.00
- Världarnas krig, 5an kl. 21.00
- Women's murder club, 3an kl. 20.0

Ha en bra dag!

Torsdag 6:e Mars

Jag tror att jag ska gå och lägga mig i sängen och lyssna på musik, spela spel på mobilen eller göra någonting annat pyssligt. Haha. Ja, skönt för imorgon börjar vi klockan tio vilket betyder sovmorgon för min del :) Jag har ingenting speciellt att skriva just nu så jag ska nog ta och krypa ned under täcket med sheba, som redan har bosatt sig på mitt täcke ser jag. Sötnos. Godnatt för min del!


Måste bara lägga upp de här söta bilderna på missen när hon är kattunge, naaw

Torsdag 6:e Mars

Jag älskar christina aguileras låtar, hennes röst och hennes utseende. I love her! Jag ska snart äta middag och sedan bara slappa tror jag. Vänner på femman klockan 19.30. Jag har nu skrivit ut prov-inbjudnings-lappen, det blev lite problem med utskrivningen men jag löste det. Kan inte förstå att det är Fredag imorgon, redag helg. Nu är det bara två veckor kvar sen är det påsklov. Den här terminen kommer att flyga iväg. Jag tycker att det börjar bli bättre stämning i klassen nu, jag har varit lite butter mot folk men jag ska försöka att ta skoldagen med ett leende och vara trevlig mot mina klasskamrater för jag vet att när vi alla är på bra humör så kan vi ha riktigt roligt tillsammans :)

Nu ska jag gå och se vad mamma har lagat för någonting gott, något med kyckling i i alla fall, muuums. Blev riktigt sugen på sushi faktiskt, måste äta det snart.




Torsdag 6:e Mars

Dagen har varit jätte skön och rolig :) Var lite sådär små irreterad på mentors tiden men ville inte riktigt visa mitt dåliga humör som snaabbt gick över. Vi har planerat lite på inbjudningar till middagen som vår klass ska ha för våra föräldrar. Vi spånade lite på vad som skulle stå och så. Direkt när jag kom hem så satte jag mig här och började fundera på hur den kunde se ut. Tillslut så fick jag ihop en inbjudan och jag ska skriva ut den på min dator och ta med till skolan, ska se om alla andra gillar den :) Temat blev lite rosa och lila men ändå inte sådär flickigt som man kan tro. Om den inte duger så kan jag alltid göra en ny.

Idag har jag inga planer, jag ska nog bara ta det lugnt. Har ingen ork för att plugga just nu. Sen imorgon är det fredaaag!!!! Gud vad skönt, den här veckan har gått jätte snabbt. Jag är väldigt exited för imorgon för vi ska fortsätta att spela in vår låt på musiken. Sen så har vi sovmorgon till tio för att bildläraren inte är i skolan imorgon. Det ska bli lite skönt. Efter skolan ska jag och amanda kanske åka ner till centrum och sola, kanske några fler om de vill följa med.

HA EN  BRA DAG, IMORGON ÄR DET FREEDAG!


Onsdag 5:e Mars

Usch vad trött jag är och halsen den är öm. Det gick väl sådär på sången, det gick bra när jag skulle sjunga min britney låt för sista gången men sedan när vi började med den nya låten your song som hade ganska höga toner så var jag för trött och för sjuk för att lyckas så bra med den, vi gick ändå bara igenom låten. Nu har jag tittat på top model och jag har kanske fått i mig 10 halstabletter och 4 isglassar(väldigt små), vadsomhelst för att det ska kännas bättre i halsen. Nu ska jag gå och lägga mig för jag är jätte trött, jag har inte hunnit plugga någonting idag så jag får ta igen det imorgon. Jag har precis borstat tänderna och jag ska säga att det gick fort, jag blev jätte äcklad. Vet inte varför men när jag är sjuk blir jag illamående och kan knappt äta eller så. Måste gå och lägga mig nu, jag är sjuuuukt trött!

Godnatt, sovgott, dröm sött :)

Onsdag 5:e Mars

Jag hatar att vara sjuk. Just nu är jag hungrig hela tiden, mitt huvud dunkar, halsen är öm och jag blir illamående emellan åt. Jag måste pina mig iväg om en timme på en halvtimmes sång, i den här kylan när jag även börjar bli sjuk. Jag sätter på mig mycket kläder, jag känner mig jätte frusen. Sen när jag kommer hem kommer jag antagligen sätta mig med mitt täcke och äta halstabletter och glass och titta på top model. Längtaar, haha hur konstigt det än låter men jag orkar inte åka iväg till sången. Jag gör det ändå, det är bäst så. Nu ska jag snart gå och äta, om jag får i mig någon mat. Ha en trevlig kväll!

Onsdag 5:e Mars

Hejhej! Här sitter jag och nyser och lider. Jag gick en timme tidigare från skolan och hoppade över idrotten(jag hade inga kläder med mig). Vi skulle ha innebandy så tur det att jag inte var med, då anstränger man sig mycket och jag vill inte att jag ska bli sjuk så jag skippade den lektionen. Annars har väl dagen flytit på bra, har fått en del gjort i alla fall ;) Jag ska ringa mami nu och be henne att köpa halstabletter och glass, min hals gör så ont! Ikväll på top model ska de få en make over, typ det roligaste på hela säsongen!

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag!

Tvprogram som går ikväll & borde ses;
-Top model, 3an kl 21.00
- Grey's Anatomy, 4an kl 21.00
- Vänner, 5an kl. 19.30
- Roomservice, 5an kl 20.00(de gör om hos marie picasso)

Onsdag 5:e Mars

Jag vill verkligen inte bli sjuk! Mina ögon svider, huvudet dunkar och halsen gör ont. Jag ska gå till skolan om ca 20min. Om ni tittar åt höger så ser ni att jag har en ny omröstning. Just nu sitter jag och lyssnar på radio och får solen i ögonen, inte nice. Nu kommer sheba springades där ute, haha sötnos. Nej jag ska inte sitta här och tråka längre, jag ska lägga mig i min fåtölj och vila lite innan jag måste gå.

Ha en bra dag!

xoxo
jennifer

Onsdag 5:e Mars

Godmorgon! Precis som jag trodde igår så mår jag sämre idag. Min hals gör ont och likaså huvudet. Jag har knappt sovit någonting i natt för att jag låg och var jätte varm, sen kom sheba och myste lite med mig. Idag slutar vi sena fyra, jag tror att jag kommer skippa idrotten för jag orkar inte vara med på den. Nu ska jag bara fixa mitt hår och sen är jag klar, även fast jag ska gå om en timme. Jag har precis druckit upp mitt honugsvatten så jag ska gå och hämta lite mer. Jag ska även gå och ta den sista halstabletten. Nu till en fråga; Kan jag sjunga idag? Jag tror att jag får pina mig igenom en halvtimmes sång.

image1951


Ha en bra dag!

Tisdag 4:e Mars

Åh du store! Mitt huvud dunkar och halsen är öm, ja jag vet att jag klagar men det är inte tid till att bli sjuk just nu för jag har ett stoort Historia arbete och ett prov som är lättast att göra i skolan, matte prov om två veckor(!) Engelska som ska in, franska pjäs som ska spelas in. Sång som jag redan har missat(men tagit igen) Jag kan inte missa mer! Jag tillåter inte mig själv att bli sjuk. Okej nej jag ska sluta klaga från och med... NU!

Jag har spanat in lite bloggar tills nu och från senaste gången som jag skrev, men jag ska inte ljuga för när jag har skrivit klart det här så ska jag gå till badrummet, ta bort sminket, borsta tänderna och SOVA.

Yours truly
Jennifer

Tisdag 4:e Mars

Jag vill inte bli sjuk! Jag känner i min hals och jag kommer säkert att ha ont i halsen imorgon, jag får dricka mycket thé. Jag tror att jag ska gå och lägga mig snart, inte än men snart. Jag behöver sova ut lite om jag inte vill bli sjuk. Imorgon börjar vi kvart över nio, skönt! Gud jag tror att mina ögon kommer slockna närsomhelst och jag känner mig helt varm i kroppen, nej jag vill inte.. jag tänker inte.. ska inte - bli sjuuk!! Jag bestämmer nu detta, jag ska inte bli sjuk. Hoppas att ni har haft en trevlig kväll, jag har mest legat framför tvn och ätit. Mitt ryggont och magont pendlar hela tiden, nu har jag i alla fall tagit en alvedon och hoppas att den hjälper. Morgondagen kommer att bli ganska lång och jobbig. Går till fyra och sedan blir det hem och chilla sen måste jag åka iväg till sången.

image1950


Jag vet inte om jag vill gå ensam på stigen igenom skogen till bussen längre, blev ganska skrämd förra gången när jag var påväg hem och hörde någon skrika. Ojojoj vad jag sprang, jag sprang det snabbast jag kunde ända fram till min dörr från skogen(kanske 300m) Sen när jag berättade det för min syrra & mamma så skämtade de och skrattade åt mig? Hallåå jag blev livrädd och de skrattar åt mig? ååh. De verkar inte bry sig om att jag går ensam genom en skog klockan halv nio och jag går där det aldrig är folk? Skulle de inte bry sig om jag blev våldtagen, slagen, rånad heller? Nej usch jag vet inte om jag vågar gå där imorgon..

Nu ska jag ta bort sminket, borsta tänderna och sen ska jag soova :)

Tisdag 4:e Mars

Usch det känns som om jag börjar bli sjuk.. igen! Eller ja senast jag var när jag hade kommit hem från Egypten men då var jag förkyld ovanligt länge. Jag kommer säkert också få mens snart också, åååh vad jobbigt! Jag har haft ont i magen, ryggen och andra ställen på kroppen idag. Sedan så har jag varit jätte hungrig hela dagen så jag har ätit ganska mycket. Just nu sitter jag och dricker thé, det botar alltid förkylning och i mitt fall hindrar mig från att bli förkyld. Jag ska snart gå till tvn och titta på vänner och sedan efter det kommer gossip girl. Kommer det något annat bra på tv idag?

image1949


Nej nu ska jag spana in lite bloggar och sedan sätta mig vid tvn, där jag förmodligen kommer att sitta resten av kvällen ;d Trevlig kväll!

Sex and the city

Tittade lite på sex & the city igår, någon som känner igen citatet;

'I like my money right were I can see them, hanging in my closet!'

Vem skulle inte vilja ha Carrie Bradshaws garderob?


Tisdag 4:e Mars

Johan var över igår och fixade våran dator, alltså inte min i mitt rum utan allas dator i familjen. Så nu ser jag att alla bilder är kvar, gamla bilder. Jag måste bara lägga upp några bilder här (a) Jag hinner inte skriva så mycket mer för jag ska gå till skolan snart, men ha en bra dag :)



Shiiet vad mycket smink jag hade en tid. Kolla skillnaden mot nu.

 ---> 
Då                          Nu

Måndag 3:e Mars

Det går jätte segt med engelska recensionen, jag tror att jag behöver lite mer disciplin av våran engelska lärare. Hon är allt för snäll hon kör på 'jag-vet-att-ni-har-mycket-att-göra-just-nu-så-nu-behöver-inte-göra-maxi-det räcker-med-mini-om-ni-vill' Men liksom what the fuck? Ja vi har alltid ganska mycket att göra men det betyder inte att vi ska skita i engelskan, vill man ha bra betyg så måste man kämpa vafan. Nej jag gillar henne inte, dessutom så lär vi oss 'nada'. Sedan jag började nian så har jag inte lärt mig någonting nytt, ingen grammatik eller nått. När vi hade en annan engelska lärare som var sjuuukt bra så lärde jag alltid mig nya saker. Men nu liksom, what the fuck? Jag längtar tills jag har utvecklingssamtal(10:e mars) då ska jag deffinitivt ta upp detta för det är ett problem.

image1941

Idag provade jag på en ny choklad i Marabou serien, nämligen Marabou Dukat - Mjölkchoklad med nougatfyllning. Om jag helt ärligt ska säga vad jag tycker så är den lite för mäktig i smaken, den smakar lite för mycket fett och man blir illamående av bara en bit och vill dricka en liter vatten. Nej jag tror inte att jag kommer att köpa den något mer!

Jag älskar dig Sara

(gammal bild)
image1940

Jag älskar dig söötnos, tack för att du finns älskling! Du är så mycket av min vardag, av mig, av allt. Det finns många saker som jag inte skulle klara mig utan här i livet och du är en väldigt stor anledning. Jag älskar dig mest Sara <3

Jennifers rum, this is were the magic happends!

Nu har jag fotat lite och jag bestämde mig för att fota hela mitt rum. Jag vet att ni har sett det förrut men här kommer det igen, mitt lilla rosa rum :)



På första bilden ser ni mig i min fåtölj, andra bilden min favorit plats i hela rummet my bed!, tredje bilden min fåtölj igen en anslagstavla och en hylla där uppe, fjärde bilden min lilla dator hörna här är vart allt bloggande skapas och sist men verkligen inte minst min garderob inte speciellt intressant.

Måndag 3:e Mars

Jag är trött på alla ytliga människor, som bara tycker att livet är skoj och lek och inte ser livet utifrån vad det är. Jag ska inte säga att jag är perfekt men ibland måste man se verkligheten. Jag tycker att det är lite sorgset att vissa är på det här sättet, jag menar vissa saker är allvarliga och det blir faktiskt intressant som t.ex. historia. Visst det är inte alltid kul med historia, men det är någonting som har hänt i livet som vi lever i och det gör det en aning intressant.

Vissa saker måste man se på allvarligt, livet är inte lika ytligt och enkelt som det en gång var när man var mindre. Det är dags att inse att man är äldre och saker blir lite allvarliga. När jag ser på vissa människor så vill jag bara att de ärligt talat ska 'växa upp', det kan vara någon som jag känner bra eller som jag bara har sett några ggr. Alla går igenom tonåren olika, men förr eller senare måste man vakna upp och öppna ögonen.

Måndag 3:e Mars

Sitter i min bekväma fåtölj just nu när jag skriver detta. Jag håller på och tittar lite på sex & the city men det ska bara ladda lite. Senan måste jag faktiskt börja med engelskan. Imorgon händer det var ingenting speciellt tror jag. Det blir väl till att plugga på Andra världskriget och så. Jag vill helst komma igång med det här projektet så snabbt som möjligt! Ja, what else? Juste jag skulle fota min fåtölj för nån ville se den, visst kan jag göra det :)

Nu ska jag titta lite mer på sex & the city och sedan komma igång med plugget. Känner mig ganska seg och har haft ont i magen lite i mellan åt idag. I just love it!

Måndag 3:e Mars

Nu har jag precis tvättat bort mitt smink, jag hatar att ha smink hemma. Jag ska försöka börja på min engelska recenssion idag. Idag i skolan tittade vi på en film om Andra världskriget, Schlinder's list eller nått sånt. 3 timmar lång! Med endast 5 min. rast. Men sen fick vi sluta fast jag och sara åt lunch i skolan och sedan åkte vi till skärholmen. De hade ingen bh med avtagbara band i min storlek, som vanligt, så jag köpte en gul bh istället med vit spets. Jätte söt! Sedan vanliga svarta hipster trosor, 3pack. Jag fick även med mig det billigaste pudret i h&m, nämligen deras eget märke. Min budget är väldigt låg just nu så jag får hålla mig till den. Den är bara tillfällig dock, eftersom att min foundation är slut och lite för mörk så jag orkar inte använda den.

Jag har precis rengjort min lancome necessär och oh god vad smutsig den var, vattnet var nästan svart. Kanske för att jag aldrig har gjort rent den tidigare. Sedan rensade jag även lite bland mitt smink och slängde en hel den, tog nya foundation svampar vita och rena. Jag såg också att min rouge borsta måste slängas. Jag måste köpa en ny! Ja vad händer annars? Ingenting speciellt tror jag, jag sitter och lyssnar på musik och syrra sitter i hennes rum bredvid. Nej jag ska fortsätta min dag enligt planerat. Ha det bra!

Måndag 3:e Mars

Godmorgon. Det ligger snö på marken!! Så var det dags för skola igen, noooo. Jag ska i alla fall försöka kämpa på de här tre veckorna med våra SO & NO projekt för sedan är det påsklov. Tänk vad den här terminen kommer gå fort..  3 veckor hårt arbete, sedan påsklov och då har det hunnit bli april sen maj och några dagar i juni sen är det sommarlov. Shiet vad skönt!

image1934


Usch jag har ont i magen, mensen is on the way kan jag ju säga! Jag ska fixa mitt hår nu och sen ska jag klä på mig, och gå till skolan i den kalla snön :( Ni får ha en bra dag, jag hoppas att jag kommer ha det!

Söndag 2:a Mars

En sak är lite konstigt.. Helt ärligt så tar jag inte alltid så bra hand om min hy. Allt för ofta så 'glömmer jag' att ta bort sminket på kvällen, jag smörjer inte alltid in mig med lotion, har inte ofta ansiktsmasker, jag har aldrig peelat mitt ansikte  osv. Ändå så får jag aldrig finnar, eller rättare sagt så har jag aldrig haft en riktig finne. Jag antar att jag är lyckligt lottad, med tanken på att många andra ungdomar har stora problem med det. Det skulle vara skönt om min hy fortsatte vara såhär i framtiden. Men till en fråga då, varför använder jag foundation? Jag brukar inte vara speciellt röd om min hy. Det är en fråga som jag ställer till mig själv också, men jag tror att jag känner mig 'ful' utan foundation. Jag ser så trött ut när jag inte har smink. Jag ska i alla fall försöka dra ned på sminket ännu mer. Jag har trots allt haft väldigt mycket smink en gång i tiden, men de tiderna är förbi.

Jag ska nog snart gå och lägga mig tror jag, får se om jag åker till skärholmen imorgon. Om sara vill följa med mig också. Jag ska bara gå och borsta tänderna och sen hoppar jag ned i sängen.

image1933

Söndag 2:a Mars

Jadu, min dag har varit väldigt tråkig och simpel. Myskläder hela dagen. Jag har ännu inte hunnit med den där ansiktsmasken och det, jag ska nog ta och kleta på smörjan nu :) Men först ska jag spana in lite bloggar. Ja förrutom vad jag ska göra så mår jag bra, jag har haft många perioder i mitt liv då jag inte riktigt har vetat exakt vem jag är då jag bara 'go with the flow'. Jag tror att de tiderna i mitt liv är över, alla måste ta sin tid och hitta sig själv, självklart får man experimentera sig lite fram men det går över. Tyvär är samhället lite anorlunda nu och ibland har folk svårt att släppa taget om den man brukade vara/exprimenterade och var. Det är bara att visa folket att det är såhär jag är och jag är stolt över det, låt ingen sätta sig på dig :)

image1931

blondin vs. brunett


image1930
Själv tycker jag helt klart brunt passar mig bäst :)

Söndag 2:a Mars

Nej jag har inte pluggat någon engelska, den här dagen har varit mycket seg. Jag och mamma åkte iväg och hyrde film runt tre och jag har precis tittat klart på den ena, på smällen. Om en halvtimme ska jag titta på top model och sen tänkte jag kleta på lite ansiktsmasker på ansiktet och bara ta det lugnt, såhär sista lovdagen. Man måste liksom koppla av så att man inte blir alltför stressad sedan när man kommer tillbaka till allting, imorgon åker jag nog till stan eller skärholmen, måste ha lite nya underkläder och kanske köper något billigt puder bara för att min foundation är typ helt slut, bara så länge. Orkar aldrig köpa smink, det är typ jätte tråkigt..Nu ska jag titta lite på sex & the city eller nått i en halvtimme.

blondie jenfer som gör en skoj-min :) Vad liten jag ser ut.
image1928

Jordin Sparks - One step at a time



Det här är en låt som gör mig glad, bra låt! Fast fattar inte varför de har Vanessa hudgens till den här låten.

Söndag 1:a mars

image1925
Det är tillåtet att vara snygg och ta bilder fastän man inte har något smink, nu är en ny omröstning är skapad till höger ;)

Lättklädda tjejer

Jag vet att många och även jag har reagerat på aftonbladets artikel om lättklädda tjejer på disco ställen bla det kända 'elverket' i lidingö. Tjejer klär dig i trosor och bh, om inte så har de tröjor som visar i princip hela bhn. De har tjejerna tycker själva inte att det är något fel men nu har folk börjat reagera hårt på detta. Ska de få klä sig hur de vill eller ska man dra en gräns? De är ungdomar där som endast är 13år, deras utmanande klädsel leder till många taffsande händer. Hur långt ska det få gå?

image1924


Tycker ni att ungdomarna klär sig för utmanande?

Söndag 2a mars, sista dagen på lovet

Jag orkar nog inte åka någonstans idag, åker imorgon istället efter skolan för vi slutar ändå efter lunch. Jag ska ta till mig den här sista dagen på lovet till att plugga, jag har inte pluggat något på lovet så det här får bli min första dag ;d Vi har inte haft något plugg heller, förrutom matte & engelska kanske. Får se om jag får någonting gjort, jag känner mig jätte trött men det är inte så konstigt när jag knappt har sovit något.. Jag måste komma ihåg att titta på Top model reprisen som är ikväll klockan sju :)

image1923

Söndag 2a mars

Godmorgon! Usch jag har inte fått sova ut inatt, jag gick och lade mig runt tolv men somnade inte förrens halv tre eller nått, varför? Jo syrran och hennes kompisar snackade självklart på hela natten. När gick de hem egentligen? Jag hatar att inte kunna somna, det är något av det värsta som finns. Jag som var så trött också.

Idag måste jag åka någonstans, orkar jag stan? Det är kallt ute och det regnade lite nyss. Så antingen åker jag till stan som har större utbud eller skärholmen. Det jag behöver köpa är en bh med avtagbara band och några par trosor. Jag skulle också vilja köpa en tub top men det kanske kan vänta. Jag vet att topshop har tubtoppar. Jag får ta det någon annan gång. Jag tror att det blir skärholmen, men jag vill nog inte åka själv.. Min mamma skulle åka iväg och handla lite och jag tänkte att jag kunde följa med och stanna förbi i h&m, men hon skulle åka med pappa så då ångrade jag mig.

image1922


Vi får se hur jag gör, ha en bra dag! :)

Lördag 1a mars

Nu ska jag nog besöka sängen, fast det kommer inte bli lätt att somna när syrran och hennes kompisar gaggar i rummet bredvid och de kommer säkert stanna ett tag till. Jag tittade nyss på det här klippet från the voice(kanal5) men björn gustafsson. Roligt att se honom lite casual och tänk att han bara är 21år? Ändå är han grymt känd just nu, men inte konstigt det han är ju söt och rolig :)

Godnatt!

 

Lördag 1a mars

Nej det blev ingenting ikväll men jag vet ändå inte om jag orkar, nu hör jag att björn är på melodifestivalen men jag orkar inte ta mig till vardagsrummet och titta. Jag tittar på det på youtube imorgon istället. Jag hör hur min släkt sitter och skrattar men jag känner ingen ork till att varken gå eller skratta. Just nu känner jag för att bara gå och sova, jag är jätte trött. Har inte varit såhär trött på länge, jag känner mig helt död i mina muskler. Jag är i alla fall 170kr rikare och det är jag glad för.

Jag tror att jag ska åka iväg till stan imorgon, jag behöver köpa nya underkläder och kanske en tröja? Får se om jag har råd, underkläderna kommer först :) Min mamma betalade halva priset av min fåtölj så jag har lite pengar kvar i alla fall. Jag skulle behöva köpa lite nytt smink men orkar jag? Det är så jobbigt, får se iafl.

image1921

Lörsdag 1a mars

Nu borde gästerna komma snart. Jag måste bara säga att jag ääälskar min nya fåtölj! Den är hur bekväm som helst och den gör om mitt rum till ett riktigt party ställe om jag vill ;) Jag har nu kopplat in den i datorn så allt ljud från datorn kommer ut i fåtöljen(den har högtalare) och det blir en fin bas. Just nu lyssnar jag på radio och det känns som värsta surround ljudet i mitt rum :) Love it! Love it! Den är underbar. Nog pratat om det.


Jag vet inte vad som händer ikväll riktigt, planerna blev inte som jag trodde. Jag ska i alla fall fira min syster, äta god mat och umgås med släkten. Jag tror att folk har börjat komma så jag ska vara lite social :) Ha en trevlig kvääll! Glöm inte bort att det är melodifestivalen ikväll vilket betyder Björn Gustafsson. Vad ska han bjuda på ikväll tro?

Lördag 1a mars

Det blev visst ändrade planer. När jag hade plockat undan allt i mitt rum så åkte jag och mamma till skärholmen och IKEA, så nu har jag min älskade fåtölj. Jag fick bara med mig en kruka, blommor och en datorstol från IKEA dock. De har inte så fina dekorations saker så jag får titta på andra ställen. Alla gäster kommer runt sex tror jag. Nu när jag har lite tid över så kan jag börja skissa på min blyerts teckning till Bilden.

Ha en trevlig kväll!

Lördag 1a mars

Godmorgon! Jag vaknade av att regndropparna slog mot fönsterrutan och jag kunde inte sova vidare. Jag ska snart ta och äta frukost och sen ska jag börja storstäda mitt rum, det behövs verkligen och det är roligt när det blir sådär riktigt rent så att det t.o.m. luktar gott :) Sen imorgon så ska jag och mamma åka till IKEA, jag hoppas att jag hittar någonting. Jag behöver en spotlight lampa till min spegel, dekorationer till mina hyllor och kanske svarta ramar. Jag vet inte om jag ska köpa dem än. Sen så den svarta fåtöljen från bolagret såklart.

Jag saknar värmen, jag vill ha sommar!
image1919


Nu börjar min mage skrika efter frukost så jag ska gå och äta någonting, Ha en bra dag!

Fixa Kate Moss söta vår outfit..

image1918